Ο Ντινος ειναι εκπληκτικος παντως, δεν το περιμενα με τιποτα μετα απο 2 χρονια απραξια, αυτος μας κραταει.
Πολυ καλος και ο Γκραντ.
Ο Ντινος ειναι εκπληκτικος παντως, δεν το περιμενα με τιποτα μετα απο 2 χρονια απραξια, αυτος μας κραταει.
Πολυ καλος και ο Γκραντ.
Μωρή παικτούρα Ντίνο, τι κάνεις ρε φέτος!
Φοβερό 4ο δεκαλεπτο απο την ομάδα, σημαντική νίκη.
Άσχετο, αλλά κάνοντας μια εκκαθάριση σε ψηφιακά αρχεία, βρήκα ένα κειμενάκι που έγραψα λίγες μέρες αφού έφυγε ο Ζέλικο… Ξαναδιαβάζοντας το τώρα, δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω με αυτά που γράφω και τον τρόπο που τα γράφω. Πόσο κριντζ φαίνεται το οπαδιλίκι σε κάποιον πατατάκια…
Περνώντας την πύλη της Παναθηναϊκής Πολιτείας, το άγαλμα του Γιώργου Καλαφάτη μαγνητίζει το βλέμμα του επισκέπτη και τον καλωσορίζει στα ενδότερα του μεγαλύτερου συλλόγου που ανέδειξε ποτέ αυτός ο τόπος.
Στα αριστερά του χώρου δεσπόζει η PANATHINAIKOS ARENA, με το τριφύλλι να ενώνει τις δύο λέξεις, χωρητικότητας 100.000 θέσεων και διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 110x75 μέτρα. Ακριβώς έξω από τη Θύρα 13, το άγαλμα ενός χαμογελαστού Ferenc Puskás προϊδεάζει τον επισκέπτη για το τι τον περιμένει εντός του σταδίου.
Ευθεία μπορεί κάποιος να διακρίνει τα βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προπόνησης και φυσικά τους κοιτώνες των αθλητών όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.
Δεξιότερα, το PANATHINAIKOS SPORTS HALL χωρητικότητας 30.000 θέσεων στεγάζει τα τμήματα basket και volley. Έξω από τη Θύρα 13, όπως και στο αντίστοιχο γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα άγαλμα με τη σεβάσμια μορφή του Željko Obradović φροντίζει να υπενθυμίζει στον επισκέπτη το που ακριβώς βρίσκεται.
Πιο δίπλα βρίσκονται το PANATHINAIKOS WATER SPORTS CENTER, σπίτι της ομάδας πόλο και χωρητικότητας 10.000 θέσεων, καθώς και το PANATHINAIKOS SPORTS COMPLEX, τις θαυμάσιες εγκαταστάσεις που στεγάζουν όλα τα υπόλοιπα τμήματα του αθλητικού ομίλου.
Last but definitely not least, υπάρχει στον χώρο της Παναθηναϊκής Πολιτείας η Γωνία της Θύρας 13. Εκεί έχει μεταφερθεί κομμάτι-κομμάτι η αυθεντική Θύρα 13 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και στο υψηλότερο σημείο της έχει τοποθετηθεί ένα άγαλμα αφιερωμένο στον ανώνυμο οπαδό του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με τις γροθιές του σηκωμένες στον αέρα φωνάζει με όλη τη δύναμη της ψυχής του προς τη βάση της Θύρας. Εκεί, 13 αγάλματα, πανάξιοι τριφυλλοφόροι αθλητές από όλες τις εποχές και τα τμήματα του Συλλόγου του ανταποδίδουν τον χαιρετισμό και ουσιαστικά καλούν τους επισκέπτες να κάτσουν και αυτοί δίπλα στον ανώνυμο οπαδό, δημιουργώντας μια κερκίδα που συνδέει το ΥΓΙΕΣ παρόν με το ΕΝΔΟΞΟ παρελθόν.
Αυτό είναι το όνειρό μου. Και αυτό το όνειρο, όρνια της Παναθηναϊκής μας Σάρκας, δεν πρόκειται να μου το πάρετε ΠΟΤΕ!
Το λάτρεψα ε
Ειδικά οι χωρητικότητες όλα τα λεφτά. Έτσι πάει, όταν ονειρεύεσαι, ονειρεύεσαι!
Δεν .μπορεί η ομάδα, τι να κάνουμε…
Edit: αξιοι της μοιρας τους στο μπασκετ.
Αλλο ενα ματς δικο τους που έδωσαν, απιθανα πραγματα στα τελευταια λεπτά της κανονικής διάρκειας από Αταμάν.
Πως να σε κρατήσουμε ρε Φώτη? Πως?
Απαγορεύονται αυστηρά εντός γηπέδου καπνογόνα, βεγγαλικά, κροτίδες, πανό με πολιτικά μηνύματα, λέιζερ. Επίσης, η παραμονή σε εσωτερικές σκάλες των θυρών και κάθε εκτός του μέτρου συμπεριφορά είναι απαγορευτικά και αποτελούν ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα μας!
Γελαει ο κοζμος.
Όταν είσαι ψιλικατζης και δε θες να πληρώσεις όσα αξίζει τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος, βάζεις τα παπαγαλάκια να τον βγάλουν άχρηστο και να αβαντάρουν τον άλλο. Τον βάζεις βασικό στο πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι μέχρι τώρα και κάθεσαι στο παγωτό. Απλά μαθηματικά.
Μια ζωή κάνουν κουμάντο οι ρουφιάνοι
Τι είναι αυτό που βλέπουμε ρε παιδιά…
Ιβάν άστα να πάνε στο διάολο…
Μια χρονιά που ξεκίνησε ονειρικά στην Ευρώπη ολοκληρώνεται εντελώς αποτυχημένα και ξενερωτικά.
Κρίμα, αλλά…
Νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον τίποτα λιγότερο σαν στόχος, παρά το να βγούμε πρωταθλητές.
Στο τέλος, θα κάνουμε ταμείο. Μέχρι τότε, ψυχραιμία και στήριξη.
Ότι η ανάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει μόνο μια υπογραφή (Ιβάν Γιοβάνοβιτς) δε σημαίνει ότι το σημερινό είναι λιγότερη ξεφτίλα από τον αποκλεισμό από την καμπάλα.
Υποτίθεται ότι ήταν ευκαιρία φέτος να φτιάξουμε τη βαθμολογία μας στην ουεφα και πήραμε 4 βαθμούς.
Επίσης οι ατάκες “τώρα πάμε για πρωτάθλημα” είναι για άλλες ομάδες, αυτές που βαφτίζουν πορείες τους 32 του Γιουρόπα.
Παρόλαυτα αν σήμερα ήμουν στη λεωφόρο θα χειροκροτούσα στο τέλος, θα χειροκροτούσα αυτή την προσπάθεια που γίνεται 1,5 χρόνο με το 4ο μπάτζετ του πρωταθλήματος και άφαντη διοίκηση
Συγγνώμη παιδιά αλλά εγώ δεν έχω κάτι να χειροκροτήσω σήμερα.
Ξεφτίλα ήταν το αποψινό, τίποτα άλλο.
Έχεις μια ευκαιρία να συνεχίσεις Ευρώπη απέναντι σε μια ομάδα που μαστίζεται από τον πόλεμο και γενικά είναι επιπέδου ελληνικού πρωταθλήματος και καταφέρνεις να χάσεις.
Η εμφάνιση μας μέχρι το 60 ήταν άθλια, σαν να μην θέλαμε να προκριθούμε.
Δεν γίνεται κάθε φορά να δικαιολογούμε πράγματα, έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει ΠΑΟ.
Σήμερα ήταν ένας ντροπιαστικός αποκλεισμός, τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω, κρίμα για τον κόσμο που πήγε γήπεδο και έχει φάει τόσες πίκρες όλα αυτά τα χρόνια
Κηδεία.
Τι κάνεις πια ρε Μπρινιόλι…έλεος.
Edit: Κατάρρευση…
Αδιανοητα πραγματα απο τον Μπρινιολι…
Τα έχω πει από μήνες. Πληρώστε τον άνθρωπο ρε σιχαμενοι να ησυχάσουμε.
Για τα 200 ψωροχιλιαρικα του Βέμερ μείναμε εκτός Ευρώπης για τόσα χρόνια, για τα 300 του Μπρινιολι χάνουμε τη χρονιά σε 3-4 αγωνιστικές.