Παναθηναϊκός

Ναι μωρή Πανάθα, ναι… :face_holding_back_tears:

5 Likes

… Μπραβο στον Σλουκα και στον τρελοΑταμαν…Αν και Ολυμπιακος το χαρηκα οσο δεν παει…:slight_smile:

7 Likes

Ιστορικό, καβλωτικο, συγκινητικό δεύτερο ημίχρονο, αμυναρα και all guns blazing στην επίθεση. Τιτάνας Σλούκας και όχι μόνο.

11 Likes

Θα πρέπει να είναι κανείς ανόητος, ό,τι ομάδα κι αν υποστηρίζει, για να μην χάρηκε απόψε με αυτή την τρελή εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Κι εγώ είμαι Ολυμπιακός, αλλά τους πράσινους τους αισθανόμουν ότι θα το σηκώσουν. Μπράβο και στον Άταμαν και σε όλα τα παιδιά, γιατί το αξίζαν.

Και διάβασα και την επική ατάκα: “Θα τους κάνει μήνυση το Αστεροσκοπείο”.

10 Likes

95 μετρησανε

9 Likes

Α στο διαολο, βούρκωσα γαμω το φελεκι μου

6 Likes

Τα λέμε στα Σπάτα τα ξημερώματα.

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ!!!

7 Likes

ΝΤΕΓΙΑΑΑΑΑΑΝ

complete sentence

6 Likes

Θύμησε σε κανάν άλλον το όλο ματς τον τελικό του 2013;
Ήταν ο Σλούκας, ο Σπανούλης του τότε;
Είναι ο Αταμάν ο νέος Ομπράντοβιτς του βάζελου;

1 Like

Νταξει τι να λέμε τώρα, Σλούκας πραγματικά από άλλο πλανητη

2 Likes

Απίστευτο πραγματικά ότι μια ομάδα με 11 νέους παίκτες το καλοκαίρι, με νέο προπονητή, μετά από την μαύρη τριετία των εσόδων εξόδων και την κατάντια των τελευταίων θέσεων να επιστρέψει όχι απλά στην ελίτ της Ευρώπης αλλά να το πάρει κιόλας με 16 πόντους την Φενέρ στον ημιτελικό και 15 την Ρεάλ στον τελικό.
Αδιανόητα πράγματα. Απίστευτος Αταμάν, τεράστιος Σλουύας, μεγάλη ψυχή από όλους.

Όπως είπα και πιο πάνω τα λέμε στα Σπάτα τα ξημερωματα, δεν έχω να πω κάτι άλλο, η γιορτή τώρα αρχίζει!!

14 Likes

1996: Στο χωριό για Πάσχα, μαθητής Ε’ Δημοτικού, στην ασπρόμαυρη τηλεόραση (μόνο 6 κουμπιά, όχι τηλεκοντρόλ και μαλακίες) του παππού και της γιαγιάς και μετά μινέρβες στην πλατεία. Μαλλούρα ολόισια.

2000: Στο πατρικό, σε έγχρωμη τηλεόραση αυτήν τη φορά, μαθητής Γυμνασίου πια, άνετος κι ωραίος. Καρφάκι πια και προϊόντα τύπου τζελ/κεριά και λοιπές μαλακίες.

2002: Στο χωριό για Πάσχα και πάλι, μαθητής Λυκείου, στο καφενείο της κεντρικής πλατείας. Έσχατη απόπειρα ν’ αφήσω μαλλί, το οποίο έφτασε μέχρι το φρύδι περίπου.

2007: Τελειόφοιτος στο Πανεπιστήμιο, και πάλι στο πατρικό. Άνετα κι ωραία (αν και μας τα χάλασε η μπάλα/όχι φέτος όμως!!!). Κοντό μαλλί πια, με υποψία αραίωσης στους κροτάφους.

2009: Μόνος στη μέση του πουθενά, 2 εβδομάδες περίπου πριν τελειώσει η θητεία μου (όχι, δεν είχα άδεια απολύσεως), σε φορητό τηλεορασάκι, βαρώντας υπηρεσία στην πύλη της μονάδας. Η αραίωση έχει αρχίσει για τα καλά.

2011: Εργαζόμενος και μεταπτυχιακός πια, και πάλι στο πατρικό (λίγο πριν τη μεγάλη φυγή), με δόξα και τιμή. Η αραίωση έχει προχωρήσει πολύ. Πλέον το ξύρισμα του κεφαλιού είναι μονόδορομος.

2024: Οικογενειάρχης πια, με δύο παιδάκια (αγάπες μου λατρεμένες, τι τυχερές που είστε, ρε φάτσες;!;), τα οποία έχουν μάθει να χτυπάνε παλαμάκια στον ύμνο του Συλλόγου και με το απόλυτο γούρι μου και περήφανο καμάρι μου (γέννημα-θρέμμα Αμπελοκηπιώτισσα) δίπλα μου σε όλο το F4. Καράφλα “αεροδρόμιο” πια, αλλά δεν βαριέσαι.

To be continued…

Αυτό που έχει κάνει η ομάδα φέτος δεν υπάρχει πουθενά, λέμε. Προσωπικά, αυτό το τρόπαιο το τοποθετώ ξεκάθαρα στην πρώτη θέση όλων σε σπουδαιότητα, αμέσως μετά από το 2011 και το 2002.

Το ματς δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Η εμφάνιση ήταν αυτοκρατορική κι έκλεισε όπως έπρεπε με το κάρφωμα από τον Ναν. Για Σλούκα δεν έχω λόγια. Χρειάζεται ένα σεντόνι μόνος του ο τύπος. Για τους υπόλοιπους θα τα πούμε όταν κλείσει η χρονιά. Αταμάν μάγος κανονικός και Γιαννακόπουλος ό,τι και να λέμε, όση τρέλα κι αν κουβαλάει, το οραματίστηκε, το έχτισε, το πέτυχε!

25 Likes

Ρε μαλάκες

Πανάθα μονο.

13 Likes

Υπάρχει σαφής συσχέτιση πάντως αναμεσα στη λάμψη των έξτρα αστεριών που προσθέτει ο Παναθηναϊκός και τη λάμψη του κομισάριου ανά τα χρόνια.

11 Likes

Συγχαρητήρια ρε μάγκες, κούπα πανάξια, λαμπερή και αλήτικη!

Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοεκθειάσεις, σίγουρα όμως ο Σλούκας έγραψε σήμερα το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟ. Σε εμάς δεν έγινε ποτέ ο ηγέτης που ήταν για εσάς σήμερα. Απίστευτος.

Και ρεσιτάλ Αταμάν, έναν προπονητή που προσωπικά είχα μάλλον υποτιμήσει.

Συγχαρητήρια σε όλους, να το χαρείτε!

15 Likes

Ήρθα κι εγώ στο χωριό αυτό το ΣΚ. Εκεί που είδαμε τα πρώτα αστέρια.

2 Likes

Καλώς το μου το 7ο.

IMG_20240527_004245

10 Likes

Μπραβo στoν αιωνιo για τo 7o δικo τoυ και 10o Ελληνικo. Τα λεμε τελικoυς ελπιζω πoλιτισμενα μια φoρα :stuck_out_tongue:

8 Likes

Σενάριο για Netflix η φετινή χρονιά. Μπράβο στην ομαδάρα.

3 Likes

Τι εγινε ρε μαλακες. Τι εκανες ρε Αταμαν. Ρε παμε καλα?

2 Likes