Παναθηναϊκός

Έχασες τόσο χρόνο για να ψάξεις προηγούμενα σχόλια μου; τιμή μου…

Ας πούμε λοιπόν ότι στα σχόλια μου αυτά δεν λέω ότι ο Ναν δεν είναι παικταράς, και τον κρίνω ακριβώς γιατί περίμενα πολύ περισσότερα από αυτον στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παιχνίδια. Όταν έχεις απαιτήσεις, εκεί θα είσαι και πιο αυστηρός.
Το ίδιο και τον Αταμαν, ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι καλός προπονητης και τον έκρινα σε κάποια παιχνίδια.

Τελοσπάντων, μπορώ να γράψω αυτό που θέλω και να κράζω αν θελω;…αν σε ενοχλεί τόσο κανε με ignore να τελειώνουμε.
Τουλάχιστον εγώ θα γράψω για την ομάδα μετά από τα ματς, όχι ένα ποστ σε κάνα τρίμηνο για να κάνω τον μετά χριστόν προφήτη.

Υ.γ Θες να ψάξω και εγώ παλιότερα σχόλια σου για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ και το κράξιμο που ρίχνεις εκει;
Όταν ακόμα ήταν ο Ιβάν στην ομαδα;

Έλα pao1979, μεταξύ μας τώρα, περίμενες συνεχώς αποτυχία και έπεσες έξω

Παραδέξου το

2 Likes

πφφφ μετά από 2 χρόνια υπομονής, θα μπω κι εγώ στην κουβέντα περί ισοπέδωσης από τον pao1979… Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που είχα θέμα με τα posts σου, αλλά αποδεικνύεται ότι μάλλον όχι…

Βέβαια κατανοώ ότι δεν είναι ωραίο τώρα να σου τη λένε όλοι κι εσύ να αναγκάζεσαι να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, αλλά φίλε μου, είχες κουράσει όντως με την γκρίνια… και τι δεν έχεις πει για την ομάδα (και δεν ξέρω καν τι έχεις πει για τα ποδοσφαιρικά, γιατί δεν ασχολούμαι).

Φέτος μόνο έχεις πει ότι δεν υπάρχει πιο χαμηλά για τον μπασκετικό ΠΑΟ, ήδη από τον πρώτο αγώνα της σεζόν!

Έχεις αποκαλέσει συνονθύλευμα την ομάδα πριν φύγει ο Δεκέμβρης

Κι αν πάω και σε παλιότερα posts, πχ περσινά (που, εκεί βέβαια, είχαμε όντως χάλια ομάδα), η ισοπέδωση είναι ακόμα μεγαλύτερη… άσε που τη λέξη “έκτρωμα” την είχες ψωμοτύρι και για άλλες ομάδες (πχ Μιλάνο και Μπαρτσελόνα βρίσκω γρήγορα στο περσινό). Το αστείο είναι ότι, όπως είχες πει ο ίδιος, “τώρα στα 43 μου, τα παίρνω ψιλοχαλαρά” :stuck_out_tongue:

Δλδ αν είχες νεύρα μετά από κάθε ήττα, πως θα αντιδρούσες;

Τέλος πάντων, ξαναλέω ότι δεν είναι ωραίο τώρα να σε στριμώχνουμε και να σε βαράμε αλλά κάπου κάνε κράτει κι εσύ με την ισοπέδωση όταν δεν πάει καλά η ομάδα…

2 Likes

Ρε χωρίς πλάκα, στον ημιτελικό αν είμαστε πίσω στο σκορ θα 'ρθω εδώ και θα γράψω “ε, pao1979, πού 'σαι ρε μαν, πες κάνα ψύχραιμο πόσο γτπ είμαστε έτσι για το γούρι” :bangbang:

2 Likes

Γεμίσαμε μπάτσους εδώ μέσα. Και εις ανώτερα.

Γραφικός.

Χάρηκα, Μάνος!

2 Likes

Δεν έχασα. Τα θυμόμουνα.

Εννοείται αυτό, απλά, να είσαι εκεί να δεχτείς και την κριτική πάνω σε ό,τι γράφεις, ε;

Αν εγώ είμαι ο μετά Χριστόν προφήτης, πολύ κρίμα που πέφτεις τόσο έξω, διότι όπως θα ξέρεις έχουμε και τις μπασκετόφατσες στο φόρουμ, όπου έχω δώσει μάχες υπεράσπισης του μεγαλείου του Ναν ήδη από καιρό κι έχω 5-6 άτομα να το πιστοποιήσουν αυτό.

Μετά χαράς. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο θα κληθώ να ανακαλέσω ή να παραδεχτώ ότι είπα μαλακία ή ότι ήμουν υπερβολικά γκρινιάρης, θα το πράξω άμεσα.

Εγώ που είμαι γκρινιάρης κωλόγαυρος πιστεύω ότι τον αδικείτε τον pao1979.
Σχεδόν όλα του τα σχόλια ήταν εν θερμώ μετά ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος λέει κάτι υπερβολικό πάνω στα νεύρα του. Επίσης το ότι πήγε η ομάδα final4 σου αφαιρεί το δικαίωμα να εξακολουθείς να έχεις κάποια παράπονα αν κάτι συνεχίζει να σε ενοχλεί;

Εγώ και με κούπα πάντως δεν θα σταματήσω να κράζω για το τι σχεδιασμό πήγαν να κάνουν με Σίκμα και Μπρασδέικις

Το ξέρω στα τέτοια σας, αλλά εγώ πήγαινα γήπεδο με άτομα (άλλοι γαύροι) που έβριζαν Γκαλέτι και Φουστέρ (και Σπανούλη)

3 Likes

Τα χρόνια που έχω περάσει μέσα στο ΟΑΚΑ στις καλές και κακές στιγμές δεν τις ξέρεις.
Έχω μεγαλώσει εκεί μέσα, από τα εφηβικά μου χρόνια μέχρι και πριν από 3 χρόνια. Στο μπάσκετ, όχι το ποδόσφαιρο, στο κλειστό.

Δεν θα μου πεις λοιπόν εσύ ότι ήθελα να χάσουμε ή να αποτύχουμε, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για ποιον και τι μιλάς.

Jesus fucking Christ :bangbang:

Αν είναι ρε μαν να το παίρνεις τόσο βαριά, δεν σου ξαναβάζω χέρι ποτέ

Στ’ ορκίζομαι

1 Like

Μάλλον δεν μπαίνουν στο thread της ΑΕΚ τα παιδιά, όπου εκεί αν βασιστείς στα ποσταρίσματα νομίζεις ότι η ΑΕΚ πάει για τη Β’ κατηγορία :joy:

7 Likes

Δεν πήρα τίποτα βαριά, χαρούμενος είμαι σήμερα.
Απλά δεν κατάλαβα τον λόγο αυτής της επίθεσης σήμερα, προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ σε κανένα εδώ μέσα και σε αυτό το νημα ειδικά, υπόδειξη για το τι θα γράψει ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι και αυτό ζητάω και από εσάς να κάνετε.
Αλλιώς είπαμε, ignore, κανένα πρόβλημα.

Εγω καταλαβαινω τον παο1979 στο εξης, παρατηρω οτι στο ποδοσφαιρο πχ, εχει αλλαξει κατα πολυ η διαθεση μου απο τοτε που ο ξεφτιλας εδιωξε τον Ιβαν. Βλεπω οτι απο εκει που ημουν φουλ στηριξη και Ταλιμπαν ξαφνικα να γινομαι ο γκρινιαρης και ισοπεδωτικος. Θεωρω οτι ο παο1979 ειναι εντελως αντι-ΔΠΓ (100% μαζι σου) και αυτο τον κανει πιο προκατειλλημενο σε καποια πραγματα. Απλα η διαφορα μας ειναι πως εγω οταν ξενερωνω (οπως με το ποδοσφαιρο) βασικα απεχω και δεν πολυασχολουμαι να γραψω κτλ, ενω αλλοι κραζουν πιο ενεργα.

Εγω αυτο που λεω ειναι αφ’ενος λιγο πιο χαλαρα με την ισοπεδωση. Ναι, η ομαδα στην αρχη της σαιζον ηταν ελαφρως συνοθυλευμα, αλλα αυτο ηταν 100% λογικο, μιλαμε για νεα 12αδα ρε σεις, η βασικη κριτικη μας στον Τρακη πριν την σαιζον ηταν αυτη, οτι που πας με ολη την ομαδα καινουρια, μεχρι να δεσουν θα πεταξει το πουλακι. Δεν πεταξε γιατι ο Αταμαν ειναι ο Αταμαν, αλλα θα μπορουσε να χαθει η σαιζον και ετσι οπως πηγε φετος η Ευρωλιγκα μλκες με 2 ηττες παραπανω ησουν εκτος 8αδας.

Καλο ειναι ομως να ειμαστε λιγο πιο χαλαροι στην κριτικη μας σε παικτες-προπονητη (τον Τρακη και τον Αλαφουζο σκιστους, μαζι σου), ο Σλουκας πχ στην αρχη της σαιζον δεν επαιζε καλα και ειχε αρχισει να μουρμουραει ο κοσμος, κοιτα τωρα πως αλλαζει το πραγμα.

Γενικα χαλαρωστε, ολοι να κερδιζει η ομαδα θελουμε και να παει να γαμηθει ο Τρακης και ο αλαφουζος.

4 Likes

Εγώ ψοφάω που ο Τράκης το παίζει “υπερπατριώτης” και την ίδια ώρα έχει Τούρκο προπονητή :joy:, ο οποίος μάλιστα χτες είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο ο Ερντογάν για να τον συγχαρεί :joy:, αν ο Ερντογάν είχε χιούμορ θα έδινε δημοσίως συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση :joy:

3 Likes

Εντάξει είναι γενικότερο το θέμα, ισχύει

Και εκδηλώνεται με πραγματικά παράδοξους τρόπους

Εδώ ο γαύρος έριξε τεσσάρα σε ευρωπαϊκό ημιτελικό ασούμε, μπαίνω στο θρεντ τους περιμένοντας να δω άναρθρες κραυγές και βλέπω κάτι “ωραία”, “καλή φάση”, “για να δούμε αν θα το κρατήσουμε εδώ” και δε συμμαζεύεται

Λίγο άγχος (από όλες τις φυλές) μη μας πούνε ούγκανους, πρόβατα, μη σκεπτόμενους / κριτικά διακείμενους οπαδούς!

Ή π.χ. ο @pao1979 το πείραγμα τύπου “χαχα τι έγινε μαν σε όλα λάθος τελικά” με κάποιον τρόπο το διάβασε ως “επίθεση” και ως “δεν είσαι Παναθηναϊκός εσύ ρε”, αν είναι δυνατόν δηλαδή

Τεσπά

3 Likes

Γιατί δεν τον αφήνετε να γκρινιάζει μέχρι να ράψουμε το 7ο ??? Μη χαλάτε τα γούρια ρε,ελεος

6 Likes

Κύριε Μαρκόπουλε, τα παιδιά είναι άσχετοι!

3 Likes

Όπως έχει πει και ένας μεγάλος ιδιοκτήτης αθλητικής εταιρείας, εμείς πανηγυρίζουμε μόνο κατακτήσεις, τα γλέντια σε προκρίσεις/απλές νίκες είναι για άλλους :exclamation:

Χαχαχα όπως στο μπάσκετ με τα λάβαρα από Τελ Αβίβ και Σαραγόσα στο ΣΕΦ ε;

Anyway

Εδω ολη η τακτικη του ηταν να προκαλεσει διπλωματικο επεισοδιο Τουρκιας - Ισραηλ, μιλαμε για τα υστερα του κοσμου.