Καλά, δεν είναι μόνο αυτό όμως ε; Πρέπει να σεβόμαστε και το ποδόσφαιρο λίγο ε; Αν είναι απλά να ρίχνουμε ράντομ παίκτες μέσα και να νομίζουμε ότι δεν τρέχει τίποτα…
Καλύτερα που δεν μπήκε, ήταν εκτός περιοχής, δεν ξέρω τι είδε πραγματικά
Απίστευτος Τσιντώτας στην εκτέλεση. Αυτός δεν ήταν στην ΑΕΚ κάποτε;
Ο Μπακασέτας παντως μια χαρα επαιζε. Πασες σωστές. Κοιταγε γηπεδο πάντα. Εξυπνες και γρήγορες αποφάσεις. Μια χαρα. Νταξ παντως ηταν από αυτες τις μέρες που δεν μπαίνει με τίποτα η μπαλα μέσα. Δεν ήμασταν κακοί παντως
Εγω που (και με τις γραμμες) είδα οφσαιντ το 1-1 του Ατρόμητου;;; Πανω στην γραμμή ηταν ο Φωτης παντως ρε. Η γραμμή ειναι μέσα. Καλό τερμα αυτός.
Χάλια μαύρα ήμασταν. Καμμία οργάνωση, κανένα σχέδιο. Γιούρια μόνο. Έ στα γιούρια είναι όσα φας και όσα βάλεις.
Εν τω μεταξύ πιο αντίθετο προπονητή από τον Γιοβανοβιτς δεν μπορούσαμε να βρουμε. Ο ένας μετρημένος, με τακτική, με μικρά σίγουρα βήματα, ο άλλος νομίζει ότι είναι πιο πάνω από το ποδόσφαιρο το ίδιο.
Ρε συ δεν εχει αλλους. Ακολουθούν ματς με Αρη και ΠΑΟΚ νομιζω σερί. Το είχε για ευκολο το σημερινό και πραγματικά εβαλε τους πιο φρέσκους φανταζομαι. Η μισή ομάδα ειναι σακάτηδες…
Αυτά που κάνει ουτε στο football manager δεν τολμάμε…
Είχε Σενκεφελντ στην άμυνα. Μπορούσε να βάλει και Λοντίγκιν, σιγά, τερματοφύλακας είναι. Έπρεπε ο Μπακασέτας να μείνει στον πάγκο και να μπει αλλαγή αν χρειαστεί. Να πάιξει με Τζούρισιτς, Αιτόρ, Μαντίσνι και Λημνίο. Παίκτες που έχουν κάνει και κάποιες προποσνήσεις μεταξύ τους.
Άσε που και το ότι έχουμε τραυματισμούς, πάλι δικό του σφάλμα είναι.
Τέλος πάντων, με τον Τερίμ νιώθω ότι σε κάθε παιχνίδι ρίχνουμε ζάρια. Μπορεί να τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα στο τέλος, δεν ξέρω, αλλά οργανωμένο, στρωτό ποδόσφαιρο με πλάνο αμφιβάλλω αν θα δούμε ξανά φέτος.
Υπερβάλεις. Δεν ήταν τοσο γιούργια σήμερα που λες. Κλειστηκε ο Ατρομητος. Λογικό να βγαινουμε ετσι μπροστα κατα κύματα. Καναμε 20 φάσεις. Πολλές βγήκαν πολύ ορθολογικά και στρωτά. Και παρότι είχαμε ότι να ναι 11άδα και δεν είχαμε στραικερ
Γεια σου ρε Τερίμ, μύστη!
Εντεκάδα βγαλμένη από random generator, δηλώσεις εκτός τόπου και χρόνου, μια χαρά τα έτσουξε ο μάγκας προ του ματς φαίνεται.
Μόνο θετικό η εμφάνιση Μπακασέτα. Τίποτα λιγότερο από μία εμφατική εμφάνιση στη ρεβάνς και την αντίστοιχη πρόκριση δεν ξεπλένει τη σημερινή ψυχασθένεια.
Καλά. Αν κάνει καμμία πλάκα και παίξει με παρόμοιο τρόπο και στην Τούμπα, το να φάμε κάτω από 3 θα είναι θαύμα, εγώ αυτό ξέρω.
Άφήνω στην άκρη το ότι και ο Γιοβάνοβιτς από τον Ατρόμητο έχασε κι αυτός από τον Ατρόμητο έχασε. Ντέμρπι δεν έχει πάρει. Τι σκατά τον φέραμε λοιπόν;
Κανείς δεν ξερει…
Καλύτερα που δεν μπήκε το πέναλτι γιατί ήταν για τον πέο…
ΠΑΟΚ τώρα, μετά Ατρόμητος που πρέπει να κάνουμε ανατροπή και μετά γαύρος.
Καλή μας τύχη…
Για τους λάτρεις της στατιστικής, δύο πέναλτι (ίσως τρία) έχουμε πάρει φέτος που δεν ήταν και τα χάσαμε και τα δύο. Τα άλλα δύο ήταν με τον Αστέρα στο 5-1 που το ένα ήταν πάλι σίγουρα εκτός περιοχής.
Είμαι ο μόνος που δεν είμαι ενθουσιασμένος με τον Ναν; Είναι σκόρερ ξερωγω, οκ. Αλλά κάνει πολλά λάθη, είναι μέτριος πασέρ και εξαιρετικά κακός στην άμυνα. Να το πω διαφορετικά, ανάμεσα στον Ναν και τον Νέντοβιτς, δεν είμαι σίγουρος ότι προτιμώ τον Ναν.
Εγώ βλέπω ότι όταν συνυπάρχουν στην 5αδα ο Γκραντ με το Ναν δεν συνεργάζονται καθόλου. Σπάνια θα αλλάξουν πάσα
Τα λάθη του διακιολογούνται γιατί αυτό το μπάσκετ εχει μάθει να παίζει τόσα χρόνια και Ευρώπη ειναι 2 μήνες.
Δεν τον πήραμε για πασέρ και ποτε δεν ήταν ο παίκτης που μοιράζει αβέρτα ασσιστ.
Αμυντικός μια χαρά μου φαίνεται εμένα.
Σε γενικές γραμμές και διάθεση δείχνει και ότι δεν έχει έρθει για να κοροϊδέψει και προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Ας ελπίσουμε ότι δεν έχει κάτι μετά τον τραυματισμό του χθες γιατί δεν θα χρειάζεται καν να μπούμε στο γήπεδο σε λίγο καιρό και την επόμενη διαβολοβδομαδα με τόσους τραυματίες και προβλήματα…
Είναι απίστευτο πραγματικά ότι από την αρχή της χρονιάς δεν έχει υπάρξει ούτε ένα ματς που να παίξουμε πλήρεις. Ούτε ένα…
Χθες και με ΟΣΦΠ την Δευτέρα κατεβήκαμε ουσιαστικά μισοί χάνοντας και τον Σλούκα.
Και οι άλλοι το έχουν κάνει μεσανατολικό και κυπριακό ζήτημα μαζί, αυτοί και τα παπαγαλάκια τους για τον Μιλουτίνοφ. Τέσπα…
Δεν τον κατηγόρησα για κάτι τον Ναν. Απλά ακούω διθυράμβους δεξιά και αριστερά και αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που δεν συμμερίζεται την άποψη.
100 δικαιολογίες μπορεί να έχει και φυσικά είναι χρήσιμος, και τον πήραμε για να σκοράρει κτλ. Αλλά αν με ρωτούσες από τη σημερινή ομάδα ποιους παίκτες θα άλλαζα για του χρόνου θα σου έλεγα Χουάντσο (φυσικά - α ρε Σενγκέλια…), Μπαλτερόφσκι (φυσικά) και Ναν. Θα ήθελα έναν πιο ισορροπημένο παίκτη, πιο καλό τακτικά στην επίθεση που να κάνει και κάτι παραπάνω πέρα από 1vs1 και hero balls. Και που στην άμυνα να είναι έστω Σλούκας ή Τζεημς, δεν περιμένω Διαμαντίδη.
Α ρε Σενγκέλια επί δυο…
Ο Ισπανός παίζει να είναι η χειρότερη μεταγραφή που θυμάμαι τα τελευταία 30 χρονια βάσει χρημάτων/συμβολαίου, ονόματος και προσδοκιών.
Αδιανόητα κακός…σχεδόν να τον λυπάσαι.
Μπαλτσεροφσκι δεν είμαι βέβαιος. Πιστεύω ότι είναι καλός παίκτης και πρότζεκτ, δεν φαίνεται να τον πιστεύει όμως ο Αταμάν του οποίου βέβαια ήταν επιλογή το καλοκαίρι.
Και θεωρώ ότι η αποδέσμευση Γκάι ήταν λάθος και φαίνεται περισσότερο τώρα με τους τραυματισμούς των γκαρντ.