Αυτο ηταν μια βλακεια απο την αρχη. Λες και παιζει ρολο τι ομαδα ειναι ο γιατρος, ναι οκ, γιατρος στο Καραισκακης ειναι, οικογενεια εχει και εχει απο πανω του τον Μαρινακη και τον Καραπαπα να τον “παροτρυνουν ευγενικα”, τι ρολο παιζει τι ομαδα ειναι? Αλαφουζοβλακειες κλασσικες.
Καταργηση συνδεσμων , καταργηση οπαδικης δημοσιογραφιας… ο καθε δημοσιογραφος να πηγαινει να κανει ρεπορταζ αλλης ομαδας απο αυτης που ειναι , και καθε φορα που πεφτει κατι σε γηπεδο διακοπη και -3 στη γηπεδουχο ομαδα… Να υπηρχε αυτη η φανατιλα και για τα σοβαρα προβληματα ποσο καλυτερα θα ηταν
Το ξέρεις και εσύ και εγώ και όλοι ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο εδώ. Όπως και σε κάθε ανάλογο περιστατικό στα άλλα γήπεδα…
Είναι γελοίο να κατηγορείται ο παίχτης για θέατρο αλλά μερικοί δεν σέβονται τίποτα.
Από κει και πέρα είτε το πάρει ο βάζελος 0-3 (που είναι και το σωστό) είτε γίνει αυτό που λέει ο Νικολακόπουλος το αυτί της προεδράρας μας δεν πρόκειται να ιδρώσει. Θα χάσει εκεί πέρα ένα ματς στα χαρτιά που είναι και νωρίς για να στοιχήσει, κανα 2-3 κεκλισμένων και κάνα πρόστιμο χάδι. Γνωστά αυτά χρόνια τώρα
Γιατί προφανώς; Εγώ αποζημίωση από τον Ολυμπιακό θα ζητούσα αν έχανα έστω και το 10% της ακοής μου για μήνες
Δε νομίζω. Ο ΠΑΟΚ βρήκε ποιος πέταξε το ρολό στον Γκαρσία. Ο Παναθηναϊκός βρήκε ποιος πέταξε τη μπύρα στον Ίβιτς. Σίγουρα κι άλλοι έχουν βρεθεί, που δε θυμάμαι τώρα (και η ΑΕΚ πρόσφατα βρήκε κάποιον αντίστοιχο). Δε σου λέω τι έγινε μετά και αν αυτοί οι τύποι μπαίνουν πια στο γήπεδο ή όχι, σου λέω ότι έχουν βρεθεί. Ας δούμε λοιπόν βίντεο από τηλεόραση ή κάμερα ασφαλείας, και ξαναμιλάμε.
Εδώ αμφισβητείται ότι έπεσε κροτίδα, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού λέει κάτι του στυλ “φερόμενη ρίψη κροτίδας”.
Είναι πολλοί αυτοί που δε θέλουν να λυθεί το πρόβλημα. Λύσεις προφανώς και υπάρχουν.
Επειδή θεωρώ πως η πλειοψηφία εδώ μέσα είστε /είμαστε σοβαροί άνθρωποι, ας πω μια γενική σκέψη.
Όποιος θεωρεί ότι η ομάδα που υποστηρίζει - οποια κι αν είναι - δεν είναι μέρος του προβλήματος, είναι ανώριμος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σάπιο. Όσοι εξακολουθειτε να βλέπετε μόνο μια ομάδα ως κακιά, διαιωνιζετε την σαπίλα.
Αυτός ο εγκληματίας που έχουμε για πρόεδρο (από εμένα δεν πήρε ούτε θα πάρει ποτέ ούτε 1 ευρώ), μιλάει από χτες και την κροτιδα δεν την καταδίκασε ακόμα.
Εσείς έχετε νεοναζί να βοηθούν ξένους νεοναζί, βγηκατε όλοι οι απλοί οπαδοί να πείτε τα αυτονόητα κι η διοίκηση σας δεν είπε κουβέντα.
Και ούτω καθεξής. Η σαπίλα τους δεν τελειώνει ποτέ.
Ήθελα να ήξερα τι κάθεστε και ασχολείστε ρε μαλακες, αλήθεια. Μια χαρά πρωταθλήματα υπάρχουν, διεθνή ή και τοπικά. Τι ασχολούμαστε με τους μαφιόζους;
Κομπλε σε πιάνω απλά θυμάμαι και αρκετές των περιπτώσεων που δεν έγινε.
Εφόσον έχεις πιάσει πάτο προφανώς δεν θα έχεις τσίπα και στις δηλώσεις σου
Θέλει δουλειά πολλή και συλλογική προσπάθεια από όλους μας όμως για να πετύχει Όσο διαιωνίζουμε εμείς την σαπίλα που σωστά λέει ο @Aldebaran θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στα γήπεδα 200 κάφροι και στις ομάδες μας άνθρωποι που δεν αγαπάνε τον αθλητισμό εως εγκληματίες
Και κάτι για τους δημοσιογράφους. Διάβασα πολλές αρλούμπες από οπαδικούς δημοσιογράφους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να χαϊδέψουν αυτιά οκ κλασικά πράγματα αλλά αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο ήταν ένα άρθρο στο γκαζέτα που έλεγε πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ και έχουμε χάσει απ τα αποδυτήρια κλπ κλπ. Οκ τόσα δίκια έχει ο άνθρωπος αλλά εγώ ένα πράγμα ξέρω. Με Νιτσεική φιλοσοφία και μηδενισμούς σίγουρα δεν θα αλλάξει τίποτα οπότε καμία ουσιαστική βοήθεια δεν προσφέρει το εν λόγω άρθρο. Αν ήταν έτσι δεν θα είχαν αλλάξει πράγματα και δεν θα είχαν πέσει απολυταρχικά καθεστώτα ποτέ στην ιστορία (σορυ για την ακυρίλα και την γραφικότητα αλλά έτσι είναι σε πολύ μικρότερο βαθμό προφανώς).
Εμένα προσωπικά γιατί με πιάνει το παράπονο. Γιατί οι άλλοι να έχουν μια χαρά πρωτάθλημα και εμείς όχι; Γιατί να μην μπορώ σε 15 χρόνια αν υποθετικά έχω ένα παιδί να πάμε γήπεδο και να μοιραστούμε την αγάπη μας για το άθλημα και τον Ολυμπιακό/ΠΑΟ/ΑΕΚ κλπ;
Μα δεν είναι οι ομάδες το πρόβλημα αυτή τη στιγμή ή έστω δεν είναι η συζήτηση που κάνουμε. Ούτε καν οι οπαδοί, οι πρόεδροι κτλ. Είναι η δικαιοσύνη. Όπως παντού στην ελληνική κοινωνία. Δεν περιμένω (το απαιτώ, αλλά δεν το περιμένω) από τον υπουργό να μη δίνει εκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις στον κουμπάρο του, αλλά περιμένω από τη δικαιοσύνη να τον καταδικάσει. Δεν περιμένω από καμμία ομάδα να είναι αντικειμενική, αλλά περιμένω από την δικαιοσύνη να είναι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι αυτό. Η βαθειά και δικαιολογημένη πεποίθηση όλων μας ότι δεν υπάρχει ισονομία. Εντάξει, και η θρησκεία, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη συζήτηση.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.-
Μαλακες, αν δεν μπει κανονικο λουκετο για καμια τριετια, δεν προκειται να γινει τιποτα.
Αλλα τι συζηταμε; Εδω εχουμε πρωθυπουργο που ζητησε απο τον Ισραηλινο ομόλογο του “να μην ειναι μεγάλο το ανθρωπιστικό κόστος”, θα περιμένουμε επίπεδο από τους μαφιοζους;
Ε τώρα κι εσύ. Αν είναι μικρό το ανθρωπιστικό κόστος κοιμάσαι αλλιώς το βράδυ.
Πρώτον, παρακαλώ πολύ μην βάζετε σε αυτό το νήμα τουλάχιστον δηλώσεις της λέρας ονόματι Νικολακόπουλος.
Δεύτερον, οκ δεν κουφάθηκε και τελείως δεν έγινε και κάτι. Απλά ο Χουάνκαρ έχει ευαισθητα ώτα όπως μας είπε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Τρίτον, σε οποιαδήποτε άλλο γήπεδο το ματς θα είχε διακοπεί χωρίς πολλά πολλά, ακόμα και σε αυτή την γαμωχώρα, τελεία και παύλα.
Τέταρτον ολοι καταλαβαίνουμε τι έγινε και τι μεσολάβησε και άλλαξε ο γιατρός την γνωμάτευση του. Όλοι.
Και πέμπτον, η ΠΑΕ ΠΑΟ χθες έκανε απλά το στοιχειωδες, αυτο που θα έπρεπε να έχει κάνει χρόνια τώρα και στην Ριζούπολη αλλα κάθε φορά είμασταν οι μαλάκες της υπόθεσης, δεν θα πούμε και μπράβο στον Αλαφούζο.
Εγώ θα ήθελα να κάνω ένα κάπως άλλου τύπου σχόλιο τώρα, που ξέρω βέβαια ότι κάποιοι ίσως το βρουν άκυρο, τι μας λες τώρα κλπ αλλά θέλω να το κάνω, γιατί ήμουνα πριν στο γκαζέτα και σε όλα τα σχετικά με το ματς και τη διακοπή θέματα υπάρχουν από κάτω 100+ σχόλια, από όλες τις “φυλές” (ΟΚ κυριαρχούν οι δύο βασικές προφανώς) και ασχολούνται με τη φύση και τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ.
Ίσως θα έπρεπε συνδικάτα σε χώρους όπως οικοδομές, αποκομιδή απορριμμάτων και άλλες υπηρεσίες στους δήμους, ορυχεία, χημική βιομηχανία κ.ο.κ. να πάρουν μια απόφαση ότι όλοι οι εκεί εργάτες που κάνουν επικίνδυνες δουλειές και κάθε 2-3 μέρες σκοτώνεται ή σακατεύεται κάποιος, στο εξής να φοράνε στολές με διακριτικά Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, όποιας ομάδας να 'ναι, μπας και όλα αυτά τα εργατικά “ατυχήματα” αρχίσουν να ακούγονται και να συζητιούνται ευρύτερα τα πώς και τα γιατί, αντί να περνάνε στο ντούκου όπως γίνεται συνήθως.
ΤΡΑΓΙΚΟ να πηγαίνει κάποιος να κάνει τη δουλειά του (το ότι στη σημερινή κοινωνία έχει γίνει επάγγελμα το να παίζεις μπάλα είναι άλλη ολόκληρη κουβέντα από μόνη της) και να μην ξέρει αν θα γυρίσει, σε τι κατάσταση θα γυρίσει, αν θα έχει πάθει ζημιά, μικρότερη ή μεγαλύτερη, προσωρινή ή μόνιμη κ.ο.κ. Αν όλες αυτές οι περιπτώσεις τύγχαναν της προσοχής που (καλώς) έχει πάρει αυτό που έπαθε ο Χουάνκαρ, θα ήταν πολύ πιο ανθρώπινα τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα.
Γι’ αυτό σου λέω, Steve Earle - Ghosts of West Virginia.
Tell yourself it was an accident
Isolated incident, part of the job
Yeah, well tell that to the families
Kids without daddies
Tell it to God.
“Tell it to God” και να 'χαμε να λέγαμε βέβαια
Still, not bad for a redneck
Ειμαι γαβρος και ντρεπομαι για την αντιδραση του Μαρινακη! Επισης, εχω βαρεθει να λεω ‘Ναι, αλλα κι εσεις τα ιδια κανατε’ (δεν εχει καμια σημασια) οποτε ευχομαι ειλικρινα (που δε θα γινει φυσικα) αυτο το σκηνικο να αποτελεσει την απαρχη για μια ουσιαστικη αλλαγη στο δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο και ας ειναι καταδικαστικο για την ομαδα μου. Ειλικρινα, i don’t give a damn!
Απο εκει και περα, οσον αφορα αποκλειστικα το κομματι της οπαδικης βιας και μονο, ξεκολληστε επιτελους καποιοι απο το παραμυθι του κακου δρακου Ολυμπιακου και του αδικημενου Παναθηναικου! Ολοι οι οργανωμενοι καφροι, ολες οι διοικησεις μεγαλων ομαδων και η πλειοψηφια χρωματισμενων ΑΡΔ ειναι τα ιδια, μα ακριβως τα ιδια ΣΚΑΤΑ.
P.s. Για τον ελεεινο Νικωλογιαννη και τον υπευθυνο επικοινωνιας σας οι οποιοι εβγαλαν στη σεντρα τον κακομοιρη γιατρο καποιο σχολιο? Εγω προσωπικα ευχομαι καλο ΟΑΕΔ!
Ναι, απο την αλλη όμως ποιοι ειναι αυτοι που τον επικαλλουνται συνεχεια?
You have a good point there
Αναιρείσαι μόνος όμως αναφέροντας μονο το νικολογιαννη. Επίσης για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, αν ήταν όλοι ίδιοι δε θα είχες 18 στα 20 πρωταθλήματα. Πρώτα απ όλα εσας σαν οπαδους σας ικανοποιούσε το πρωτάθλημα με όποιο τροπο. Εσείς δώσατε τον αέρα στον Κόκκαλη και μετά στο χοντρό να κάνει αυτά που έκαναν και κάνουν. Όχι δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Είμαστε όλοι σκατά , αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Btw, για να μην αφήνουμε μέτωπα ανοιχτά, Νικολογιάννης == Νικολακόπουλος == οποιοσδήποτε στρατευμένος ΑΡΔ που το μόνο που κάνει είναι να μεταφέρει non paper, όλοι σκουπίδια είναι. Τραγική η στοχοποίηση του γιατρού, γνωστό ότι είναι για τον πούτσο ο Νικολογιάννης, γνωστό ότι είναι για τον πούτσο η διοίκηση του ΠΑΟ.