Παναθηναϊκός

Λίγο έξυπνοι να ήταν στον ΠΑΟΚ θα είχαν μείνει ήδη με 10. Σίγουρα θα χάναμε έτσι, όπως έχουμε αποδείξει φέτος

Τι φάρδος ήταν αυτό ρε :laughing: :laughing:

Αυτό που έκανε ο Ντραγκόφσκι, απλά, δεν υπάρχει, ε;

.-

1 Like

Να έχει ξαναγίνει μέσα σε μια χρονιά, να προκρίνεται μια ομάδα τρεις φορές στα πέναλντι, με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες στη διαδικασία;

5 Likes

Με τέτοια εμφάνιση πάντως, παίζει φαβορί στον τελικό να είναι ο Άρης. Ή τέλος πάντων, για να το πούμε διαφορετικά, δε μας παίρνει να μην έχουμε δύο εκ των Πέρεθ ή Τσέριν ή Αράο στο κέντρο στα ντέρμπι. Πρέπει να βγει ο Ουγκω οπωσδήποτε, αλλιώς θα έχουμε πολλά προβλήματα στη συνέχεια.

Κατά τα άλλα, ωραία τα πανηγύρια αλλά να αναγκαζόμαστε να βλέπουμε και τον Αλαφούζο να πανηγυρίζει είναι πάνω από τις αντοχές μου αυτή τη στιγμή.

4 Likes

Για γελια ειναι η διοικηση της. Δηλαδη, ολοι καταλαβαινουμε ποιος.

Επίσης, εκτός του Ντραγκόφσκι που έπιασε τα 3 από τα 4 τελευταία πέναλτυ που πήγαν στο τέρμα (δεν έπιασε μόνο του Μάρκος Αντόνιο, που και να έπεφτε σωστά, ήταν τόσο τέλειο που δεν υπήρχε περίπτωση να το πιάσει), αδιανόητη ήταν η ψυχραιμία του Αράο να βγάλει την πάσα που έβγαλε στον Λημνιό στη φάση του γκολ. Δηλαδή, είσαι στο 130’ και κάνεις αυτό το πράγμα; Κοντρόλ και πάσα στον αέρα;

2 Likes

Τρομερο κοντραστ, απο την μια η ομαδα (απο το Β’ ημιχρονο και μετα που ειδα) ψιλοαθλια, φασεις δεν καναμε, φαινοταν οτι θα φαμε και δευτερο στην κανονικη διαρκεια, καθαρα καλυτερος ο ΠΑΟΚ, απο την αλλη απιστευτο θριλερ και πορωτικο αυτο που εγινε. Με γκολ στο 130, με το πρωτο πεναλτυ χαμενο και τον αρρωστο Πολωνο να μην πιανει ουτε ενα χαλαρο. Επιασε 3 τα οποια εδιναν και τα 3 προκριση σοτν ΠΑΟΚ. Ρε ανθρωπε, μας κανεις πλακα?

Ποσα γκολ εχουμε φαει το τελευταιο διμηνο απο το κεντρο της αμυνας, ειτε σε στημενο ειτε σε σεντρα? Δεν μπορει να ειναι τυχαιο ρε σεις, με την Λαμια πηδανε 2 στο δευτερο δοκαρι ανενοχλητοι, σημερα το 0-1 ειναι εξοργιστικα μονος του ο αλλος. Η εικονα της ομαδας δεν ειναι καλη δεδομενου οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει σχεση με το πως ηταν πριν ενα μην που πηγαινε τραινο.

Ο Αράο είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή μακράν.

Όσον αφορά το ματς πραγματικά πιστεύω ότι ήταν τελείως άδικη η πρόκριση μας.
Τραγικοί σε όλο το ματς, δεν βλεπόμασταν.
Ντραγκοφσκι και η “αυτοχειρία” του πολύ καλύτερου ΠΑΟΚ έσωσαν την χρονιά.
Τουλάχιστον μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε και στον τελικό.

Από αυτόν όμως τρώμε το πρώτο γκολ.

Νομίζω περισσότερο ευθύνεται ο Μλαντένοβιτς.

Δεν είναι σέντερ μπακ ο άνθρωπος, αμυντικό χαφ είναι, απλώς με Τερίμ ο Σένκεφελντ παίζει μόνο αν όλοι οι άλλοι έχουν πεθάνει.

2 Likes

Ομολογουμένως και το ζεύγος Σένκεφελτ-Γεντβάι δεν πήγε ιδίατερα καλά. Γι αυτό και ήταν απαραίτητο να πάρουμε καλό αριστερό στόπερ. Ειχαμε όλο το χρόνο να ψάξουμε. Αν τελικά αυτός που βρήκαμε δεν κάνει και είναι για αναπληρωματικός, δε μας φταίει κανένας. Ξαναλέω, νομίζω ότι το αν θα βγει ο Ουγκω θα είναι το βασικό κριτήριο για το αν θα πάρουμε ή όχι το πρωτάθλημα.

Ελπίζω να δω σιγά σιγά να δοκιμάζεται και το Ουγκω Σενκεφελντ περισσότερο, έχω μία κρυφή ελπίδα ότι ο Ακαιντίν ήταν το πρόβλημα

Αυτή η ομάδα υποτίθεται πάει για το πρωτάθλημα ε; :smile:

Μπακασέτας άθλιος σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής.

Πραγματικά.
Για κάμποση ώρα ήμουνα σκασμένος με το πώς εξελισσόταν το ματς, αλλά στα τελευταία λεπτά το είχα ξεπεράσει και απλά γελούσα μ’ αυτό που έβλεπα.

Τόσο χαοτικό / άμορφο / τρία-πουλάκια-κάθονταν πράγμα που να λέγεται “Παναθηναϊκός” δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

1 Like

Αυτος ειναι ο μονος στοχος του κυριου Ιωαννη και μας το αποδεικνυει με καθε ευκαιρια!

1 Like

Κίνηση ματ η αλλαγή προπονητή από τον Αλαφούζο. Κλείδωσε το πρωτάθλημα.

2 Likes

Τρομερή εμφάνιση, κομβικός Σλούκας.
Με μια Ρεάλ του 50% στο τρίποντο και 19/20 βολές.
11 χρόνια να τους κερδίσουμε εκεί μέσα…επιτέλους.

Να περάσεις ένα γαύρο στα πλέι-οφ γίνεται αλλά πώς να περάσεις 2

Σοκαριστικό νέο. 46 χρονών από καρδιά, γάμησέ τα. Είχε ένα παιδί με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον Ολυμπιονίκη μας που πέθανε πέρσι από μια εντελώς απίθανη μορφή καρκίνου, με την οποία έχουν διαγνωστεί μάλλον λίγες δεκάδες ανθρώπων.

9 Likes