Τον θυμάμαι στην Μίλαν τον Τερίμ. Πολύ χαλια ομάδα… Και τότε ειχε και παιχταράδες. Ευτυχως τον έδιωξαν νωρίς και εφεραν (τότε) Αντσελότι!! Δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει εκτός Τουρκίας αυτός. Μακάρι να το κάνει. Εθνικη → Γαλατά → Εθνική και τούμπαλιν το πήγαινε.
Να πληρώσει να δέσει τον Μπρινιόλι και να φέρει και ενα σεντερμπακ τον Γενάρη. Αν στεκουν τα του Μπακασέτα, προφανώς και ειναι καλοδεχούμενος. Και ενας Κουρμπέλης δεν θα μας χαλαγε (να φύγουν κάτι κλαινειοχάισλερ κτλ)
Ο κουρμπελης είναι πολύ μέτριος παίχτης για να τον φέρουμε πίσω σε έναν Παναθηναϊκό που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Σαν αρχηγός ήταν από τους καλούς όμως, τον σέβομαι.
Μπακασετα θέλουμε με τα χίλια αλλά αν είναι να παίζει ο Μπερνάρ στα άκρα για να χωράνε όλοι, άστο καλύτερα. Δεν είναι αγωνιστική κίνηση όμως,είναι κίνηση να ηρεμήσει ο κόσμος
Αν δείτε την μεταφράστρια του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού θα ξεχάσετε αμέσως τον Ιβάν
Λημνιός η πρώτη κίνηση λοιπόν …
Αυτός τι λέει τώρα σαν παίχτης; Στον παοκ ήταν καλός αλλά από τότε που έφυγε εξωτερικό δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου. Ούτε σε ποια ομάδα έπαιζε ήξερα.
Μπασκονία, Μακαμπι, Παρτιζάν, Εφές.
Να δούμε πόσο δικα μας ματς ακόμα θα χάσουμε.
Με Μακάμπι νομίζω το ανάποδο πήγε να γίνει. Εκείνη ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και παραλίγο να το χάσει στο τέλος. Αν και πιστεύω ότι κανένα παιχνίδι δεν θα πρέπει να θεωρείται “κλειδωμένο”. Οι διαφορές που μπορούν να εκμηδενιστούν με 3-4 κατοχές είναι της πλάκας έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ
Λαμπάδα στον Βιλντόζα.
Προχθές δωρισαμε το ματς, σήμερα το κλέψαμε.
Για να τα δούμε και λίγο πιο αναλυτικά, και σήμερα να το δωρίσουμε πήγαμε, υπό την έννοια ότι όταν πήγαμε στο +9 στο 3ο δεκάλεπτο, μετά ξαφνικά -και χωρίς λόγο- η ομάδα νέκρωσε. Πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό.
Παρά τη νίκη, αμυντικά είχαμε τεράστιο ζήτημα σήμερα, ενώ κι επιθετικά δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί (και πολύ νευρικοί σε σημεία), κρατώντας την επιεικώς μέτρια βραδιά των Ναν και Λεσόρ.
Υπήρξαν θεματάκια στη διαχείριση του Αταμάν, κυρίως όσον αφορά τον παροπλισμό του Χουάντσο (ο οποίος σκλήρυνε την ομάδα 3 επίπεδα αμυντικά, όταν ξαναμπήκε/γενικά, πρέπει να δούμε λίγο την περίπτωσή του και πώς θα τον αξιοποιήσουμε περισσότερο), αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Με 2/2 στα επόμενα, μπαίνουμε σε πολύ καλό δρόμο, αν και αρκετά νωρίς ακόμη.
Τέλος, ας μαζέψει κάποιος τον γραφικότατο Μουμπρού, ο οποίος κλαίγεται σαν κοριτσάκι, όταν δεν βλέπω να έβγαλε άχνα για το “φάουλ” του Γκραντ στο τέλος.
Αυτό που λες έγινε στο 24" αν θυμάμαι καλά.
Εκεί που δεχθήκαμε ένα 10-0 μετά. Υπήρχε αρκετος χρόνος ακομα, αλλά συμφωνώ είναι κάτι που πρέπει κάποια στιγμή να διορθώσουμε.
Νομίζω πάντως ότι έτσι όπως πήγε το ματς στο 4ο δεκάλεπτο και στα τελευταία λεπτά και ειδικά μετά το χαμένο ριμπάουντ και το καλάθι και φάουλ της Βαλενθια για να γίνει το 80- 77, πολύ λίγοι πιστέψαμε ότι μπορεί να γυρίσει το ματς.
Χαμένη βολή της Βαλένθια και άστοχο τρίποντο μετά και φάουλ κερδισμένο εμείς στο ριμπάουντ στα 2 δευτερόλεπτα.
Πάει και ο Βιλντόζα πάνω που ανέβαινε.
1-1,5 μήνα εκτός.
Μαλακία που έδιωξαν τον Γκάι πριν λίγες μέρες.
Όταν υπάρχει ο Σλούκας στο ροτέισο, ο Βιλντόζα σπάνια γίνεται παράγοντας του παιχνιδιού. Με Βαλένθια φάνηκε γιατί πήρε τον χρόνο του. Και πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα το ίδιο έγινε. Μέχρι να έρθει ο Καμπάτσο ήταν ένα από τα καλύτερα γκαρντ της διοργάνωσης. Μετά όλα του τα νούμερα έπεσαν κάτω από το μισό.
Κρίμα για τον παιχταρά πάντως (τον ήθελα κάργα)
Λοιπόν, δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να καταλάβω από τα ριπλέι τη φάση του πιθανού πέναλτι του Παναιτωλικού. Νομίζω οτι βρίσκει πρώτος ο Τζούρισιτς την μπάλα, χτυπάει στον Μαυρία και πέφτει μετά ο Μαυρίας στο πόδι του Τζούρισιτς. Οπότε δεν είναι πέναλτι. Αν όμως τσιμπάει πρώτος ο Μαυρίας και μετά τον βρίσκει ο Τζούρισιτς είναι. Έχει κάποιος πιο ξεκάθαρη γνώμη; Υπόθεση δεκάτων δευτερολέπτου είναι
Πάλι μαλακιστήκαμε στο τέλος αλλά ευτυχώς έβαλε το τρίποντο ο Γκραντ.
Θέλουμε ψηλό επειγόντως, πάλι μας πήραν όλα τα ριμπάουντ.
Μπαλτσερόφσκι είναι εκτός ξεκάθαρα και ο Λεσόρ αυτή την εποχή είναι μισός…λόγω του προβλήματος στη μέση του. Ο Κωστάκης είναι θετικός αλλά δεν μπορεί να κάνει την διαφορά.
Πολύ χλωμό το ματς με Μονακό μεθαύριο.
Καλά να πάθει ο μαλακας ο Αλαφούζος, εμείς τι φταίμε όμως;
Άθλια εμφάνιση, μηδέν πλάνο. Να μου πει κάποιος τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο παρακαλώ
Ρε Φώτη τι έχασες στο τέλος…
Κατά τ’αλλα συμφωνώ με τον συμφοφουρίτη απο πάνω.
Α ρε Φωτάρα…
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ό,τι να 'ναι. Έχω την αίσθηση πως κάποιοι παίκτες έδειξαν την δυσαρέσκεια/ξενέρα τους.
Στο δεύτερο άλλαξε τελείως το σκηνικό, αλλά δεν έφτασε τελικά.
Μια ζωή στην παράνοια.
Και που άλλαξε ήρθε μέσα από κάποια πλάνο; Από κάποια τακτική προσέγγιση; Άντε να πεις ίσως ότι έδωσε λίγο άνοιγμα επιτέλους στην επίθεση παίζοντας από τα άκρα. Και πως αλλιώς να κάνει με δύο επιθετικούς, αν είχε τους ακραίους πάλι να συγκλίνουν θα έπεφτε ο ένας στον άλλον.
Κυρίως η κούραση του Ολυμπιακού όμως ήταν που μας έβαλε στην περιοχη τους.
Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να μπούμε στη διαδικασία να φτιάχνουμε πάλι ομάδα στη μέση της χρονιάς. Κανένας.
Ετσι ειναι. Κανενας Τεριμ δεν φταιει, ουτε η κουβεντα ειναι αν ο Ιβαν ειναι καλυτερος η χειροτερος. Οταν αλλαζεις προπονητη στην μεση της σαιζον, μεχρι ο καινουριος να καταλαβει τι γινεται παει πεταξε το πουλακι.
Σε αλλα νεα, ο αλητης ο Ιβαν που εκανε ροτεισον στους τερματοφυλακες που ακουστηκε. Α να μην ξεχασουμε για την παροιμιωδη καθυστερηση του στις μεταγραφες, που τον παρακαλαγε ο καραφλας να παρει παικτες και ο Ιβαν του ελεγε οχι. Ρε τι γινεται.
Να χαμε να λεγαμε ολα αυτα βεβαια για μια αποφαση που απ’οσο φαινεται παρθηκε με εντελως αλλα κριτηρια απο αυτα που θα επρεπε.