2/2 Τούρκους έχετε.
Στο βόλει είναι ακόμα ο Ανδρεόπουλος;
Γερά για το 3/3.
Μια ζωή τσακωμένη με τη λογική αυτή η ομάδα.
Αδιανόητα πράγματα.
Απίστευτα πράγματα.
Αλαφούζε άντε και γαμήσου.
Ιβάν σε ευχαριστουμε!!
Ωραια ηταν αυτα τα δυο χρονια, σχεδον ξεχαστηκαμε, επιστροφη στην κανονικοτητα.
Ουτε να βρισεις δεν αξιζει πλεον. Ευχαριστουμε Ιβαν απο καρδιας.
Ο Ιβάν μας έκανε να ασχοληθούμε ξανά με την ομάδα που αγαπάμε .Έδωσε πνοή, ελπίδα, έναν λόγο να βλέπουμε την ομάδα κάθε εβδομάδα. Με τα λάθη του και τις εμμονές του και αυτός όπως όλοι οι προπονητές στον κόσμο.
Ο Αλαφούζος μας θύμισε ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό, ποια είναι η πραγματικότητα και πόσο αφελείς είμασταν.
Ημέρα ντροπής για τον Σύλλογο η σημερινή, ο ξεφτίλας ξέρει ότι δεν θα έχει κόσμο αυτό το διάστημα η Λεωφόρος… αλλά κάποια στιγμή θα ανοίξει.
Εκπληκτικά Κοκκαλομαρινακική κίνηση από Αλαφούζο…
Αν και Ολυμπιακός, δηλώνω φαν του Γιοβάνοβιτς, του χαρακτήρα, του ήθους και της δουλειάς του. (Αντίθετα δεν μπορώ χαρακτήρες τύπου Λουτσέσκου αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.) Θα λάτρευα να δω τον Ιβάν στον Ολυμπιακό αλλά φυσικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ, για εκατομμύρια (λάθος) λόγους.
Ειλικρινά, μία από τις πιο ποιοτικές φυσιογνωμίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κρίμα, κρίμα, κρίμα.
85%
Και λίγο είναι
Αδιανόητα πράγματα. Για εκατομμυριοστή φορά, ο σύλλογος τρώει τις σάρκες του.
Ό,τι πιο κουλό, άκυρο και αψυχολόγητο έχουμε ακούσει στα χρόνια του μπετόβλακα.
Ο φουζος σκεφτηκε οτι μπορει να παρουμε πρωταθλημα και ειπε να μειωσει τις πιθανοτητες. Ειναι μεγαλος Παναθηναϊκος
Δεν παίζει να υπάρχει άλλος ιδιοκτήτης ομάδας στον κόσμο τόσο εξοργιστικά ηλίθιος. Παλαιότερα κράταγα μια πισινή για την πιθανότητα να είναι βαλτός της καρκίνοοικογένειας προκειμένου να μας καταστρέψει, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, η πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλή. Είναι ηλίθιος.-
Αλαφούζου τσιράκι αλερτ !!!
Εγώ είμαι υπερ αποχώρησης Γιοβάνοβιτσ.
Λόγω το περσινών γκελών που δε μπορούσε να βάλει γκολ επέλεξε φέτος μια πολύ επιθετική τακτική
που απλά δε του βγήκε.
Με τις μπιγκ 5 και τις ευρωπαικές (εξαιρείται Ντνίπρο για ευνόητους λόγους) δηλάδή με τις περιπου ισοδύναμες και τις ομάδες με τις οποίες θα κριθεί η χρονιά (λογω των πολλων παιχνιδιών με αυτες ,πλει οφ κτλ) είναι : 2-3-9 και τρώει Μ.Ο κοντά στα 2 γκόλ!!! Αυτό είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Καλώς έφυγε
@Owl εγώ Ολυμπιακός είμαι, δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει αλλά…
Η ποιότητα του ρόστερ, τα ατομικά λάθη/αδυναμίες των παιχτών παίζουν για σένα ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα; Η τα φορτώνουμε όλα στον κόουτς; Οι ομάδες που υποστηρίζουμε παίζουν μόνες τους μέσα στο γήπεδο ή υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι καλά και ο αντίπαλος;
Αυτονόητα όλα μετράνε ΑΛΛΑ όταν ο κόουτς έχει ΑΚΡΑΙΑ νοοτροπία τότε μετράνε όλα λιγότερο και περισσότερο ο ίδιο ο κόουτς . Ποιά είναι η ακραία νοοτροπία του Γιοβάνοβιτσ? " Παίζουμε με όλους το ΙΔΙΟ"
Αν συνιπολογίσεις το ΠΟΛΥ επιθετικό ποδόσφαιρο που υιοθέτησε αυτή την χρονιά κάνει την νοοτροπία του ακραία και ακραίες νοοτροπίες είναι ή του υψους ή του ΄βαθους και στην περίπτωση του Γιοβάνοβιτς (Αυτή τη χρονιά που παιζει πολυ επιθετικά) ήταν του βάθους λογω των πολλών χώρων που άφηνε πίσω εναντιον ποιοτικών επιθετικά ομάδων.
Για να σου δωσω ενα ακόμα πιο ακραίο παδάδειγμα για να καταλάβεις. Ειναι σαν να υπάρχει κοουτς που λέει “Παιζουμε χωρίς τερματοφύλακα!!! δε θέλω τερματοφύλακες μη μου πάρετε θα κυριαρχίσω με τον παιχτη παραπάνω!!!” Και με ρωτάς παίζουν τα ατομικά λάθη ρόλο… και σου λέω ΝΑΙ αλλα πολυ λιγότερο γιάτι επιχειρεί κάτι ακραίο που κυριάρχει ως συνιστώσα δύναμη επι του συνόλου.
Πάντως noman δεν ήταν σίγουρα. Έβαλε πολλές φορές πλάτη στη διοίκηση και αυτοί τον πετάξανε σαν την τρίχα απ’ το ζυμάρι.
Για γέλια το όλο σόου με Τερίμ προπονητή. Το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Θα μας φορτώσει κάνα Τούρκο “γκολτζη” 34ων ετών και ο φωταρας θα πουληθεί προσεχώς για κάτω από 10 χαρτιά. Τα χουμε δει πολλές φορές αυτά τα έργα
Καταλαβαίνω τι λες. Δεν έχω δει όλους τους αγώνες σας, αλλά σαν αίσθηση μου έχει μείνει ότι οι γκελες σας έχουν έρθει περισσότερο από ατομικά λάθη παρά από γενικότερο κακό ή λάθος στήσιμο. Σίγουρα έχεις δει πολύ περισσότερο την ομάδα σου, οπότε δεν επιμένω.
Γενικά όλοι οι προπονητές έχουν τα κολλήματά τους. Δεν τον γλυτώνεις αυτό.
Για μένα προσφορά > κολλήματα πάντα… και όταν τον διώχνεις έτσι πριν τη σημαντικότερη καμπή της χρονιάς που κυνηγάς τον τίτλο, πετάς στα σκουπίδια όλη του τη δουλειά που σε έφεραν σε αυτό το επίπεδο μετά από χρόνια.
Εννοειται οτι σε ενα ματς,σε ενα αγωνα δεν μπορεις να κρινεις τιποτα και κανεναν.
Σε 2,5 χρονια ομως εχουν κριθει οι παντες και τα παντα.Το εγκλημα ηταν που δεν εφυγε μετα το περσινο φιασκο με το 0/5 στα τελευταια ματς στην Λεωφορο και το πιο ευκολο πρωταθλημα στην ιστοριας που ουτε ο αλεφαντος δεν θα εχανε.
ΥΓ.Εχει ξεπερασει τα ορια της γελοιοτητας ο …οδυρμος στα σοσιαλ για την φυγη του ιβαν.Ουτε με την φυγη του Ζοτς ή του Σαραβακου δεν εκαναν ετσι,ελεος!
ΥΓ2.Κοσμος που εχει παρει διαρκειας στηριζοντας ουσιαστικα το καραφλο σκουπιδι και κοσμος που ψηφισε ναι για την διπλη αναπλαση δεν δικαιουται να ομιλει για τον καραφλα.Ας προσεχαν…
Ακομα και οι τελειωμενοι “ελα να σου μαθω μπαλιτσα” που θελανε να φυγει, μιλαγανε για το καλοκαιρι, η αποφαση να τον διωξει, και μαλιστα με τετοιον τροπο, στην μεση της σαιζον ειναι τοσο ακατανοητη που δεν μπορει να ειναι τιποτα αλλο παρα στημενη. Πρωτη φορα βλεπω τετοια καθολικη καταδικη απο οπαδους ολων των ομαδω για μια αποφαση της διοικησης, ειναι τρομερο.
Απο την αλλη, βαθια μεσα μου ανακουφιστικα. Φαινοταν που παει το πραγμα οποτε καλυτερα που εφυγε τωρα πριν να παραδοθει απο τον στρατο των παπαγαλων στα βαζελακια που ακονιζαν τα μαχαιρια τους για το επερχομενα ξεσκισμα. Φευγει σαν κυριος, οπως κυριος ηταν επι 2.5 χρονια, μια απο τις πιο συμπαθητικες και αξιοπρεπεις πρωσοπικοτητες που τιμησε τον παγκο μας, δεν θα ξεχαστει ευκολα.
Η δουλειά του προπονητή είναι να είναι “noman”; Αλήθεια τώρα; Τι είναι ο προπονητής, οργανωμένος της κερκίδας να λέει όχι στο Βοτανικό μην του φύγει η πελατεία από το σουβλατζίδικο;
Η δουλειά του προπονητή είναι να απαιτεί καλές συνθήκες για να δημιουργεί και να εξελίσσει την ομάδα. Ο Γιοβάνοβιτς το διασφάλισε αυτό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την εποχή Αλαφούζου. Τον κράτησε μακριά από το τμήμα και τις αποφάσεις του όσο περισσότερο γινόταν. Φυσικά στο οικονομικό πλαίσιο που ο Αλαφούζος του έδωσε, δεν ήταν Παναθηναϊκός αντάρτης, επαγγελματίας ήταν που δουλεύει μέσα στις δυνατότητες του συλλόγου.
Το θέμα δεν είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, προφανώς και δεν είναι. Το θέμα είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς κάθε χρόνο βελτίωνε την ομάδα. Κάθε χρόνο, ένα βήμα τη φορά. Και έρχεται για πολλοστή φορά ο Αλαφούζος και τα πετάει όλα στα σκουπίδια γιατί πιστεύει ότι η βελτίωση του Παναθηναϊκού έφτασε ταβάνι λέει με τον Γιοβάνοβιτς. Το τσακάλι αυτό, η αλεπού του ποδοσφαίρου, ο γύπας της ασπρόμαυρης μπάλας, ο Αλαφούζος, έπιασε ότι η ομάδα έφτασε το πικ της και από εδώ και πέρα θα άρχιζε η πτώση. Να σοβαρευτούμε λίγο;
Και ναι, κι εγώ πιστεύω ότι παίζει μέρος της κόντρας να ήταν η πώληση/μη πώληση Ιωαννίδη.
Σε παράλληλα νέα, αν έρθει ο Μπακασετας θα είναι σημαντική ενίσχυση. Τον γουστάρω πολύ αυτόν τον παίκτη από την εποχή του Πανιωνίου ακόμα. Φυσικά δεν αλλάζει αυτό τίποτα από όσα είπα προηγουμένως, έτερον εκατερον.