Παναθηναϊκός

Τι πέναλτυ να δώσει ρε, εδώ ψάχνουμε το ριπλέι.
Πέρσι έφτιαχνε γήπεδο, φέτος έκλεισε τα δέκα χρόνια, να δούμε τι άλλο θα γίνει για να το πάρει του χρονου

1 Like

Καλά, έτσι όπως πάιζουμε ούτε με δύο πέναλτι δεν κερδίζαμε. Δεν αναιρεί το γεγονός, αλλα πραγματικά εντελώς ανέτοιμη η ομάδα.

1 Like

Δεν κοιτάμε καλύτερα τα χάλια μας…ασχολούμαστε με την διαιτησια.
Πάει για συντριβή σήμερα.

Ας δώσει το πέναλτυ κι ας φάω πέντε μετά.
Ότι είναι προκλητικά άνευροι και χωρίς ψυχολογια δεν αναιρεί το σπρωξιμο. Κουραστήκαμε με αυτή την κατάσταση που είναι η ομάδα τόσα χρόνια

Και τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα ας κάνουμε έναν απολογισμό.

Προφανώς ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ο Τεριμ. Ήρθε να πάρει το πρωτάθλημα υποτίθεται και απέτυχε. Θα μπορούσε να το πάρει ο Γιοβάνοβιτς; Δεν ξέρω, κανείς δεν ξέρει, είμαι σίγουρος όμως ότι θα είχαμε μια πιο φυσιολογική χρονια. Θα κερδίζαμε ή θα χάναμε με το ποδόσφαιρο μας, ξέροντας τι παίζουμε και τι προσπαθούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Εν τέλει αυτό ισως προϋποθέτει ότι θα είχε έρθει ο Μπακασετας. Η αλήθεια είναι ότι έδωσε πολλά (όχι σήμερα) και τα είχαμε ανάγκη. Βελτίωσε πολλούς παίκτες γύρω του και πιστεύω ο συνδυασμός Γιοβάνοβιτς - Μπακασετα θα είχε πετύχει περισσότερα. Δεν μπορώ να το αποδείξω, επίσης δεν ξέρω καν αν ο Γιοβάνοβιτς τον ήθελε, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι πέρυσι ο Ιβάν έφτασε πιο κοντά στο πρωτάθλημα με χειρότερη ομάδα, καλύτερη ΑΕΚ και (ακόμα) πιο εχθρική διαιτησία.

ΟΜΩΣ

Αν υπάρχει ένας παράγοντας στον οποίο οφείλεται η φετινή αποτυχία αυτός δεν είναι για μένα καν ο Τεριμ (ίσως εμμέσως βέβαια κι αυτό να είναι δικό του σφάλμα). Είναι ότι είχαμε μια ολόκληρη μεταγραφική περίοδο για να πάρουμε έναν καλό αριστεροπόδαρο στόπερ. Και πήραμε δύο στόπερ, ο αριστερός δεν παίζει καν και ο δεξιός είναι τραγικός και πολύ κατώτερος από αυτόν που είχαμε. Έτσι έχουμε να επιλέξουμε πάντα σε κάθε αγώνα ανάμεσα σε μια ασταθη άμυνα ή ένα δυσλειτουργικό κέντρο. Μπράβο μας.

Αν υπάρχει μια απόφαση που κρίνει το φετινό πρωτάθλημα, είναι αυτή.

3.25 - 0.2 xG. Πραγματικα απο τις χειροτερες εμφανισεις που θυμαμαι σε ντερμπυ (ποσο μαλλον που κρινει τιτλο) εδω και παρα πολλα χρονια.

Επισης η συνηθεια να τρως γκολ στο πρωτο δεκαλεπτο τι φαση?

1 Like

Είχαν ένα ματς να παίξουν για να πάνε για το πρωτάθλημα όπως μας έλεγαν.
Και παρουσίασαν αυτή την εικόνα, μιας μικρής ομάδας.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, τα περί πέναλτι τα ακούω βερεσέ όχι μόνο γιατί έτσι και αλλιώς θα χάναμε αλλά και γιατί ήταν μια φάση που ούτε καν απειλήσαμε, θα ήταν ενα ανόητο πέναλτι.
Κάθε φορά τα ίδια τόσα χρονια και ψάχνουμε δικαιολογίες, έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει ΠΑΟ…

Να δούμε και τα άλλα καμάρια σήμερα, γιατί μετά τα φρου φρου και αρώματα και τα πανηγύρια και τα μεγάλα λόγια τα πράγματα δεν δείχνουν καλά τώρα. Θα παραμείνουμε ζωντανοί ή με 0-2 θα πάρουμε το πέος, όλη η χρονιά θα πάει στράφι εκτός σοβαρού απροόπτου, βλέποντας πάλι από τον καναπέ τον γαύρο στο φ4;
Πόσο αισιόδοξος όμως μπορείς να είσαι όταν το γελοίο υποκείμενο όλη την προηγούμενη εβδομάδα ασχολούνταν με τον προπονητή των αιωνίων και ο προπονητής μας μετά το ματς προχθές μας είπε ότι θα φύγει του χρόνου αν δεν περάσουμε;
Ένα ακόμα δείγμα σοβαρότητας στα χρόνια του ΔΓ.
Και ότι είμαστε ομάδα που θέλει να παει φ4 χωρίς δεύτερο ψηλό και 3αρι.
Να τους δούμε λοιπόν σημερα και αυτούς…

1 Like

Καλα αυτος ειναι εντελως ηλιθιος, παει να ανοιξει ψεκασμενη κουβεντα για το κρατος του Ισραηλ, τοσο κρετινος, ο,τι πρεπει για να μας αντιμετωπισουν καλα. Απο τον Αταμαν (που θεωρω οτι εχει κανει ΘΑΥΜΑΤΑ μεσα σε εναν χρονο και τον εκτιμω απεριοριστα) περιμενω να ειναι λιγο πιο σοβαρος. Ναι η διαιτησια προχτες ηταν κακη, αλλα με το να επικεντρωνεις εκει η ομαδα απλα χανει το μυαλο της, ειανι μεγαλο λαθος.

Ας γινει αυτο που πρεπει να γινει σημερα (γιατι οπως εχει παει ολη η εβδομαδα το εχω σχεδον βεβαιο οτι θα γινει η εξτρα μαλακια) και τα βλεπουμε τα υπολοιπα.

1 Like

Βγήκε η Ευρωλίγκα κατά Αταμάν.
Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την συνέχεια, είτε τιμωρία του ίδιου, ή και της ομάδας και έδρας.
Ωραία πράγματα…

Υπαρχουν πιο αμεσες πιθανες συνεπειες, οπως το πώς θα σφυριξουν σημερα οι γκριζοι :stuck_out_tongue:

Μας το είπε και ο πρόεδρας, σήμερα πιθανόν να είναι το τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ για φέτος.

1 Like

Εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει πάντα να διεκδικείς όταν έχεις δίκιο και όχι να κάνεις το κορόιδο, κι ας πληρώσεις το τίμημα.
Ότι κάποιες ομάδες γλύφουν διαχρονικά τη διοίκηση της ευρωλίγδας και χαίρουν της πρωτιάς σε εκτελεσμένες βολές ακόμα και όταν τερματίζουν εκτός τετράδας (ή 8άδας :rofl:) δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε σαν τα μουτρα τους.

1 Like

Το προσπαθούν πολύ να χάσουν.
Απίστευτα πράγματα…

Έγινε το αυτονόητο

Έγινε αλλά μας έσπασαν τα νεύρα πάλι :stuck_out_tongue:

Το 64-46 σε ελάχιστα λεπτά να γίνεται 71-68…με τον Ναν να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο εκεί.

Ευτυχώς ο Τούρκος θυμήθηκε τον Παπαπέτρου σήμερα γιατί απουσίαζε ο ηθοποιός που υποδύεται τον μπασκετμπολίστα.
Τρομερός Σλούκας.
Ο Λεσόρ θα αφήσει τα κόκκαλα του…

1 Like

6 Likes

Ο άλλος πάει και κλέβει μια κολόνια από το αεροδρόμιο, θα κώλωνε να κλέψει 3 βολές για ένα φάουλ σε σουτ πίσω από το κέντρο;
Μπορεί να είναι από αυτούς που θα κλέβανε και από το παιδί τους

Ο Μπάρμπας τελείωσε Σενγκεφελντ, Μαντσίνι, Αιτόρ, Ρούμπεν, έχουμε τους παικταράδες που μας έφερε και τον Λημνιό…

2 Likes

Αμα δεν κερδίσουμε καλύτερα να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τμήμα για να ησυχάσει το κεφάλι μας

1 Like

Πολύ μεγάλο λάθος που έκατσα κι είδα αυτό το ματς.

Ειλικρινά έχω σοκαριστεί με αυτό το χαοτικό πράγμα που είδα. Ένα τσούρμο παίκτες που άφηναν την αίσθηση όχι απλά ότι δεν κάνουν πρωταθλητισμό ξέρω γω, αλλά ότι δεν έχουν καν παίξει μαζί ξανά. Σαν να τους έριξε κάποιος μέσα στο γήπεδο και να τους είπε “κάντε ό,τι καταλαβαίνετε”.

Και το χειρότερο είναι ότι η πραγματικότητα δεν πρέπει να απέχει πολύ απ’ αυτό…

Έλεος ρε, έλεος. Εντάξει να χάσεις, αν ο αντίπαλος παίξει καλύτερα ή πιο έξυπνα κ.λπ. κ.λπ., ναι ΟΚ συμβαίνει. Αλλά τουλάχιστον παίξε λίγο μπάλα. Προσπάθησε να βάλεις γκολ με ορθολογικό τρόπο. Παίξε.λίγο.μπάλα. Δεν ζητάω να παίξεις Γκουαρντιόλα φούτμπολ ξέρω γω. Λίγη κανονική μπάλα διάολε. Απ’ αυτή που ΣΥΝΗΘΩΣ παίζουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που τους προπονεί σοβαρός προπονητής, ο οποίος δεν πανικοβάλλεται όταν το ματς στραβώνει και δίνει σωστές οδηγίες από τον πάγκο.

Oh wait…

1 Like