Αυτά τα έργα τα έχουμε δει πολλές φορές αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που τσιμπάνε ακόμα στο παραμύθι των ρουφιάνων της (κάθε) πράσινης διοίκησης
Δηλαδη επειδη δε τα βρισκουν πρεπει κ ο αλλος να κανει αίσχη κ να χανει κ το δικιο του?
Εγώ πιστεύω ότι όλη αυτή η φάση του έχει χαλάσει το μυαλό και δεν τα τρώει επιτηδες. Είναι περίεργη η θέση του τερματοφύλακα, θέλει ψυχολογια.
Τώρα ακούω ότι εκτός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έχει μπει στο παιχνίδι και ομάδα της σαουδικής Αραβίας. Όλα αυτά βέβαια θα είχα αποφευχθεί αν από το Σεπτέμβρη είχε πάρει το συμβόλαιο που ήθελε (και αξίζει), θα ήταν προσηλωμένος και σίγουρος για το μέλλον του.
Αλλά Παναθηναϊκός είσαι…
Ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος έχει πλάνο για τον Παναθηναϊκό μας. Εγώ τον εμπιστεύομαι και φέτος!
Αυτη ειναι και εμενα η αποψη μου, το να καθεται να τα τρωει επιτηδες μου ακουγεται παρα πολυ τραβηγμενο.
Το οτι καταφεραμε να εχουμε τον καλυτερο τερματοφυλακα του Πρωταθληματος και του καταστρεψαμε την ψυχολογια γιατι ο Αλαφουζος τσιγγουνευεται, ειναι πραγματικα κατορθωμα. Ας βρισουμε τον Ιβαν που δεν βαζει τον Γερεμεγιεφ.
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Είναι επαγγελματίας και φαντάζομαι ότι και τώρα δεν είναι δα και τόσο κακά αμειβόμενος. Τι σημαίνει του χάλασε η ψυχολογία; Και πως αυτό δικαιολογεί τα ερασιτεχνικά λάθη που τόσο έχουν κοστίσει;
Αν έχουμε κάποιες πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι φέτος ακόμα (ρεαλιστικά πολύ λίγες, όπως δείχνει το πράγμα), ίσως τις έχουμε αν η ομάδα καταφέρει να ξαναγίνει… ομάδα κι αν γίνουν 1-2 διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο.
Ούτε συλλαλητήρια για τον Αλαφούζο θα βοηθήσουν, ούτε η απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς, ούτε να σταυρώσουμε τον Μπρινιόλι ή τον Γέντβαϊ.
Το κρίμα είναι ότι χάσαμε όχι απλά τον ενθουσιασμό μας, αλλά και την όρεξή μας και την πίστη μας σε αυτή την ομάδα.
Μια ζωή μοιάζει τσακωμένη με τη λογική αυτή η ομάδα (όχι μόνο στη μπάλα). Κυρίως, εντός αγωνιστικού χώρου.
Δεν τον δικαιολογησα πουθενα, ειπα τι πιστευω οτι συμβαινει και αν δεις το tweet πιο πανω νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι η ομαδα τον βγαζει στην σεντρα. Πολυ πιθανον να εχει πεσει ψυχολογικος πολεμος απο πισω που δεν θα μαθουμε ποτε.
οπως και να εχει μικρη σημασια εχει πλεον.
Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Μπράβο φούζο
Το θέμα τώρα είναι τι έχει ο Λεσορ γαμώ την τύχη μου…
Όλα καλά με τον Γάλλο παικταρά τελικά, ευτυχώς…
Ρε τι εχουμε παθει με τον μλκ!
Δε θα βάλει μυαλό (; ) ποτέ ο Αλαφούζος. Στα σκουπίδια προσπάθεια 2.5 ετών. Ασταδιαλα
Ας προσεχε ο σερβος να μην γινοταν κι αυτος πουτανακι και yesman του καραφλα.Να περασει ο επομενος σφουγγοκωλαριος του καραφλου σκουπιδιου…
Και επειδή δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η απόλυση είναι για αγωνιστικούς λόγους, υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με πωλήσεις/μη πωλήσεις παικτών
Εδιτ: yesman ο Γιοβάνοβιτς; Καλά, ό,τι να ναι λέμε τώρα
Αλαφούζο, ΓΑΜΙΕΣΑΙ