Παναθηναϊκός

Εγω βαριεμαι απιστευτα την κουβεντα για την διαιτησια. Δεν θεωρω οτι ο αριθμος των βολων δειχνει ευνοια (αμα ο Μπαρτζωκας εκλαιγε για τις 10 βολες παραπανω προχτες, σημερα δεν ειδα να λεει τιποτα, παμε παρακατω), αυτα ειναι για τυπους που εχουν μικρη σχεση με το αθλημα. Επισης στα 2 πρωτα ματς που χασαμε καμια σφαγη δεν εγινε, οπως ουτε στο τριτο ματς στο ΟΑΚΑ, λιγα σπορια απο εδω, λιγα απο εκει, σιγα.

Σημερα ηταν αλλιως και σορυ κιολας. Στο τελος ειδικα υπαρχουν 4-5 σφυριγματα που ειναι πραγματικα 100% ανεξηγητα. Αγκωνια Πητερς στον Χουαντσο, αμυντικο φαουλ. Ταπ-ιν του Χουαντσο επιθετικο φαουλ, χωρις την παραμικρη επαφη. Καπου ωπα ρε σεις, 50-50 λεει ο αλλος. Μιλαμε για ανεξηγητα σφυριγματα, εγω δεν καταλαβαινω καν απο που πιανονται να δωσουν αυτο που δινουν. Θα μου πεις για να καθεται να γραφει (ο συγκεκριμενος κιολας) γαυρος η καλυτερη διαιτησια πλων των εποχων καταλαβαινεις για τι μιλαμε.

Οπως και να εχει, και σημερα αποδειχτηκε οτι ακομα και ετσι, αν η ομαδα ειναι αυτη που πρεπει να ειναι, δεν φοβαται τιποτα.

ΥΓ: Μην μας λετε τι λεει ο Τρακης. Κανεις δεν εχει βρισει τον Τρακη περισσοτερο απο εμας εδω μεσα και να παει να γαμηθει και αυτος και η στοχοποιηση του στην Τσαρουχα (που μια χαρα σφυριξε).

ΥΓ2: Ο Γκραντ ειναι η μεγαλυτερη κλοπη στην ιστορια, παικτης 500χιλιαδων απο το Γιουροκαπ. Επισης ο Χουαντσο ειναι συγκλονιστικος σημερα.

6 Likes

Εχω σε μεγαλη εκτιμηση τoν κooυτς μπασκετικα αλλα oι δηλωσεις τoυ στoυς τελικoυς ειναι απαραδεκτες. Τι ψαχνεις να βρεις o ανθρωπoς δεν μπoρει να παραδεχτει την ηττα απ τoν ΠΑΟ

Γενικα παντως να πω αλλη μια φoρα oτι δεν εχω θεμα να μιλησω για τoυς γκρι. Πιθανoτατα oι περισσoτερες κακες απoφασεις θα ειναι υπερ μας. Απλα λεω oτι ειναι κριμα με 2/4 καλυτερες oμαδες της Ευρωπης (βασει απoδoσης στην Ευρωλιγκα) να ειναι πρωτo θεμα και να μιλαμε απoκλειστηκα γι αυτoυς.

Πετρoυσεφ ηταν αλλα μικρη σημασια εχει

Για τα παπαγαλακια τυπoυ sdna και περι βoλων τo εγραψα και μoνo. Η Τσαρoυχα κακως στoχoπoιειται απ τoν βλακα αλλα μια χαρα δεν σφυριζει σιγoυρα.

3 Likes

Ευτυχώς τον ανανεώσαμε πολύ γρήγορα μέσα στην χρονιά, είναι παικταράς.

Με τον Γκριγκόνις δεν έχω καταλάβει τι παίζει το τελευταίο διάστημα, πριν το φ4 και μετά, τον κρατάει πολύ στον πάγκο ο Αταμάν και ο Λιθουανός είναι πολύ πεσμένος. Σήμερα είχαν μια λογομαχία στο τέλος.

1 Like

Ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό με τον Γκριγκόνις. Δεν περνάει ντεφορμάρισμα. Στα κρίσιμα είναι μεγάλη αμυντική τρύπα και στην επίθεση είναι εύκολο για τις άμυνες να τον οδηγήσουν να βάλει τη μπάλα κάτω που είναι ακίνδυνος ή κάνει λάθη.

Μπράβο σας, πολύ μάγκικη νίκη. Ήταν τόσο δυνατή η σφαλιάρα που ακόμα και αν κοιμηθεί ο Θεός και κερδίσει ο Ολυμπιακός την Παρασκευή εμένα θα μου βγει ξινό. Τραγικά σφυρίγματα τουλάχιστον σε 5-6 φάσεις κατά σας, ακόμα και την ώρα του αγώνα που το μόνο που ήθελα ήταν η νίκη, απορούσα…

5 Likes

Επικη νικη κοντρα σε αυτη την επικη διαιτησια.να δουμε ποιους θα στειλουν αυριο

Αυτοί μετρούσανε βολές πρώτοι ρε :grinning:.

Να πάει να γαμηθεί και η στοχοποίηση του σκουπιδιού στον Μπαρτζώκα, αν με ρωτάς. Μεγάλος ξεφτιλισμένος ο Τράκης και γι’ αυτό.

Το μειονέκτημα του Μπαρτζώκα είναι ότι είναι γαύρος, σε επαγγελματικό επίπεδο δεν μπορείς να είσαι οπαδός, δε σου βγαίνει σχεδόν ποτέ σε καλό.

Ε, όχι, δε θα σου βγει και ξινή μια νίκη αύριο, μην υπερβάλλομε. Όποιος και να νικήσει, θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον αντίπαλο.

Τεράστια νίκη χτες πάντως.

6 Likes

Βλεπω μπασκετ παρα πολλα χρονια,να καταλαβετε εχω προλαβει Εντγκαρ Τζοουνς στον ταφο.Εζησα εποχες ιωαννιδη κτλ κτλ,τις οποιες θυμαμαι σαν χτες.
Εχω σαν αρχη να μην ασχολουμαι με τις διαιτησιες-σταση η οποια με κανει να τσακωνομαι ασχημα με τους δικους μου-για τον απλουστατο λογο οτι για αυτες ευθυνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ η καθε διοικηση και δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ασχολουνται οι οπαδοι.Αν αυτος που βαζει τα λεφτα του δεν ενδιαφερεται να προστατεψει την επενδυση και την ομαδα του,θα κατσω να ασχοληθω εγω?Ουτε κατα διανοια,να παει να γ@μηθει στο φιναλε ο καθε τρακης κι ο καθε τζιγγερ!
Παρακολουθωντας τα προηγουμενα ματς δεν ειδα κατι τραγικο απο πλευρας διαιτησιας ουτε εναντιον του Παναθηναικου ουτε εναντιον του οσφπ,δικαιες νικες και για τους δυο.
Αυτο το χτεσινο ομως ηταν απιστευτο,δεν μπορουσα να πιστεψω τα ματια μου με αυτα που εβλεπα!Αδιανοητα σφυριγματα,ειδικα στην τελευταια περιοδο που οι κορακες ηταν εμφανως σε αποστολη να δωσουν το ματς στον οσφπ σωνει και καλα!Δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα που εγιναν χτες,ουτε ο σαλονικης με τον παπαδημητριου και τον κορομηλα δεν εκαναν τετοια αισχη!
ΥΓ.Εκει που ειλικρινα γελασα απιστευτα με τους κλοουν κορακες ηταν με την φαση του Ναν που κραταει την μπαλα ακινητος και του κανουν επιτηδες …3-4 φαουλ χτυπωντας τον σε ολο το σωμα και αυτος εχει μεινει αποσβολωμενος κοιτωντας με αηδια τον κορακα κι αυτος να δειχνει παιζεται! :joy:
Ξεφτιλα…

θα του χαλάσουν τα τατουαζ ρε οι αλητες!!!
(πραγματικά ήταν για γελια η φαση)

Θα την συζητάμε για χρόνια αυτή την ανατροπή από 0-2

4 Likes

Μπράβο στην ομαδάρα του Αταμαν!
Τεράστια νίκη, καρυδάτο πρωτάθλημα.

Πήγαμε να αυτοκτονήσουμε στο τέλος, ευτυχώς έκανε την μαλακία ο Γκος.
Παπανικολάου, respect…

1 Like

Μόνο σεβασμός στον Σαρπ Αταμάν για την μπλούζα που φορούσε.

1 Like

Αν κάποιος κάτσει και το σκεφτεί, πήραμε Ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα χωρίς 2ο ψηλό και σοβαρό 3άρι…

3 μεταγραφές θέλουμε το καλοκαίρι, ενα 5αρι, ένα 3-4αρι και ένα γκαρντ. Και είμαστε έτοιμοι για την νέα χρονιά.
Θα φύγουν Μπαλτσερόφσκι, Βιλντόζα και Μαντζούκας.
Ειδικά ο τελευταίος με απογοήτευσε, τον πίστευα αλλά ας πάει καλύτερα το παιδί κάπου που θα μπορεί να παίζει.

1 Like

Αν ερχοταν με ενα βαρετο 3-2, 3-1 δεν θα ασχολιοταν κανεις, για τους περισσοτερους (και εμας και τους απο εκει) η σαιζον ειχε τελειωσει στο Βερολινο. Το οτι εγινε το 0-2 πραγματικα αλλαξε τελειως τα πραγματα. Απιθανο κλεισιμο χρονιας.

Κριμα για τον Γκος που ηταν απο τους καλυτερους παικτες του γαυρου αλλα κανει 2 καταδικαστικα, και το εντελως ελευθερο σουτακι απο τα 4 μετρα και τα 5" στην επαναφορα.

Στα δικα μας, ετσι ειναι αν εχεις παικτες που δεν φοβουνται να βγουν μπροστα εκει που πρεπει να τραβηξουν το καρο. 2 εξαιρετικα μαγκικοι τιτλοι και οι 2 με εμφανισεις καριερας απο τον Αρχηγο. Τι να πεις απο εκει και περα.
Ναν και σημερα δεν ηταν καλος, αλλα μονο που μπαινει με 3 σπασμενα δοντια στο τελος και συνεχιζει, ειναι συγκινητικος.
Για Γκραντ και Χουαντσο τι να πεις που δεν εχουμε πει ηδη. μονο αποθεωση.

9 Likes

20 Likes

Δικαιη νικη του Παναθηναικου και επισης καθαρη κατακτηση του πρωταθληματος. Αν μου ελεγε καποιος χθες πριν τον αγωνα οτι θα ηταν τοσο μετριοι Ναν και Λεσορ, θα ειχα αρχισει να πανηγυριζω ηδη το break και το 2-3 αλλα φευ…

Το αξιζατε αλλα θα σταθω σε 2 πραγματα.

Το πρωτο αφορα τον Γιαννακοπουλο και γνωριζω οτι πολλοι απο εσας το ασπαζεστε. Ο ανθρωπος ειναι απιστευτα τοξικος. Εχω σιχαθει να βλεπω τη μουρη του στα σοσιαλ μιντια λες και ειναι αυτος ο πρωταγωνιστης των τελικων.

Το 2ο αφορα τον κωστακη! Οσο μεγαλος παιχτης ειναι (πρεπει να ειναι τυφλος καποιος για να μην το παραδεχεται) αλλο τοσο ειναι κομπλεξικος. Απαξιωνει τα 10 χρονια που εχει φαει ψωμι στον Ολυμπιακο. Ριχνει τις ευθυνες στους αλλους γτ αυτος ειναι το συμβολο της ηθικης και της τιμιοτητας και τωρα αρχιζει να στοχοποιει και πρωην συμπαιχτες του! Αντε μου στο διαλο κωστακη!

Λοιπόν, τώρα που ολοκληρώθηκε η χρονιά, για να τα δούμε λίγο αναλυτικά…

Κατ’ αρχάς, αν θέλαμε να τα πούμε τηλεγραφικά, αυτό που έγινε φέτος είναι μυθιστόρημα, ε; Αν μου/σου/μας/σας έλεγε κάποιος στην αρχή της χρονιάς ότι θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα, σαν να έχει γράψει το σενάριο ένας δεκάχρονος ονειροπόλος, νομίζω ότι θα γελάγαμε με την ψυχή μας. Έλα, όμως, που υπάρχουν κάποιοι τρελοί που επηρεάζουν τις συνθήκες σε τέτοιον βαθμό που τα πιο τρελά σενάρια να γίνονται πραγματικότητα.

Κατά μείζονα λόγο, η τρέλα αφορά κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) τους κ.κ. DPG, Σλούκα και Αταμάν.

Ο μεν πρώτος, ό,τι κι αν είναι, όσο και να μην τον πάει κανείς, όσο αλλοπρόσαλλος (χρησιμοποιείστε οποιονδήποτε άλλο προσδιορισμό κρίνετε κατάλληλο) κι αν γίνεται, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι φέτος πίστεψε το όραμα, το έχτισε, το υποστήριξε και το πραγματοποίησε μεγαλειωδώς.

Ο δεύτερος αυτό που έκανε ήταν όχι απλά στα όρια του παράτολμου, αλλά πιο πολύ του αυτοκτονικού. Η μετακίνηση Σλούκα σε εμάς (με αυτό το συμβόλαιο, μάλιστα), η οποία είναι το αντίβαρο της αντίστοιχης Σπανούλη στους απέναντι, ήταν μία κίνηση τόσο εκτός λογικής, γιατί -θέλοντας και μη- η σύγκριση με την παρακαταθήκη που άφησε ο V-Span στους άλλους είναι μοιραία. Κι όταν, μάλιστα, βρίσκεσαι στις τελευταίες σου παραστάσεις και δεν έχεις την ηλικία (κι ως εκ τούτου τη χρονική περίοδο) για να αποδείξεις ότι μπορείς κάτι ανάλογο, τα περιθώρια είναι τόσο στενά που η γραμμή του να αποτύχεις οικτρά είναι μία ανάσα. Και πηγαίνοντας σε μία ομάδα η οποία είναι εντελώς νέα, προερχόμενη από απογοητευτικές χρονιές. Και ακούγοντας τα εξ αμάξης από όλους τους απέναντι. Και ξεκινώντας νωθρά. Και χάνοντας δύο τίτλους (από τους απέναντι μάλιστα). Ε, τι σενάριο να γράψεις μετά; Κι όμως… Αυτό/-ά που έκανε ο Σλούκας κάπου από τις αρχές του 2024 και μετά, δεν υπάρχουν. Το πώς τελείωσε τη χρονιά, όμως, στο F4 και στους τελικούς (ιδιαίτερα χθες/στο Α’ ήταν τόσο dominant η εμφάνισή του, που προκαλούσε ένα κράμα απορίας και τρόμου) γίνεται μία φορά στα 100 χρόνια. Ή για να ακριβολογούμε, πλέον, τα όσα έκανε ο V-Span απέναντί μας, αλλά και στην Ευρώπη, έχουν απέναντί τους τη φετινή χρονιά του Σλούκα. Τόσο απλά και ξεκάθαρα και χωρίς “ναι μεν, αλλά…”. Τώρα, προσωπικά, ποτέ δεν τον πήγαινα σαν χαρακτήρα και πάντα ήμουν των πιο “ταπεινών” προσωπικοτήτων (που δεν χρειάζεται να πουν τίποτα περαιτέρω, γιατί μιλάνε μόνο όσα πέτυχαν), αλλά: α) κατανοώ ότι η συσσωρευμένη πικρία και τα όσα έχει ακούσει έχουν ανάγκη από ξέσπασμα, ειδικά όταν έχεις γράψει το τέλειο σενάριο, μ’ εσένα βασικό πρωταγωνιστή, β) κατανοώ ότι ο άνθρωπος ζει και αναπνέει για την επιτυχία και τον ρόλο του καθοδηγητή των πραγμάτων (σας θυμίζει κάποιον;) και γ) αυτοί που κράζουν για τα λεγόμενά του (εναντίον αδερφών και Μπαρτζώκα) ήταν οι ίδιοι που λέγανε “Πες τα” στον Σπανούλη πριν -όχι και τόσα πολλά- χρόνια.

Ο τρίτος είναι απλά τρελός. Δεν ξέρω ποια είναι η φάση του, δεν ξέρω τι κουβαλάει στο μυαλό του αυτός ο άνθρωπος, αλλά όσα πέτυχε φέτος, με τις επιμονές, αλλά και τις “εμμονές” του, τον καθιστούν μάγο του αθλήματος. Δεν γίνεται με τόσο κραυγαλέα κενά (αλλά και τραυματισμούς βασικών μελών), με παίκτες που ήρθαν για να πρωταγωνιστήσουν και δεν το έκαναν ποτέ ή ορθότερα άργησαν να το κάνουν και με μία ολότελα νέα ομάδα να παίρνεις Euroleague και να γυρνάς από το 0-2, με τον γαύρο στους τελικούς. Ο τυπάρας (που είναι λίγο γραφικούλης σαν φάτσα και αντιδράσεις -τι φάση οι γροθιές στον αέρα με την κοιλίτσα έξω;-, για να λέμε την αλήθεια) τα είπε όλα, τα πίστεψε, τα προέβλεψε και τα πέτυχε. Σεβασμός και στο πάνθεον όσων τεράστιων έχουν περάσει από τον πάγκο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, για τον Ναν δεν έχω κάτι περαιτέρω να πω. Κάθε Κυριακή έπρηζα τις μπασκετόφατσες σχετικά με το πόσο τεράστιος παίκτης είναι και μόλις προσαρμοστεί θα κάνει μεγαλειώδη πράγματα. Ναι, ακόμη και όταν έψαχνε πατήματα. Μάρτυρές μου τα παιδιά. Επιβεβαίωσή μου τα πεπραγμένα της παικτούρας. Δεν υπάρχουν λόγια. Ψυχρό βλέμμα, μπάλα στα χέρια του, στα @@ του οι δύσκολες καταστάσεις… τι να λέμε τώρα; Ο τύπος δεν ανήκει εδώ (στην Ευρώπη).

Για τον Λεσόρ, ένα άγαλμα, απλά. Τιτάνιος υπερ-παίκτης, κράτησε μία θέση σχεδόν μόνος του όλη τη σεζόν, απέναντι σε θηρία. Καίριος, εύστοχος, μυαλωμένος, χαλκέντερος, παθιασμένος και τυπάρας ολκής, επίσης. Αν συνεχίσει έτσι, πάει για νέος Mike.

Γκραντ, η λίρα εκατό της χρονιάς. Ευτυχώς, που η κοιλίτσα που έκανε δεν κόστισε και κράτησε λίγο. Μεγάλη χρονιά και κράτησε την ομάδα στιβαρά όταν τα βαριά χαρτιά ακόμη ψαχνόντουσαν.

Ντίνος: Μεγάλη χρονιά overall. Είχε τα σκαμπανεβάσματά του, αλλά εν πολλοίς ήταν ο άνθρωπος στον οποίον θα γυρνούσες το βλέμμα για να βασιστείς. Ξεπέρασε εντελώς θεωρώ τον Γολγοθά του με τις φετινές του αποδόσεις.

Juancho: Ηθοποιός, λέει και @@. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να έχει ξεχάσει το μπάσκετ που ξέρει, αν και η αλήθεια είναι ότι μας έβαλε σε σκέψεις για ένα σεβαστό μέρος της χρονιάς. Εγώ τον είχα για 15-20 πόντους στο σκοράρισμα όταν ανακοινώθηκε κι αυτός μάς προέκυψε ίσως ο top αμυντικός της σεζόν. Πάντως, για όσους βλέπουν μπάσκετ πέρα από τη Στατιστική, ο άνθρωπος έκανε απίστευτη και αθόρυβη δουλειά στα ματς που έκαιγαν, που δεν περνάει στα νούμερα.

Παπαπέτρου: Μίλησε σε καίρια σημεία, σβήνοντας έτσι μονοκοντυλιά ό,τι προηγήθηκε.

Γκριγκόνις: Έμεινε, έστειλε τις απαντήσεις του στο πρώτο μισό της χρονιάς και θεωρώ ότι το νικητήριό του στο Μονακό άλλαξε το τσιπ της ομάδας. Έπεσε πολύ απότομα προς το photo finish, γεγονός που άφησε ένα μούδιασμα (κυρίως για το μέλλον του στην ομάδα), αλλά το ισοζύγιο είναι σαφώς θετικό.

Κώστας Αντέ & Καλαϊτζάκης: Το step-up τους (για τα κυβικά τους πάντα) το έκαναν κι έδωσαν αυτή την τρέλα και την εμψύχωση που φαίνεται ότι χρειάζεται πλέον (αν κι εγώ δεν δηλώνω και πολύ fan των όλων αντιδράσεων). Καίρια συμβολή αμφότεροι, βοήθησαν πολύ σε σημεία.

Βιλντόζα και Πολωνός: ΟΚ, ποτέ δεν τους εμπιστεύτηκε ο coach (τουλάχιστον για όπου η μπάλα έκαιγε). Δικαίωμά του (ο ίδιος ξέρει καλύτερα), αν και τις έχω τις ενστάσεις μου, ιδιαίτερα για τον πρώτο, ο οποίος νομίζω χωρούσε περισσότερο στο rotation (και το απέδειξε αρκετές φορές). Anyway, νομίζω ότι έχουν ήδη χαιρετήσει και οι δύο, άρα, δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω να πούμε.

Μωραΐτης, Σαμοντούροβ και Μαντζούκας: Δεν υπάρχει κάτι να κριθεί. Τελείως επικουρικός ο ρόλος τους. Και αν η ομάδα συνεχίσει όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν υπάρχει χώρος (όπως δεν υπήρξε και στην χρυσή περίοδο του Ομπράντοβιτς) για να χτιστούν project, καθώς οι αγορές θα γίνονται από το top ράφι και η εν λόγω κατηγορία θα παίρνει τον χρόνο που της αναλογεί σε ματς ρουτίνας.

Και φυσικά συγχαρητήρια σε όλους τους υπολοίπους: Μπετσίροβιτς, Αρώνη, Σερέλη και τους άλλους βοηθούς, καθώς και το λοιπό επιτελείο. Όπως και αφιερωμένο το τέλος στον απρόσμενα χαμένο Δερμάνη.

Μυθική χρονιά (Χατζηγεωργίου entered the chat), βγαλμένη από τις πιο τρελές φαντασιώσεις κάθε Παναθηναϊκού.

12 Likes

ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Κατι σαν πρασινος Μαρινακης.

4 Likes

@The_Black_League
Ο Σλούκας πρέπει να το επαναλάβει το φετινό αρκετές φορές ακόμα για να μπει σε οποιαδήποτε κουβέντα δίπλα στον Σπανούλη.
Ο Σπανούλης δεν είχε ΠΟΤΕ (εξαιρώ ίσως την ομάδα του 2013) τους συμπαίκτες που είχε φέτος ο Σλούκας (μόνο ο Ναν αρκεί, ο οποίος έχει κουβαλήσει ακόμα και όταν ο Σλούκας σερνόταν).
Το 12 παίρνει μια ευρωλίγκα μόνος του με τα πιτσιρίκια όταν ο Σλούκας τότε ήταν αλλαγή του Μάντζαρη. Το 13 ενώ η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ κουβαλάει μόνος του έναν τελικό
Το 15 και το 17 πάει final4 έχοντας αλλαγή του τον Γουότερς και αλλαγή του Πρίντεζη τον Αγραβάνη… μιλάμε για ρόστερ για να μπαίνει 8δα με το ζόρι και κερδίζει με το έτσι θέλω και στους 2 ημιτελικούς την ΤΣΣΚΑ μόνος του!

Για τις δηλώσεις του πιστεύω ότι μπορεί να πει ότι γουστάρει για τον Μπαρτζώκα. Μπορεί να τον κράζει όσο θέλει, αν θέλει μπορεί να βγάλει μπροστά στην κάμερα και μια φωτογραφία του να του πετάει βελάκια. Για τους Αγγελόπουλους (τους οποίους εγώ θεωρώ Αλαφούζους του μπάσκετ) δεν θα έπρεπε να πει ούτε κουβέντα. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του έχει πληρωθεί από αυτούς. Εκείνοι ήταν που τον πίστεψαν και τον κράτησαν στον Ολυμπιακό όταν ο Ντούντα ήθελε να τον στείλει δανεικό στον Άρη… και εκείνοι ήταν που τον ξανάφεραν στην Ελλάδα από την Φενέρ επειδή έπρεπε να γυρίσει λόγω προσωπικών του θεμάτων με συμβόλαιο Σπανούλικο, παρότι τους είχε κοροϊδέψει όταν έφυγε την πρώτη φορά.

Ο Σλούκας ήταν μεγάλη μου αδυναμία σε αγωνιστικό επίπεδο, παιχτάρα ατελείωτη… πολλές φορές τον είχα και πάνω από τον Πρίντεζη. Αλλά ήταν πάντα ξένο σώμα στον Ολυμπιακό. Αυτό το πράγμα που βγάζει δίπλα στον DPG μου θυμίζει το “βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του”. Το προσπαθεί πάρα πολύ, κάθε του κίνηση στα πανηγύρια φαίνεται εντελώς μηχανική και φτιαχτή. Καλά για τις δηλώσεις δεν το συζητώ… τουλάχιστον 5-6 πρόβες την προηγούμενη μέρα

3 Likes

Τα ειπες ολα!! Οτι ειχα στο μυαλο μου!
Εχω βαρεθει τις συγκρισεις Σλουκα με Σπανουλη (δεν παει για τον black league προφανως αυτο). Γενικα το γραφω για ολα αυτα που αναφερονται στα σοσιαλ.
Μιλαμε για διαφορετικες περιπτωσεις σε ποσοστο 95%:

• Ο μεν Σλουκας ανδρωθηκε και περασε 9 χρονια στον Οσφπ και αποφασισε να κανει το αλμα στα 34, ο δε Σπανουλης ειχε περασει μολις 4 στον Παο και το αντιστοιχο αλμα το εκανε αρκετα νωριτερα ενω ανδρωθηκε στο Μαρουσι και οχι στον Παο. Μιλαμε για περιπτωση πιο κοντινη με του Παπαπετρου παρα με του ηγετη.
  • Ο Σλουκας εχει προιστορια στα ψεματα και την υποκρισια αν θυμηθουμε τη μετακινηση στη Φενερ. Ειναι η 2η φορα που πουλαει παπα στην ομαδα.
  • Ο ενας εχει επιδοθει σε ρεσιταλ προκλητικων δηλωσεων και πανηγυρισμων εδω και 10 μηνες, ο αλλος σαφως και κρατησε μια πιο μετριοπαθη σταση για σχεδον 11 χρονια.
  • Ο ενας δεν σεβαστηκε το ψωμι που ετρωγε για 9 χρονια και καταφερθηκε εναντιον ακομη και των προηγουμενων εργοδοτων του, ο αλλος ασπαστηκε ακομη και τον τυφωνα ενω ο ανιψιος του καταριονταν το αγεννητο παιδι του.
  • Ο Σλουκας σαφως και εγραψε μια καταπληκτικη χρονια σε ομαδικο και ατομικο επιπεδο (με τι ροστερ ομως ε;), ο Σπανουλης ομως ηταν ο κυριοτερος υπαιτιος της αναγεννησης του μπασκετικου Ολυμπιακου και κρατησε την ομαδα στον αφρο για περιπου μια επταετια.
  • Διαολε, ακομα και οι γυναικες τους ειναι μια κοπια τους. Μεσα σε 10 μηνες μαθαμε ολοι τη γυναικα του Σλουκα η οποια μας εχει ζαλισει στα ποστ, ενω μεχρι περσι ουτε που την ειχαμε δει.

Και αλλα πολλα αλλα μη κουραζω παραπανω. Το μονο κοινο που βρισκω και στους δυο ειναι οτι και οι δυο ειχαν παραπονα απο τους πρωην προπονητες τους και δεν ηθελαν παρτιδες μαζι τους.

Γιατί υποτιμάτε εσείς οι ίδιοι τις ομάδες του Ολυμπιακού το '12 και το '13; Θα γίνει ο Σπανούλης καλύτερος παίχτης έτσι;

4 Likes