Παναθηναϊκός

UPDATE!

Αυτογκολ Μπουτσικάρη. Παραδέχτηκε τις πίτσες. 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία στιγμή παραφροσύνης

6 Likes

Άμυνα για τα πανηγύρια.
Α ρε Μάγκνουσον…

Κρίμα. Αυτό με την άμυνα πρέπει να το δούμε, αλλά και στην επίθεση με τόσες ενέργειες μέσα στην περιοχή (ανεξαρτήτως τελικών) πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο. Κοινώς, αν βγάζεις τόσους παίκτες μπροστά ώστε να ρισκάρεις στην άμυνα, πρέπει να ξέρεις ότι θα σκοράρεις κιόλας.

Κατά τα άλλα καλό παιχνίδι και γενικά ομάδα να είμαστε περήφανοι. Ιωαννίδης παικταράς, Βαγιαννίδης επίσης, απόδειξη ότι αν ψηθούν λίγο οι Έλληνες αντί να φύγουν κατευθείαν έξω μπορούν περισσότερα. Δεν του βγήκε του Ιβάν η απόφαση να παίξει με δύο επιθετικούς και χωρίς δεκάρι. Παλάσιος εξαιρετικός από αριστερά και πάλι.

2 Likes

Η πρώτη θέση πέταξε

Καλα και η δευτερη ρεαλιστικα.

Κωλοματς ρε γαμωτο, ολο βλακειες στην αμυνα (μεχρι και ο Αραο εκανε 2-3) αλλα απο την αλλη επιθετικα ημασταν πολυ καλοι, ενα σωρο απειλες και φασεις αλλα δεν μπορουσαμε να τελειωσουμε. Κριμα αλλα τι να κανεις, υπαρχουν και αυτα τα ματς.

Τον Βαγιαννιδη προσωπικα τον βρηκα κακο χτες, το πρωτο του κακο παιχνιδι φετος. Αιτορ ακομα δεν φαινεται να εχε μπει στο κλιμα, Παλασιος μαλλον ο mvp μας ενω ο Φωτης τρομερες μαχες και εφτιαξε πολλες φασεις απο το πουθενα, αλλα του λειπει το τελειωμα γαμωτο. Μαντσινι επισης μου φανηκε ορεξατος.

Kαλος,χρυσος,φιλοτιμος,δεν πεφτει με τιποτα ο Ιωαννιδης αλλα γκολ δεν βαζει ουτε με αιτηση στο gov.gr.
Κι απο την στιγμη που δεν βαζει γκολ,θα παραμεινει απλα ενας καλος παικτης και μεχρι εκει θα ειναι το ταβανι του.
Χρειαζομαστε σεντερ φορ παικταρα που να εχει το ευκολο γκολ.Χωρις τετοιον παικτη δεν παιρνουμε πρωταθλημα,οπως φυσιολογικα δεν πηραμε περισυ.
ΥΓ.Μια χαρα επαιζε ο Κωτσιρας τοσο καιρο,ειδικα αμυντικα.Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο πρεπει να τον πεταξουμε εξω για να παιζει ο Βαγιαννιδης,ανεξαρτητα απο το γκολ που εβαλε στο ντερμπι(εχασε το επομενο τετ-α-τετ και δεν τελειωσε το ματς).Ολες οι φασεις των γαλλων βγηκαν απο την μερια του χτες,δεν υπηρχε καν στο γηπεδο.

Διαφωνώ πάρα πολύ και στα δύο.

Αρχικά και τα δύο γκολ βγαίνουν από αριστερά. Ειδικά δε στο πρώτο, ο Χουάνκαρ τέτοια άνετη σέντρα δε θα άφηνε ποτέ και στη συνέχεια ο Βαγιαννίδης μαρκάρει σωστά αλλά έχει αφήσει ο Μπερνάρ τον παίκτη του.

Δεύτερον ο Βαγιαννίδης είχε όλη την πλευρά μόνος του αφού ο Μπερνάρ κλασικά δεν έπαιζε στη γραμμή. Και παρόλα αυτά και αμυντικά ήταν καλός και στην ανάπτυξη εξαιρετικός. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσες φορές πάτησε περιοχή, πιστεύω πολλές. Η μόνη φάση που τρώει στην άμυνα έιναι το δοκάρι, κι αυτό επειδή γλιστράει. Φοβερά τρεξίματα και πάντα παρών, μπροστά και πίσω.

Ο δε Ιωαννίδης αν βάλεις και τις ασίστ που έχει δώσει είναι με διαφορά νομίζω ο πιο αποτελεσματικός φορ των ελληνικών ομάδων. Και απόλυτα επιδραστικός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θέλουμε παραπάνω.Το εύκολο γκολ είναι μύθος, ας φτιάξουν οι χαφ “εύκολα γκολ” στον Ιωαννίδη, να δούμε αν θα τα χάσει ή όχι. Αν παίζαμε παιχνίδι αντεπιθέσεων που φυσιολογικά σημαίνει περισσότερα τετ-α-τετ και τα έχανε τότε το ξανασυζητούσαμε

2 Likes

Πολλα με …λιγα ηταν τελικα το …ματς.0-3 και φιλια στην θεια…

Είμαστε στο μάτριξ…
Τιμωρήθηκε ο γαύρος, απίστευτα πράγματα.

1 Like

θα κάνουμε έφεση!

kala-deiksw

5 Likes

“Δεν ξέρω αν γνωρίζετε το ναν, το ινδικό ψωμί…”

:bomb::bomb::bomb::bomb:

Τρομερό το scouting μας στο basket. Βολιδοσκοπούμε ό,τι κοιτάζει ο Ολυμπιακός :smiley:

Και το παίρνουμε :smile:

Ολα στο γήπεδο, βαρεθήκαμε τις απογειώσεις και τα μεγάλα λόγια.

Ο πρώην παίχτης του γάβρου.

Βόμβα, τρελαίνει κόσμο ο Τράκης.

1 Like

#ΤαξιδιΣτοΚριντζ :smiling_face_with_tear:

Τους ομοίους του “τρελαίνει”, κανέναν αλλον.

2 Likes

Ειδικα οι σκηνες απο το φαρμακειο που ειναι απλα μια διαφημιση για το Tonotil (αναρωτιεμαι ποια φαρμακευτικη να το φερνει) με αποτελειωσαν.

1 Like

Προσπάθησε ο Μανούχος, δεν μπορούμε να πούμε.

6 Likes

Βρε Σπόραρ αγόρι μου… Θέλω να μπω να γράψω “Καλός ο Σπόραρ τελικά;” και πας και χανεις το πέναλντι.

Καλός όμως έτσω κι έτσι. Δεν έχουμε παράπονο.

αν ήθελε να προσπαθήσει περισσότερο θα το έδινε στο 86 το μπενάλντις πάντως