Παναθηναϊκός

Η αποθέωση του ξύλου και του ψευτοτσαμπουκά

Έτσι είναι. Όταν είμαστε “ας μη μιλήσουμε για διαιτησία, κάναμε κι εμείς λάθη” το παίρνουν προσωπικά οι διαιτητές: Τι θα πρέπει να κάνουμε πια για να μιλήσετε για διαιτησία;

Τεσπά. Ελληνικό πρωτάθλημα

:joy: :joy: :joy: :joy:
Δεν κρατήθηκα ρε καμάρι.
Συμπάθα με.

Ηταν τόσο αστείο το όλο “θέαμα” σημερα που ούτε να εκνευριστώ δεν μπορώ, μόνο γελάω.

Ο παο από αυτά που βλέπω δεν γίνεται να χάσει αν δεν αδικηθεί

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, μην μπερδεύεσαι. Χάσαμε ένα σωρό παιχνίδια φέτος δικαιοτατα, αρκετά εξ αυτών και από τον Ολυμπιακό. Ε τώρα στην κωμωδία που είδαμε σήμερα τι να πούμε, ότι όλα καλά και άγια;

1 Like

Εγώ δεν θυμάμαι ούτε μία ήττα φέτος που να μην φταίει η euroleague mafia και ο Λιόλιος, ψέματα μόνο αυτή στο σούπερ καπ ήταν καθαρή ήττα

Πολύ θα ήθελα να μου πείτε τις φάσεις πάντως, να δω αν το έχω δει τόσο λάθος…

Δεν έχω να σου πω κάτι. Αν θυμάσαι αυτά που θες, πόσο μάλλον θα βλέπεις αυτά που θες. Όλα καλά, τέλεια η διαιτησία, δίκαιος νικητής ο Ολυμπιακός.

Θα έλεγα να κάνετε και τον Κανααν Έλληνα πάντως, γάβρος έχει γίνει σίγουρα, κρίμα να τον χάσετε.

Κλειδωμένο, που λέει και μια ψυχούλα.

το αν θυμάσαι αυτά που θες πάει γάντι να το πω και γω

Μπαρτζώκα πες μας ρε συ για τις βολές και την διαιτησία σήμερα.

1 Like

3 Likes

Χωρίς καμία διάθεση για flame ή οτιδήποτε τέτοιο, αν το έχει τόση ανάγκη ο γαύρος το πρωτάθλημα, για τους Χ/Υ εσωτερικούς του λόγους ή επειδή πιστεύει ότι το αξίζει με το στανιό, ας το πάρουμε μεθαύριο και ας του το χαρίσουμε. Ή καλύτερα, ας έρθει να το πάρει μέσα στην έδρα μας, αλλά στα ίσα, ρε φίλε.

Αυτά που σφυρίζονταν από κάποια στιγμή και μετά στο Β’, βγάζουν και τον πιο καλοπροαίρετο άνθρωπο από τα ρούχα του. Και είναι και κρίμα, δηλαδή, καθότι το ματς ήταν πάρα πολύ όμορφο μέχρι κάποια στιγμή. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται ετσιθελικά ντέρμπι, αν η μία ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο comeback του αντιπάλου.

Όπως και να 'χει, τεράστιο διπλό και πάμε για μεγάλο ματς μεθαύριο.

5 Likes

Από ένα σημείο και μετά ειλικρινά νόμιζα οτι παίζουμε εναντίον των γκρι.
Δεν μπορούσαν οι κόκκινοι και έπαιζαν για αυτούς οι γκρι. Με το στανιό να τους κρατήσουν στο ματς.

1 Like

Στο ΟΑΚΑ ήταν καλύτερη ας πούμε;;;

Μια χαρά ήταν η διαιτησία σήμερα. Από τις καλύτερες στην ιστορία. Πιο 50-50 πεθαίνεις. Ματσάρα η σημερινή με καθαρό και δίκαιο νικητή τον ΠΑΟ για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Η διαιτησία σήμερα πέρασε απαρατήρητη, εν αντιθέσει με τα αίσχη της Δευτέρας που σφύριξαν όλο τον κατάλογο, μέχρι και 3 δευτερόλεπτα σε αιφνιδιασμό

Ηταν σιγoυρα ενα αστειo φαoυλ στoν Χoυαντσo και κανα 2 πoυ δε σφηρηξαν στoν Ναν. Εδρας ηταν σιγoυρα αλλα δεν νoμιζω τoσo τραγικη oσo την παρoυσιαζoυν.

Παντως εχει ενα δικιo ρε παιδια πρoχθες πoυ ηνα εδρας παλι (αν και χωρις να κρινει παλι απoτελεσμα) δεν ειπατε τιπoτα.

Anyway εχω κoυραστει με αυτη τη συζητηση oλη μερα εκτoς φoρoυμ δεν θα την κανω και εδω.

Μεγαλη ξενερα για τις χαμενες βoλες και τoυς παιχτες πoυ για αλλε ενα σημαντικo ματς παιζoυν λες και ειναι 18χρoνα χωρις εμπειρια και νευρo.

Μπραβo σας για την νικη λoιπoν και εμεις παμε να θαψoυμε τo my way και τις λoιπες φιλoσoφιες πoυ χτυπηθηκαν στo f4 και πεθαναν σημερα

1 Like

Με όλο το σεβασμό,αλλά δεν θα ισοψηφίσουμε τα πράγματα με το ζόρι. Σήμερα ήταν το αποκορύφωμα.

107-65 οι βολές μέχρι στιγμής. Σε τελικούς πρωταθλήματος. 25 βολες ο Ολυμπιακός και 10 παραπάνω Μ.Ο. σε κάθε ματς.
“Σε τέτοια παιχνίδια” όπως μας είπε και ο Μπαρτζώκας προχθές.

1 Like

Ειλικρινής απορία, το φάουλ εδώ που σφυριχτηκε ακριβώς; Στην τριπλά πριν; Στο πιάσιμο της μπάλας; Δεν καταλαβαίνω.

Δεν προσπαθώ να ιοσψηφισω τίποτα. Θες να σου πω ότι είχε ο Ολυμπιακός τα σπόρια σε 3/4 ματς οκ θα στο πω αλλά υπάρχει και ένα που έπαιξε έδρα στο ΟΑΚΑ με πολλά φάουλ υπέρ σας (κάποια όπως το 3ο του Μιλουτινοφ ανύπαρκτο) και φουλ σφυρίγματα στον Λεσορ με την παραμικρή επαφή. Χάσαμε απ’ αυτό; Όχι; Σημαίνει ότι δεν θα το σχολιάσουμε; Όχι.

Στο 1ο ματς έγραψα και τότε γνώμη μου είναι ότι κερδίσαμε δίκαια. Τα 2 ματς στο σεφ σηκώνουν πολλή κουβέντα. Κατά την ταπεινή μου άποψη και το μπάσκετ που ξέρω και στα 2 κέρδισε στο τέλος αυτός που άξιζε να κερδίσει. Ήταν τραγικά κάποια σφυρίγματα; Ναι. Είναι ακατάλληλη η Τσαρούχα; Ναι. Πρεπει να συζητάμε για την διαιτησία ασχέτως αν πιστεύουμε ότι στο τέλος κέρδισε ο καλύτερος; Πάλι ναι. Bottom line δεν είδα την τόσο μεγάλη σφαγή που γράφετε όλοι και δεν ξέρω αν φταίει το μπάσκετ που ξέρω η τα οπαδικα μου για αυτό αλήθεια…

Μπορώ να σου πω την άποψη μου για οποία φάση θες. Θα συμφωνήσουμε σε πολλές σε άλλες όχι (ίσως έχω λίγο κόκκινα γυαλιά ίσως σε άλλες περιπτώσεις εσύ πράσινα) το ποιντ είναι ότι κουράστηκα και θα προτιμούσα να μην το κάνω. Όχι γιατί φοβάμαι ότι δεν θα με συμφέρει αλλά γιατί δεν αντέχω άλλο αυτές τις συζητήσεις.

Έχω βαρεθεί τον Μπαρτζώκα, τον Αταμάν, τον Μπαφε και φυσικά τον dpg. Όσο και να μην θέλω να δώσω σημασία όλο στις ανακοινώσεις και στην διαιτησία πάει η κουβέντα δεν το μπορώ άλλο μα την αλήθεια. Ορκίζομαι το μόνο που θέλω είναι να τελειώνει η ιστορία. Δεκάρα τσακιστη δεν δίνω ποιος θα το πάρει δεν μπορώ άλλη τοξικότητα.

Η άποψη μου είναι αυτή από το τέλος τους 2ου ματς που όπως βλέπετε δεν σχολιάζω εδώ μεσα. Το λέω αυτό για να μην νομίζετε ότι το γύρισα τώρα στο 2-2. Επίσης δεν είναι καμία προσωπική επίθεση προς εσάς. Μια χαρά τα λεμε εδώ αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που μιλάω είτε πράσινοι είτε κόκκινοι δεν παλεύονται. Οπότε τα λέμε στο ΝΒΑ και στο προολυμπιακό αν δεν το φάει η τοξικότητα και αυτό

Α και btw τώρα που το αναφέρεις να πω κάτι που όμως δεν πάει σε σένα γιατί ξέρω την απόψη σου για τον δπγ. Πώς γίνεται ο Τρακης να βγαίνει αμέσως μόλις πήρε Ευρωλίγκα και να λέει ειρωνικά “άλλοι μετράνε βολές” και τώρα ξαφνικά το θέμα απ’ όλα τα παπαγαλάκια του να είναι οι βολές; Κωλοτουμπα μεγάλη μου φαίνεται. Αν και προφανώς θεωρώ ότι η κατάσταση και ειδικά με την αντιμετώπιση στον Ναν είναι τραγική.

Αυτά καλό βράδυ και μόνο :basketball:

2 Likes

Σέβομαι την άποψη σου απόλυτα, απλά να πω για αυτό το συγκεκριμένο που γράφεις.

1ον, δεν μου καίγεται καρφί τι λέει ο Τράκης, ειλικρινά δεν έχω διαβάσει τίποτα από όσα έχει πει και κάνει αυτές τις ημέρες, ξέρω ότι τα έχει κάνει μπουρδελο πάλι αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω και ούτε πρόκειται.

2ον, Ο Μπαρτζώκας μετά το 3ο ματς αναφέρθηκε ξεκάθαρα στις 10 βολές παραπάνω που τις χαρακτήρισε “περιεργες” για τέτοιο ματς.
Θα ήθελα λοιπόν να μας πει τι πιστεύει για τις 16 βολές παραπάνω της ομάδας του στο 1ο παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ, τις 18 στο δεύτερο και τις 16 χθες.

1 Like