Παναθηναϊκός

Άθλια εμφάνιση, καθυστέρηση στις αλλαγές (πάλι), ο Παλασιος και ο Μπερνάρ είναι απαραίτητοι σε τέτοιες έδρες.
Κάνει πολύ καλή δουλειά ο Βόκολος

1 Like

Η πολυτελεια του να εχεις καλο παγκο. Μπαινουν Μερναρ-Σποραρ-Παλασιος φρεσκοι και αλλαζουν το παιχνιδι.

Γελαει ο κοσμος με την “αποβολη”, πραγματικα απιστευτο σφυριγμα. Επισης γιατι τοσο μεγαλη καθυστερηση με το ΒΑΡ ρε σεις. Ειδικα στην φαση του ακυρωθεντος της Λαμιας ηταν ξεκαθαρο, δεν καταλαβαινω γιατι να τρωνε ενα πενταλεπτο να βαλουν τις ρημαδογραμμες.

Νικη Πρωταθλητισμου παντως, σε δυσκολη εδρα, με φορμαρισμενη μικρομεσαια, σε βραδυ που δεν εισαι καλο και εχουν στραβωσει τα παντα, μπραβο.

1 Like

Παει και ο Ισπανός, 2 μήνες εκτός. Παπαπετρου για 3 ακόμα τουλάχιστον.
Μια χαρά πάνε τα πράγματα…

Νταξει ειμαστε που ειμαστε, δεν μας θελει κιολας.

Καλά θα πάει σήμερα…

1 Like

Μέσα είσαι :wink:

Ναι είμαι :stuck_out_tongue:

Τραγικοί απλά.

1 Like

Α ρε Βασίλη Δανιήλ, πόσο μπροστά ήσουν

1 Like

Βγάλε το βιλενα και μη βάζεις κανεναν

2 Likes

Έχω πολλά χρόνια να εκνευριστω τόσο πολύ. Τόσα λάθη, τόσο απάθεια, τόσο τίποτα στον αγωνιστικο χώρο δεν ξέρω πόσα χρόνια έχουμε να δούμε

4 Likes

Βασικά, θα πρέπει να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη μετά την ισοφάριση. Τέτοιο έκτρωμα δεν νομίζω ότι το φανταζόταν κανείς, έχοντας α) όλες τις συνθήκες με το μέρος μας και β) έχοντας τρομερή εικόνα στο συντριπτικό μέρος του Α’. Και μην ακούσω τίποτα για τη Ρεν: Φεύγουμε με 3-1 από εκεί και αυτοί είχαν μία-δυο ευκαιρίες όλες κι όλες. Διπλό και η Βιγιαρεάλ. Αντί να είμαστε άρχοντες πρώτοι σήμερα και μέσα στο κόλπο, φεύγουμε με την ουρά στα σκέλια.

Φιλάκια.

1 Like

Σου δίνεται μεγάλη ευκαιρία απο το πουθενά με την Ρεν να παιζει με 10 απο το 33’ και εσύ κάνεις το απόλυτο τίποτα. Μεγάλες οι ευθυνες του Γιοβανοβιτς για αυτή την φοβισμένη, άτολμη εικόνα.

Επίσης μην ξαναδώ Βιλένα μέσα…

2 Likes

Τι να κάνει ο Γιοβάνοβιτς; Να αλλάξει 11 παίκτες; Ούτε ο Μπρινιολι σήμερα. Ούτε πάσα στα δύο μέτρα δεν μπορούσαν. 100% οι παίκτες.

Απο το 1-0 ως το 1-1 η ομάδα δεν ήταν κακή.

Μετά ενας βαθυς ατελείωτος ύπνος που σε συνδυασμό με τα κενά του Γεντβάι, την αμυαλιά του Βιλένα και το τακτικο πρόβλημα του Βαγιαννίδη στην άμυνα μας εκαναν τρυπα στις (ελάχιστες) αντεπιθέσεις.

Σε πολυ κακή μερα και ο Παλασιος σήμερα, αν και δεν καταλαβα που έπαιζε και γιατί.

Βρίσκει διαρκως νέους τρόπους να μας στεναχωρεί αυτή η ομάδα.

1 Like

Κανείς δεν ήταν καλός στο β ημιχρόνο. Ο Μιλαντενοβιτς γλιστρούσε μόνος του, ο Τζουρισιτς ζητούσε μόνο φάουλ, κάνεις δε μοίραζε παιχνίδι, κανείς δεν έκανε την απλή πάσα, όλοι έψαχναν την πάσα που θα είναι ασίστ, παίζαμε με παίκτη παραπάνω και αντι να ανοίξουμε το γήπεδο προσπαθούσαμε από το κέντρο. Και φυσικά μετά χάναμε τη μπάλα στο κέντρο και οι αντεπιθέσεις ήταν όλες επικίνδυνες.

Δεν ξέρω τι θολούρα τους έπιασε.

Ελπίζω να πάμε για τρίτη θέση τώρα και να συνεχίσουμε κονφερανς. Το Europa με αποκλεισμένο από champion league ως δεύτεροι δεν ξέρω αν έχει νόημα (και θέλει και νίκη στην Ισπανία έτσι κι αλλιώς)

1 Like

Δεν ειναι δικαιολογια αλλα ομαδες σαν την Ρεν, που η δυναμη τους ειναι στην αντεπιθεση επηρεαζονται λιγοτερο αν μεινουν με δεκα παικτες, αυτοι απλα επαιξαν στο ενα τριτο του γηπεδου και μετα εβγαιναν φωτια στις αντεπιθεσεις.

Χαθηκε ευκαιρια ναι, αλλα απο την αρχη το λεγαμε, απο το να πας δευτερος και να αποκλειστεις κατευθειαν απο εναν τριτο του ΤσΛ πολυ καλυτερα να συνεχισεις κονφερενς, ιδιους βαθμους δινουν οι νικες οποτε θα σε ωφελησει πολυ περισσοτερο να συνεχισεις εκει και να κανεις και καμια-δυο νικες.

Εκτος αν το λουσουμε συγκλονιστικα με τους Ισραηλινους φυσικα.

Για να δούμε. Θα ανέβουμε σιγά σιγά;
Πολυ σημαντική νίκη σήμερα απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα στην έδρα της, τωρα έχουμε 3 εντός και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

1 Like

5 Likes

Μας αλλάξατε τον αδόξαστο σήμερα, βάλτε και μια βολή ρε μαλάκες. Ας όψεται ο Ντίνος πάλι.

Ναν μαζι με Κεμπα, τα ανέκδοτα της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, θα πέσει πολύ γέλιο.

Ζαλγκίρις Pistons '89 edition. Respect

Το σίγουρο ήταν ότι αποκλείεται ο Σλούκας να βάλει 4/4 βολές στο φιναλε