Ξεκαθαρο το μήνυμα και για φέτος.
Κακές αλλαγές από τον Τερίμ (πέρα από τις αλλαγές στα άκρα) και οπισθοχώρηση χωρίς λόγο. Επιθετικά μετριοι, αμυντικά όμως πολύ καλοί. Ευτυχώς παίξαμε και με την ομάδα με τα χειρότερα άκρα από τις μεγάλες.
Κατά τα άλλα, διαιτητικά τι να λέμε… Βάζω στόιχημα θα βρουν κάποια εκδοχή των κανονισμών οι κίτρινοι δημοσιογράφοι με τον οποίο δεν ήταν πέναλτι του Βέρμπιτς (ο οποίος παραεμπιπτόντως κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του)
Είναι αηδιαστικό να τους βλέπεις να γίνονται μια κακή κόπια του γαυρου των 90’ς και να το χαίρονται κιόλας. Ειδικά την εποχή του βαρ.
Εγώ αστείο το βρίσκω, όχι αηδιαστικό. Φυσικά έχουν πάρα πολλά καρβέλια να φάνε για να γίνουν “γαύρος των '90s”, απέχουν χιλιόμετρα από αυτό.
Το προσπαθούν πάντως αρκετά, πρέπει να τους το δώσουμε αυτό.
To πεναλτι στο βερμπιτς πως δε το δίνεις?
Είναι θέμα διαφορετικότητας. Όταν είσαι διαφορετικός, μπορεί και να μη δοθούν τέτοιες φάσεις εναντίον σου.
Μπακασέτας, ε;
Επειδή έχω χρόνια να δω αγώνα της Εθνικής (και δεν θα έλεγα ότι ξέρω γρι από Τουρκικό πρωτάθηλμα) τι φάση είναι;
Επίσης, κλείνουμε έναν Πολωνό τερματοφύλακα λέει.
Α ναι, έχουμε και της ρεβάνς του κυπέλλου σήμερα!
Να κλεισετε το σπιτι του οσφπ παρακαλω,με φατιχ τεριμ να παιρνει ταυτοτητα καρβαλιαλ,βεβαια χωρις φωτη ιωαννιδη,αν παιξετε οπως με ΑΕΚ,στο β ημιχρονο ο οσφπ θα καταρρευσει απο την πιεση ψηλα.
Πείτε του Μελ να μας παίξουν τα κοράκια όπως έπαιξαν εσάς με τον γαύρο και όλα θα γίνουν
έτσι όπως το γράφεις το κάνεις να φαίνεται ότι είναι κάτι δύσκολο… και εγώ μπορώ να πάρω την ταυτότητα του Καρβαλιαλ
Είναι απ’ τις καινούριες ταυτότητες χωρίς το θρήσκευμα.
Ευχαριστούμε Καμαρά!
120 λεπτά σήμερα και την Κυριακή παίζουμε Τούμπα, καλά θα πάει αυτό…
Την επόμενη νομίζω παίζουμε Τούμπα.
Κατά τα άλλα τι να πεις για αυτό το παιχνίδι με τόσες απουσίες που καταλήξαμε να παίζουμε με νεοφερμένο σέντερ μπακ για σέντερ φορ. Το έπαιξε στα ζάρια ο Τεριμ όταν είδε ότι δε σκοράραμε, πήγε για τα πέναλτι και δικαιώθηκε. Όσο ήταν στα ίσα το παιχνίδι νομίζω είχαμε ελαφρώς καλύτερες ευκαιρίες. Εν τω μεταξύ σήμερα όλο το παιχνίδι ήταν σε στυλ Γιοβάνοβιτς.
Κατά τα άλλα άλλα, ο Τεριμ ακόμα δεν έχει κερδίσει ντέρμπι (που για αυτό ήρθε) βέβαια δεν έχει χάσει κιόλας
Επίσης ο Πέρεθ έπρεπε να φάει κόκκινη εκεί στο τέλος, πήραμε σφύριγμα σε αυτή την περίπτωση, κακά τα ψέματα
Ακριβώς αυτό. Πολύ ορθολογική η ομάδα σήμερα και η μπάλα κάτω, περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε παιχνίδι εποχής Τερίμ (δεν είναι δα και μεγάλο το δείγμα, βέβαια).
Δίκαιη πρόκριση, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων σήμερα και καλή για την ψυχολογία της ομάδας.
Με ΠΑΟΚ παίζουμε στις 28.
Ευχαριστούμε Ροντινέϊ, βασικά. Ακατανόητη η απόφαση να κερδίσουν στο κέρμα και να επιλέξουν να χτυπήσουμε εμείς πρώτοι. Στη διαδικασία των πέναλτυ ο πρώτος έχει αποδειχτεί ότι κερδίζει κατά 60%.
Το κοιτούσαμε και ήταν σαν το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να τραβήξει τον Ποντένσε όσο χρειαζόταν για να μην μπει στην περιοχή
Σωστό αλλά τα πέναλτι τελικά δεν κρίθηκαν από αυτό γιατί ο Ολυμπιακός απέκτησε πλεονέκτημα με την απόκρουση του Πασχαλάκη. Τον Καρβάλιο να ευχαριστήσετε, ούτε τον Καμαρά
Ο Καμαρά είναι καλά στην υγεία του; Φέρεται να είχε δώσει μια συνέντευξη στη Γαλλία πριν λίγες μέρες όπου έλεγε ότι ντομπρόεντρο τον πιέζει να ανανεώσει για να τον “πουλήσει” μετά στη Νότιγχαμ, μετά από λίγο η συνέντευξη εξαφανίστηκε και το περιεχόμενό της διαψεύστηκε, χτες έγινε κι αυτό με το πέναλτυ, είναι εύλογες οι ανησυχίες…
Από την άλλη, μπορείς να πεις ότι από αυτό κρίθηκαν. Όταν το έχασε ο Μλαντένοβιτς, ο Παναθηναϊκός είχε ακόμα μια ευκαιρία να μείνει στο ματς. Όταν το έχασε ο Καμαρά, ο Ολυμπιακός δεν είχε ευκαιρία.
Ακατανοητο αυτο με το κερμα, πραγματικα…
Κοκκινη γιατι ρε σεις? Ουτε βιαιο ειναι, ουτε σε προφανη θεση για γκολ ειναι ο αλλος, ενα εντελως εσκεμμενο φαουλ ειναι, καραμπινατη κιτρινη φυσικα, αλλα μεχρι εκει.
Παρα πολυ καλος ο Βερμπιτς χτες. Και πολυ τρεξιμο, βοηθησε και στην αμυνα, κερδισε ενα σωρο φαουλ και ειχε και καποιες φασεις, ειδικα την τελευταια που θα τελειωνε το ματς αν ηταν λιγο πιο τυχερος.
Τρομερες αλχημειες απο Τεριμ που δικαιολογουνται εν’μερει απο τις ελλειψεις. Η ιδεα για τα 3 αμυντικα χαφ δουλεψε, ειχαμε χασει τον ελεγχο μεχρι εκεινη την στιγμη στο Β’ και τον ανακτησαμε. Τωρα αυτα στην παραταση με τον Τουρκο σεντερ φορ και τον Κωτσιρα επιθετικο δεν με ενθουσιασαν κιολας αλλα τελος καλο…
Τεραστια προκριση, δευτερη φετος στα πεναλτυ. Επισης με τον γαυρο ειχαμε να παμε σε πεναλτυ απο το '88 με Σαργκανη, θυμαμαι καλα?
Είχε κουραστεί ο Σπόραρ από την υπερπροσπάθεια
Καλά θυμάσαι.