Παναθηναϊκός

Φυσικά και συμφωνούμε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος για να μπούμε ξανά σε διαδικασία να φτιάχνουμε ομάδα, να χαλάμε το μυαλό (ή τη διάθεση) κάποιων παικτών κοκ.

Από την άλλη, δεν ξέρω αν ήταν τόλμη ή πλάνο, αλλά ο Βέρμπιτς και Μαντσίνι έβγαλαν περισσότερο πάθος και θράσος, και είχες και δυο απειλές με Φώτη-Σπόραρ. Επίσης, παραδόξως φάνηκε να λειτουργεί η τοποθέτηση του Κότσιρα στο κέντρο.

Με λίγα λόγια, κάτι έγινε. Τώρα αν απλά προέκυψε, δεν ξέρω.

Και η κούραση του αντιπάλου, είναι και δική σου δουλειά, σε ένα βαθμό.

Αλήθεια, μετράνε τα εκτός έδρας γκολ;

Όχι

2 Likes

Στο δευτερο ηταν μονοτερμα βασικα. Τωρα αν ηταν γιατι ανεβηκαμε εμεις (δεν ειναι οτι καναμε και ενα σωρο ευκαιριες) η γιατι εκατσε ο γαυρος να κρατησει το 0-1, χου νοους. Στο πρωτο ηταν ψιλοαθλια η εικονα παντως, καλυτερος ο γαυρος και δεν μπορουσαμε να κυκλοφορησουμε μπαλα.

Δε διαφωνούμε στην περιγραφή του παιχνιδιού, προφανώς. Και ακόμα κι αν ήταν πλάνο (που δε λέω ότι έκανε τυχαίες κινήσεις ο Τεριμ, κάτι ήθελε να πετύχει προφανώς) ήταν πλάνο έκτακτων συνθηκών. Δεν είναι πλάνο παιχνιδιού, δεν είναι ότι είδαμε κάτι που μας λέει, να έτσι θα παίζει ο Παναθηναϊκός στο μέλλον για να είναι καλύτερος.

Προσπαθώ να μην κοιτάζω το αποτέλεσμα αλλά το πώς παίζει η ομάδα. Και για μένα ήμασταν κακοι και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι σε κανένα σημείο.

Ποιο είναι βέβαια το δικό μας παιχνίδι; Με Ιβάν μπορούσα να σου πω. Με Τεριμ δεν έχω ιδέα. Αυτά που βλέπω πάντως δε με πείθουν. Και ειδικά με ομάδες με καλά άκρα (όπως ο ΠΑΟΚ) το ότι συγκλίνει τα εξτρέμ και ανεβάζει πολύ και τα δύο μπακ φοβάμαι θα μας στοιχίσει πολύ. Μακάρι απλά να μην έχουμε δει ακόμα τις φοβερές ιδέες του που θα μας κερδίσουν το πρωτάθλημα που δε θα έπαιρνε ο Ιβάν

3 Likes

Συμφωνώ, μέχρι κεραίας.

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αυτό το τουρλουμπούκι που βλέπουμε στα πρώτα δείγματα του Τερίμ, δεν το βλέπω να μας βγαίνει σε καλό.

1 Like

Απόλαυση απόψε!

2 Likes

Ομάδα να την πιεις στο ποτήρι απόψε.

Λεσόρ χωρίς φρένα, Ναν 200 καντάρια μπάσκετ ο τύπος. Βέβαια, κανείς δεν υστέρησε.

Γενικά, μια μαγεία, πλην 2-3 νεκρών διαστημάτων που θέλουν προσοχή.

2 Likes

418749620_1381404965834490_952566787811794601_n

Ο Μπρινιολι κλείνει στην ΑΕΚ, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Φωνάζουμε από τον Οκτώβρη να πληρώσουν τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του αλλά τα παπαγαλάκια θα αποθεώσουν τον “ισάξιο” Λοντίγκιν.

Ευτυχώς φορμαρίστηκε ο μπασκετικός και έχουμε κάτι να βλέπουμε

4 Likes

Κατα τα αλλα του εφταιγε ο προπονητης που μας ειχε στο -1 απο την κορυφη με αυτο το ροστερ και με τις τρικλοποδιες του. Τι εγινε, τελικα δεν εφταιγε ο Ιβαν που ψειριζει υπερβολικα τις μεταγραφες? Ποσοι παικταραδες ηρθαν ε?

Ο Ανθρωπος ειναι στημενος παει και τελειωσε. Φοβηθηκε οτι παει να χτιστει κατι καλο επιτελους και απλα εκανε οτι μπορουσε για να το διαλυσει.

Στο μπασκετ απολαμβανουμε μεχρι ο ψυχασθενης να ξυπνησει καμια μερα απο κακη φουρνια και να τα διαλυσει ολα και εκει.

4 Likes

Δεν ξέρω όμως αν μπορεί τώρα ο ψυχασθενής να τα διαλύσει όλα από τη στιγμή που έχουν μπει και άλλοι στην ομάδα.
Και όλοι ξέρουμε και φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι δεν είναι αυτός που έδωσε όλα αυτά τα συμβόλαια εκατομμυρίων φέτος στο ρόστερ.

Για τον Αλαφούζο, τα ξέρουμε χρόνια.
Ας τον καμαρώνουν τα βαζελάκια.

Και ποιοι είναι αυτοί οι “άλλοι” που έδωσαν συμβόλαια εκατομμυρίων και θέλουν να μένουν άφαντοι; Τι κερδίζουν από αυτό.

Το ΟΑΚΑ είναι που έδωσε το έξτρα χρήμα.

2 Likes

Αυτοί οι “άλλοι” δε μπορούν να εμφανιστούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Δηλαδή υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι ο τρακης αγάπησε τον Παναθηναϊκό τόσο ώστε να ρίξει τόσο χρήμα; που πριν 4 χρόνια έλεγε λάιβ “γαμώ τον Παναθηναϊκό” ; Το ΟΑΚΑ δίνει κάτι παραπάνω φέτος αλλά όχι τόσα ώστε να χτυπάει χεζόνια-ταβαρες, να αυξάνει το συμβόλαιο του Γκραντ μέσα στη σεζόν, να ψήνει ήδη το Ναν κτλ

Από τον ποδοσφαιριστή Μπρινιολι ένα παράπονο έχω. Που σηκώθηκε να παίξει μετά την κροτίδα στο γήπεδο των διαφορετικών.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δε με πείθει, αναρωτιέμαι αν έχουν πει καμιά αλήθεια τα τελευταία 40 χρόνια. Αυτά γινόντουσαν από τότε που έπαιζε μπάλα ο Αντωνιάδης

1 Like

Φίλοι σου στο είπανε κι αυτό;

Είναι φίλο μου, θες να μιλάς;

ειναιφιλοςμου-φιλος

1 Like

Να σφάζουν με το μπαμπάκι τον Ολυμπιακό και να σου έχει διαλύσει την ομάδα ο Αλαφούζος, να μην μπορείς να το χαρείς…

Ο άλλος ο δικός μας βάζει Κώτσιρα στα χαφ. Ό,τι να 'ναι. Και το λέω του βγει δεν του βγει. Είχαμε μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος και τώρα κάνουμε πειραματισμούς φιλικών Ιουλίου

1 Like

Για την ώρα απολαμβάνουμε το δικό μας σφάξιμο βέβαια

Είναι διαφορετικό να είσαι Κάλενς :rofl:

1 Like

Έκανα ζάπινγκ στο cosmote tv και έπεσα στο ΑΕΚ - Παναθηναικός πριν 2’, ακριβής αναπαράσταση της πρώτης φάσης που πέτυχα με τον Λιβάι Γκαρσία

2 Likes