Παναθηναϊκός

Εννοείται πως δεν είδα το παιχνίδι, δεν έχω τίποτα να σχολιάσω πέρα από το ότι ελπίζω να βγούμε τέταρτοι. Όχι, δεν ελπίζω απλά, το εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Μπας και καταλάβει αυτός ο αμπαλος τύπος που έχουμε για ιδιοκτήτη τι ακριβώς έκανε φέτος στην ομάδα.

Θα μου πεις δεν έχει υπάρξει άλλος άνθρωπος στην ιστορία του ποδοσφαίρου που να ασχολείται με το άθλημα 13 χρόνια και ακόμα να μην έχει πάρει καν μυρωδιά. Μιλάμε για άχρηστο τύπο.

Βασικά είναι πολύ χρήσιμος για τη δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια

2 Likes

Αυτά τα συνωμοσιολογικα δεν τα πιστεύω στιγμή. Κανείς δε βάζει λεφτά για να μην παίρνει τίποτα πίσω. Βασικά είναι και πολύ κολακευτικό να νομίζουμε ότι αυτό θέλει να κάνει. Όχι. Είναι άχρηστος. Είναι ηλίθιος. Δεν του δίνω καν το ελαφρυντικό ότι είναι βαλτος

Μπας και καταλάβει ο ηλίθιος ο κόσμος που πηγαίνει στο γηπεδο νομίζω ότι είναι το σωστό.

1 Like

Στο πρώτο ματς στείλανε στον κλέφτη και στο τρίτο το χασάπη. Καλά θα πάει αυτό

Ωραίο ξεκίνημα…

Edit: Γκριγκονις, Ναν, Λεσόρ και Γκραντ βρήκαν το χειρότερο χρονικό σημείο για να είναι ντεφορμέ.
Και μέσα σε όλα και ο Σλούκας είναι κακός σήμερα.
Το ότι χάνουμε με μόνο 9 πόντους στο ημίχρονο είναι επίτευγμα…

Κρίμα έτσι όπως χάσαμε αλλά 35’ τον επαίζαμε.

Πωωω ρε τι ανατροπάρα πήγαμε να κάνουμε…

Δεν πειράζει ρε, δεν πειράζει, πάμε να πάρουμε το game 4 και να τους ξαναφέρουμε ΟΑΚΑ

1 Like

Κοιτώντας πάντως το μπάσκετ που έπαιξαν οι δύο ομάδες, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, πάρα πολύ περισσότερο από ό,τι δείχνουν οι δύο πόντοι διαφοράς. Και την Πέμπτη θα έχουν και Μπόλντουιν. Δεν είμαι αισιόδοξος. Σημαντική απώλεια μέχρι στιγμής ο Χουάντσο

Τραγικοί…
Για τρία και πλέον δεκάλεπτα τον έπαιζαν.
Και στο τέλος τα έκαναν όλα λάθος. Χαμενες βολές, φάουλ στο τέλος και άστοχο σουτ.
Εκτός σοβαρού απροόπτου, τέλος για μια ακόμα χρονιά.
Θα μας μείνουν πάλι τα μεγάλα λόγια και τα πανηγύρια.

2 Likes

Μετά τα άθλια 35 λεπτά που είδαμε δεν ξέρω αν έχουμε ψυχικά αποθέματα για να κερδίσουμε το επόμενο.

Γιατί δεν κάνει Τσάλεντζ ο Αταμάν στη φάση που άλλος πατάει 4 φορές εξω; Εκεί παίρνεις το παιχνίδι

1 Like

Εντωμεταξυ με ολη αυτην την μαλακυνση επι 38’ και ολα τα στραβα και διαιτητικα στο τελος, το ματς το χασαμε γιατι α) Ο Λεσορ δεν πηρε το γαμω τζαμπωλ και β) στο παντελως χαζο φαουλ του Γκραντ.

Αν μπουμε ετσι αποκοιμισμενοι παλι αυριο χαιρεταμε και θα ειναι πραγματικα κριμα…

Αυτά να τα δουν κάτι παναθηναϊκάκια των σόσιαλ που από προχτές συντάσσονται με τα χαϊδεμένα της ευρωλίγδας κατά της διαιτησίας

1 Like

Εν τω μεταξύ το ποσό επικίνδυνα άσχετος είναι ο Αλαφούζος φαίνεται και από το ότι θεωρεί σπουδαίο προπονητή τον Σόουζα και ήθελε να τον φέρει λέει πριν τον Τεριμ. Καταλάβαμε τι προπονητή θα μας φέρει πάλι. Καμμία σωτηρία.

Τέλος πάντων, το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, μόνο κατά σύμπτωση θα πάρουμε πρωτάθλημα. Έχουμε αλλά να ασχοληθούμε σήμερα αλλά δεν μπορούσα να μη σχολιάσω

2 Likes

Παίξαμε για 4η φορά στο ρυθμό της Μακάμπι, ευτυχώς σήμερα είχαμε πάλι Σλούκα.
Ο μόνος που μπορεί να μας οδηγήσει στο φ4 με την κλάση του και την εμπειρία του.

2 Likes

Κέντρικ Ναν γαμώ την τρέλα μου!!
Κανένας σαν αυτόν σε όλη την Ευρωλιγκα, ένα επίπεδο πιο πάνω. Και ας λένε κάποιοι για τον ατομισμό του και τα λάθη του…

Μπράβο στην ομάδα και τον Αταμάν, μεγάλη υπόθεση μια ομαδα με 11 νέους παίκτες να κάνει αυτή την χρονιά.
Και ας είχε ο Λεσόρ σήμερα 3/14 βολές, θα είχε τελειώσει το ματς πολύ νωρίτερα.

5 Likes

Το ότι πάμε σε F4 είναι ήδη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πρώτη χρονιά της “κανονικότητας”. Βέβαια, βάσει διασταυρώσεων, όσο και του γεγονότος ότι περάσαμε μακράν τη δυσκολότερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα που θα μπορούσε να μας τύχει στους 8, νομίζω ότι δικαιολογείται να ορεγόμαστε τελικό, ενώ το ότι δεν πάμε εκεί σαν το απόλυτο φαβορί, το κάνει ακόμη πιο ευνοϊκό το σενάριο.

Για τη σειρά με τη Μακάμπι, η ομάδα (Αταμάν και dpg) επέλεξε μετά το πρώτο ματς (κι ενώ χάσαμε το πλεονέκτημα) να παίξει τακτικά το χαρτί της κλάψας (που είχε μια βάση, αλλά έγινε η τρίχα τριχιά) και του “θα πάμε F4 κόντρα σε όλους και σε όλα”, ακριβώς επειδή ο Τούρκος (και όλοι όσοι μυρίζουν σπυριάρα) έβλεπαν ότι ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να τραβήξει εύκολα απέναντι στην Μακάμπι, η οποία είχε βρει όλα τα κουμπιά του και ήταν σε διαολομένη φόρμα. Η σειρά (το πλεονέκτημα εννοώ) δεν ήταν υπέρ του ΠΑΟ, επομένως, με τα “λουλούδια” δεν πήγαινες πουθενά και αποφασίστηκε κεντρικά να πάμε με το μαχαίρι στη γροθιά και με αλητεία, μπας και καταφέρουμε να πάρουμε ένα ματς εκεί και το γυρίσουμε Αθήνα (όπερ κι εγένετο). Γενικά, είναι πάγια τακτική στην σπυριάρα όταν βλέπεις ότι δεν σε παίρνει μπασκετικώς, να το γυρίζεις στον εκνευρισμό του απέναντι, μπας και του χαλάσεις το μυαλό (κι εκ του αποτελέσματος πέτυχε). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγήκαν αρκετοί άσσοι στη σειρά ή σε συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως ο Παπαπέτρου, ο Huancho και ο Βιλντόζα.

Τρανή απόδειξη του παραπάνω ότι δόθηκαν τρελές μάχες και ξιλίκι στα παιχνίδια της σειράς που ακολούθησαν το πρώτο.

Απολαυστική πεντάδα παιχνιδιών πάντως. Μακράν η καλύτερη και πιο αμφίρροπη της οκτάδας.

Σε άλλα νέα, για να πειράξουμε και λίγο τον καλό μας φίλο @pao1979:

image

image

4 Likes

Ετσι ειναι η φυση του Ναν, ειναι ο παικτης που ειτε θα σου παρει το ματς μονος του ειτε θα σε καταστρεψει, σαν τον Τζεημς. ΠΑντως το Σλουκας-Ναν ειναι απο τα καλυτερα διδυμα γκαρντ που ειχαμε ποτε (και σκεψου τι εχουμε δει σε αυτην την ομαδα σε διδυμα γκαρντ).

Εγω για τον Αταμαν τα ελεγα και μετα το πρωτο ματς, ακομα και τιποτα να μην επαιρνε και να μην περναγε ηταν ηδη απολυτα επιτυχημενος. Πηρε ενα τσιρκο που περσυ τερματισε προτελευταιο και με καινουρια σχεδον ολη την δωδεκαδα μεσα σε ενα εξαμηνο μονταρε μια ομαδα, με καλο αλλα οχι εξωπραγματικο μπατζετ, που τερματισε 2η και περασε Φ4. Αυτο ειναι σχεδον θαυμα, οτιδηποτε ερθει απο εδω και περα θα τον βαλει στην κατηγορια του μυθου, ρισπεκτ.

1 Like

Πολλά συγχαρητήρια για την πρόκριση σας, μεγάλη υπόθεση!

Προσωπικά, αν και το υλικό σας είναι πολύ καλό, το θεωρώ υπέρβαση. Θα περίμενα να είστε τόσο ανταγωνιστικοί του χρόνου.

Εδώ που έφτασε το πράγμα, πιστεύω πως θα βρεθείτε στον τελικό για πλάκα. Αν εκεί βρείτε την Ρεάλ, είναι δύσκολα τα πράγματα.

Θα ήταν φανταστικό να παίξουμε μαζί στον τελικό αλλά δεν είμαι αισιόδοξος για σήμερα.

2 Likes

Κι εγώ το πιστεύω.