Παναθηναϊκός

Εκ των πραγμάτων, δεν γίνεται αυτό, διότι δεν ήρθαν στις ίδιες ηλικίες. Εξαρτάται πώς τα βλέπει ο καθένας τα πράγματα, βέβαια, αλλά για εμένα η φετινή χρονιά του Σλούκα αρκεί για να ισοφαρίσει το ζύγι των επιτυχιών (προσέξτε: εννοώ των τίτλων) του Σπανούλη. Επίσης, μιλάμε για παίκτη με 4 τίτλους Euroleague πλέον (και συνεισφορά σε όλους/δεν τον θυμάμαι για εντελώς παγκίτη κομπάρσο, ούτε το 12, ούτε το 13), με 3 διαφορετικές ομάδες. Το legacy του το αγωνιστικό είναι τεράστιο.

Βασικά, ό,τι (σου) λέει ο Παντελής. Τουλάχιστον για τη διετία 12-13 που την ψιλο-θυμάμαι, δεν είναι δα ότι κουβάλησε κι αυτός μόνος του. ΟΚ, ο τελικός του 13 είναι ο τελικός του 13, αλλά μου φαίνεται ότι παρα-υποτιμάς την ομάδα.

Ρε μάγκες, για καθίστε, όμως: Αφού ήμασταν μπουρδέλο, όπως λέγατε, στην αρχή της χρονιάς που μας κερδίσατε απανωτά. Το ίδιο (σχεδόν) ρόστερ είχαμε και τότε! :upside_down_face:

Κοίτα, προσωπικά, τοποθετήθηκα σχετικά ξεκάθαρα: Ο χαρακτήρας του Σλούκα δεν μου άρεσε ποτέ. Ομοίως και του Σπανούλη. Όταν μιλάει το έργο, τα υπόλοιπα είναι παντελώς αχρείαστα. Ωστόσο, δεν μπορώ να αφήσω το παρακάτω ασχολίαστο:

Σου θυμίζει κάτι; Houston, we have a problem…

Δηλαδή, μη παίρνουμε a priori τη θέση του παίκτη για ό,τι υποστηρίζει (δεν εξαιρώ τον Σλούκα), καθώς την πραγματικότητα δεν θα τη μάθουμε ποτέ. Στην ιστορία του Σπανούλη π.χ. από τη μεριά Ομπράντοβιτς/Ιτούδη ακούστηκε η δική τους εκδοχή, από τη μεριά Σπανούλή ακούστηκε (πιο πολύ υπαινίχθηκε) μία άλλη. Το τι πραγματικά έγινε, δεν θα το μάθουμε ποτέ (όπως και στην περίπτωση του Σλούκα), ασχέτως αν η πλειοψηφία των οπαδών ασπάζεται τη μεριά των παικτών, για ευνόητους λόγους.

Σε αυτό δεν διαφωνώ, γι’ αυτό κι έθεσα τη διάσταση του (διαθέσιμου) χρόνου, λόγω ηλικίας. Προσωπικά, αναφέρομαι αποκλειστικά στα μπασκετικά κατορθώματα των δύο κατά τις θητείες του στους “απέναντι”.

Υποθέτω ότι ξέρεις λεπτομέρειες και βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για το πώς έχουν τα πράγματα, ε; Δεν το λες αυτό απλά και μόνο επειδή είσαι οπαδός της ομάδας σου;

Ρε 'συ, με όλο το θάρρος, εδώ μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες. Τι πάει να πει “δεν σεβάστηκε το ψωμί που έτρωγε”; Προσέφερε αγωνιστικά στην ομάδα σου; Αυτό πληρωνόταν να κάνει. Κι αυτό ισχύει και για τον Σπανούλη και τον Παναθηναϊκό. Ο άνθρωπος προσέφερε στην ομάδα και τα υπόλοιπα είναι απλά λεπτομέρειες για τις οποίες οι ίδιοι οι παίκτες αποφάσισαν. Ο Σπανούλης π.χ. αποφάσισε να πάρει το ρίσκο να γίνει σημαία στον Ολυμπιακό και το κατάφερε. Ο Σλούκας, αν το καταφέρει αυτό στον Παναθηναϊκό (αν το βάλουμε σε όρους τίτλων, θεωρώ ότι αν σηκώσει άλλη μία Ευρωλίγκα πάει για απόσυρση η φανέλα του), πάλι μαγκιά του.

Καλά, αυτό δεν ισχύει με την καμία. Ούτε αυτό που γράφεις για τον Σλούκα, ούτε αυτό που γράφεις για τον Σπανούλη. Μη θυμίσουμε περιπτώσεις με αυτιά, γλώσσες και κοιτάγματα σε Ομπράντοβιτς τώρα. Που προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με το να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Σε άλλους περνάνε αυτά, σε άλλους όχι. Εγώ, ας πούμε, τονίζω παραπάνω ότι οι over the top πανηγυρισμοί/δηλώσεις και το trash talking δεν είναι κάτι στο οποίο αρέσκομαι, ακόμη κι αν προέρχονται από την ομάδα μου.

Μαν, με όλον τον σεβασμό, πολύ κακό σχόλιο. Στη θέση σου θα το έσβηνα. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

4 Likes

Συμφωνώ σε ένα βαθμό στις διάφορες Σπανούλη - Σλούκα αλλά από την άλλη, και κατ’ αντιστοιχία, η συμπεριφορά των ομάδων απέναντι τους ήταν διαφορετική. Ο Σπανούλης είχε όλο το σεβασμό του Παναθηναϊκού, πρόταση ανανέωσης με πολλά λεφτά (όσα πήρε και από τον Ολυμπιακό) και μια ομάδα να τον σέβεται και να τον εκτιμάει, να τον στηρίζει απόλυτα όσο βολοδερνε στο ΝΒΑ, απλά ως δεύτερο πίσω από τον Διαμαντίδη (σωστά κατ’ εμέ). Ο Σλούκας δεν πήρε πρόταση (ουσιαστικά), δεν είχε σεβασμό (έχουν βγει στη δημοσιότητα τα παρατσούκλια που του είχαν κολλήσει), και ήταν δεύτερος πίσω από τον Ουοκαπ (εντάξει, γελάει ο κόσμος στη σύγκριση).

Επίσης. Ο Σπανούλης ήταν ήδη μεγάλο όνομα αλλά δεν είχε ακόμη τις επιτυχίες που θα έκανε μετά (λόγω ηλικίας). Άρα ο σεβασμός και η αναγνώριση βασιζόταν σε δείγματα λίγων ετών και μια μεγάλη προοπτική. Ο Σλούκας ήταν ήδη τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, με πρωταγωνιστικός ρόλο στις δύο από αυτές (αν δεν κάνω λάθος) και η ομάδα του του φέρθηκε σαν να ήταν ένας οποιοσδήποτε γκαρντ.

Θέλω να πω ότι οι συμπεριφορές των δύο, ήταν ανάλογες ως αντίδραση και στις συμπεριφορές που αντιμετώπισαν. Τον έναν τον χρυσωσαν για να μείνει και έφυγε, ο άλλος ήθελε να μείνει και τον έδιωξαν. Αυτό δικαιολογεί πολλά πιστεύω.

Τέλος, ο,τι και να λέμε, αν ο Σλούκας δεν είχε κάνει αυτή την κίνηση και αν δεν είχε κάνει αυτή τη χρονιά, ρεαλιστικα δε θα έμπαινε στη συζήτηση για τους Goat. Πλέον, όπως είπε και ο Τζέημς, μπαίνει

Edit: έγραφα το κείμενο παράλληλα με την από πάνω απάντηση, βλέπω πολλά κοινά νοήματα.

2 Likes

Προσπαθησα να αποφυγω να γραψω στο νημα, αλλα δεν μπορεσα να ξεφυγω απο αυτο.

Οι παικτες δεν (πρεπει να) υποδεικνυουν στις ομαδες πώς θα παιξουν.

• Ο μ.ο. λεπτων ανα ματς του Σλουκα στην τελευταια τριετια στον Ολυμπιακο στην Ευρωλιγκα: 27,7 - 24,6 - 22,8. Ηλικια; 31 - 32 - 33 ετων αντιστοιχα. Για την (ακυρη, αλλα ας γινει) συγκριση, φέτος εκανε 26,4, χωρις ροτεισον απο την ομαδα. Επεδη ομως πρεπει βλεπουμε ολα τα στατς, στο πρωταθλημα επαιξε 16,3 λεπτα, για να μην πεθανει, αρα βρηκε απο εκει ανασες.
  • Ο Γουοκαπ ειχε 21,4 και 25,1 χρονο συμμετοχης στις (δυο κοινες) χρονιες του Σλουκα, με 3 χρονια λιγοτερα στην πλατη του.
  • Χεστε και τον Γουοκαπ. Ο Γιουλ (36 σημερα) τι να πει δλδ, που απο το 2018-19 εχει στην Ευρωλιγκα 21,4 ή λιγοτερα λεπτα συμμετοχης;

Δεν θα συγκρινω με Σπανουλη που ειχε 22,1-24,6-17,3 λεπτα στις τελευταιες 3 χρονιες του στον Ολυμπιακο, διοτι ηταν ηδη μεγαλυτερος απο τον σημερινο Σλουκα και θα ειναι ακυρη.

Ο Σλουκας πολυ καλα εκανε και

• βρηκε νεο συμβολαιο, επαγγελματιας ειναι.
  • ηθελε παραπανω χρονο, φιλοδοξος ειναι.
  • πανηγυριζει σαν παιδι, 4 μετραει.
  • αγαπησε ξερωγω το τριφυλλι και τον κοσμο του, ηγετης εγινε.
  • δεν ηθελε το ροτεισον του Μπαρτζωκα, χρονο εψαχνε.

Οταν επεστρεψε στον Ολυμπιακο, ηξερε οτι θα βρει τον Μπαρτζωκα, ενημερωθηκε για το πλανο του και συμφωνησε. Για να προλαβω τις κλασικες ερωτησεις, “ναι, ξερω” οταν γραφω οτι το συμβολαιο της επιστροφης του απο τη Φενερ πληρωσε ο χορηγος. Μετα τη συμμετοχη στη 2η κατηγορια, χρειαζοταν να βρεθει αντι-σπανουλης. Ο Ολυμπιακος για διαφορους λογους εκεινη την εποχη δεν μπορουσε/ηθελα να δωσει τετοιο συμβολαιο. “Πώς και γιατί” ο Σλουκας, ειναι αλλη ιστορια. Υπαρχουν κι αλλοι που ισως μας διαβαζουν και “ξερουν”.

Για να βαλω μια τελεια καπου: Ο @The_Black_League εχει δικιο, ειναι επαγγελματιες παικτες, οποτε ας λεμε τα πραγματα οπως ειναι. Συμφωνησε να πληρωνεται οσα ζητησε για να παιζει κάτω από τον Μπαρτζωκα. Αν αλλαξε γνωμη, οι τροποι ηταν απλοι: θα γινοταν προπονητης του Ολυμπιακου, θα αγοραζε τον Ολυμπιακο ή θα αλλαζε ομαδα. Εκανε την προφανη επιλογη, αλλα μονο στη ληξη του συμβολαιου. Αν δεν σε σεβονται στη δουλεια, βρισκεις αλλη. Αν το εχω κανει εγω, μπορει ο Σλουκας να το κανει ευκολοτερα.

Ομως στην τριετια δεν εβρισκε τα ιδια λεφτα, ηταν οπορτουνιστικο και οχι αγωνιστικο θεμα. Με την επιστροφη του Τρακη στον Παναθηναϊκο, βρηκε το χρημα που εψαχνε. Και, λογω ηλικιας, δεν θα τα “χαλασει” με την ομαδα και τον κοσμο της, οποτε θα μεινει στην ιστορια της.

Win-win για ολους μας, αλλα τα παραμυθια για χρονους συμμετοχης, αγωνιστικη ασεβεια και συγκρισεις με αλλους περισσευουν. Το αφηγημα ειναι ωραιο, αλλα τα νουμερα δεν το υποστηριζουν. Τις post-truth πιπες απο το “περιβαλλον” και τον συμμαχικο Τύπο για να “επιβεβαιωθουν” τα παπατζηλικια (μιλαω παντα για το αγωνιστικο κομματι), ας μεινουν για τα ευηκοα ωτα.

3 Likes

Δεν υοάρχει κάποιος λόγος να μπαίνουμε σε συγκρίσεις Σλούκα Σπανούλη.
Μεγάλοι παίκτες, ο καθένας με σπουδαίες καριέρες και σημαντικά ατομικά και ομαδικά επιτεύγματα, Ευρωίίγκες, πρωταθλήματα κτλ.

Ο Σλούκας ήταν άκρως σημαντικός για την φετινή πορεία, πιθανότατα σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ότι περιμέναμε πολλοί ότι θα είναι όταν τον πήραμε το περασμένο καλοκαίρι.
Σαν Παναθηναϊκός λοιπόν τον ευχαριστώ και τώρα θα πω ότι τα 3 μύρια και λίγα ειναι :grinning:

Έχω μια ένσταση για τις δηλώσεις του κατά Αγγελόπουλων και Μπαρτζώκα.
Δεν ξέρω και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί μεταξύ τους, απόλυτο δικαίωμα του να αισθάνεται έτσι αν πιστεύει οτι έτσι έχουν τα πράγματα.
Απλά το ότι τα είπε αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν μάλλον και άκομψο και αυτό που λέμε εκ του ασφαλούς.
Θα μπορούσε να έχει επιλέξει άλλη χρονική στιγμή, πριν ή μετά την λήξη της σεζόν.

2 Likes

Υποθέτω ότι ξέρεις λεπτομέρειες και βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για το πώς έχουν τα πράγματα, ε; Δεν το λες αυτό απλά και μόνο επειδή είσαι οπαδός της ομάδας σου;

Ρε συ προφανως και δε ξερω την αληθεια, ουτε μαντης ειμαι, αλλα αν θυμασαι ο ιδιος δηλωνε οτι ‘πεντε πανω πεντε κατω θα τα βρουμε’ (αναφερομαι στη μετακινηση στη Φενερ). Επισης καποια πραγματα τα καταλαβαινεις και απο τη σταση σωματος καποιου αλλα και απο τον τροπο που μιλαει, οσο αστειο και αν ακουγεται. Και ο συγκεκριμενος σορυ αλλα δε με πειθει. Λεει οσα λεει για να τα πιστεψει και ο ιδιος.

Ρε 'συ, με όλο το θάρρος, εδώ μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες. Τι πάει να πει “δεν σεβάστηκε το ψωμί που έτρωγε”; Προσέφερε αγωνιστικά στην ομάδα σου; Αυτό πληρωνόταν να κάνει. Κι αυτό ισχύει και για τον Σπανούλη και τον Παναθηναϊκό. Ο άνθρωπος προσέφερε στην ομάδα και τα υπόλοιπα είναι απλά λεπτομέρειες για τις οποίες οι ίδιοι οι παίκτες αποφάσισαν. Ο Σπανούλης π.χ. αποφάσισε να πάρει το ρίσκο να γίνει σημαία στον Ολυμπιακό και το κατάφερε. Ο Σλούκας, αν το καταφέρει αυτό στον Παναθηναϊκό (αν το βάλουμε σε όρους τίτλων, θεωρώ ότι αν σηκώσει άλλη μία Ευρωλίγκα πάει για απόσυρση η φανέλα του), πάλι μαγκιά του.

Βρε, αναφερομαι στις ειρωνικες δηλωσεις που εκανε με τη ληξη του πρωταθληματος και συμπεριελαβε σε αυτες και τα αδερφια. Αυτα τα αδερφια για τα οποια λιγους μονο μηνες πριν, μιλαγε οτι ειχαν τον σεβασμο του.

Καλά, αυτό δεν ισχύει με την καμία. Ούτε αυτό που γράφεις για τον Σλούκα, ούτε αυτό που γράφεις για τον Σπανούλη. Μη θυμίσουμε περιπτώσεις με αυτιά, γλώσσες και κοιτάγματα σε Ομπράντοβιτς τώρα. Που προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με το να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Σε άλλους περνάνε αυτά, σε άλλους όχι. Εγώ, ας πούμε, τονίζω παραπάνω ότι οι over the top πανηγυρισμοί/δηλώσεις και το trash talking δεν είναι κάτι στο οποίο αρέσκομαι, ακόμη κι αν προέρχονται από την ομάδα μου.

Εδω ισως να μη το διατυπωσα σωστα. Κυριως ηθελα να γραψω για το ποσο εκδηλωτικοι ηταν με τις εκαστοτε ομαδες τους. Ο Σλουκας στον Ολυμπιακο στομα ειχε και μιλια δεν ειχε και στον Παναθηναικο συμπεριφερεται λες και γεννηθηκε στου Γκυζη και επιζητα συνεχως την επιβεβαιωση. Ειναι ξεκαθαρο αυτο. Ο Σπανουλης σε σχεση με τον Σλουκα ομως σιγουρα δεν ηταν τοσο εκδηλωτικος. Ειδικα στη πρωτη χρονια του.

Μαν, με όλον τον σεβασμό, πολύ κακό σχόλιο. Στη θέση σου θα το έσβηνα. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Εχεις απολυτο δικιο. Το εσβησα ηδη.

Για να το κλεισω εδω (ελπιζω χαχαχα)…Προσωπικα δεν με ενοχλει η μετακινηση του Σλουκα αυτη καθ’αυτη σε εσας. Επαγγελματιας ειναι, αυτος θα ταισει τα παιδια του οπως θελει και θα φροντισει για το καλυτερο για αυτα και οχι εγω η ο Τακης ο Τσουκαλας. Η συμπεριφορα του ομως πριν και μετα και το ατενσιονχοριλικι, ναι, με ενοχλουν.

Καπου χαθηκα και βαριεμαι να το επεξεργαστω παλι οποτε μπολνταρισα τα quote σου

1 Like

Ολα καλα τα υπολοιπα που γραφεις,αλλα τι …ακριβως εκανε ο spin span απεναντι μας?
Μπορει και να μην θυμαμαι καλα,αλλα μου φαινεται οτι ειχε χτισει …ουρανοξυστες με τα τουβλα που πεταγε,ο Λασμε κι ο Γκιστ τον ειχαν ταραξει στην ταπα κι ολοι μας φωναζαμε να τον βαλει μεσα να παιζει γιατι ετρεμαν τα χερακια του και γελαγε το συμπαν.Α,και την πρωτη χρονια που πηγε στους αλλους πηραμε το 6ο στο τελος.
Οσο για το 12-13,σκουπα στο τελος απο τον απιθανο Πεδουλα…

Χωρίς πολλή ανάλυση, απαντάς πολύ λεπτομερώς σε κάτι που δεν ήταν το νόημα μου. Ούτε για χρόνο συμμετοχής μίλησα (δεν είναι αυτή η ουσία αλλά ποιος και πότε παίρνει τις αποφάσεις στο παρκέ) ούτε στο συγκεκριμένα quote που κάνεις αναφέρθηκα στο τι συνέβαινε όταν αγωνιζόταν. Η αναφορά ήταν στη διαδικασία ανανέωσης, ίσως δεν ήταν σαφές, αλλά αυτό εννοούσα.

Κατά τα άλλα για το πώς του φέρονταν εντός ομάδας ρίξε μια ματιά και σε ερυθρόλευκα φόρουμ, άσε τα άλλα (όντως χρωματισμένα) μέσα.

Σε κάθε περίπτωση κράτα τη μεγάλη εικόνα. Τον έναν τον ήθελαν και του το έδειξαν και επέλεξε να φύγει. Ο άλλος ήθελε να μείνει (με κάποιους όρους, ναι) και του έδειξαν ότι δεν τον ήθελαν. Λογικό να υπάρχουν διαφορετικές αντιδράσεις, αυτό λέω.

2 Likes

Καμία υποτίμηση, ίσα ίσα που τόνισα ότι η ομάδα του 13 ήταν κάτι το ξεχωριστό. Το 12 ήταν τεράστιο αυτό που κατάφερε αλλά θυμίζω ότι μπήκε σχεδόν από σπόντα στα πλέι οφ. Η ομάδα του 14 για παράδειγμα που αποκλείστηκε με 3-2 από Ρεάλ ήταν πολλά επίπεδα πάνω. Παίζουν και οι συγκυρίες ρόλο και ποιον θα συναντήσεις και σε ποια κατάσταση

1 Like

Θα τον έλεγες και δεύτερο Νικοπολίδη :stuck_out_tongue:;

4 Likes

Σαφως!! Ειμαι της αποψης οτι παιχτες που εχουν ανδρωθει η εχουν περασει μεγαλο διαστημα στον αιωνιο αντιπαλο καλο ειναι να κοιταζουν τη δουλεια τους και να αποφευγουν τα οπαδιλικια για να γινουν αρεστοι και τα μεγαλα λογια.

Τον Νικοπολίδη όμως ο Παναθηναϊκός τον έδιωξε άσχημα, νομίζω ότι η περίπτωση του Σλούκα έχει αρκετά κοινά σημεία.

Τον έδιωξε άσχημα αφού είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Το λάθος του Παναθηναϊκού ήταν ότι δεν εκτίμησε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ευρώπης, ώστε να του δώσει και ανάλογα χρήματα. Τον ήθελε όμως, προσφορά με αυξημένα χρήματα του έκανε.

Πιο πολλά κοινά έχει η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού με αυτή στον Κωνσταντίνου, άλλο που αυτός ποτέ δεν έγινε Νικοπολίδης λόγω χαρακτήρα (και ίσως λόγω του πως βρέθηκε στον Ολυμπιακό).

Παπάρια ήθελε. Τον ήθελε με τα λεφτά που ήθελε ο ίδιος να του δώσει, όπως δηλαδή έγινε και με τον Σλούκα. Και ο Βαρδινογιάννης έδωσε στον βασικό αντίπαλο τερματοφύλακα για 7 χρόνια, με τη μαλακία του.

Ο Κωνσταντίνου είχε σχέση με την κόρη του Κυράστα από εκείνα τα χρόνια, ίσως έχει παίξει και αυτό κάποιον ρόλο στην όλη συμπεριφορά του.

Κοιταξε, σημειωσα οτι το συγκεκριμενο quote ηταν αφορμη, δεν εννοουσα να απαντησω σε εσενα. Απλως συγκεντρωσα τις σκεψεις μου, διαβαζοντας τα προηγουμενα 10-15 σχολια. Οποτε, δεν ηταν προσωπικο (αν φανηκε ετσι) :slight_smile:

Οσο για τη μεγαλη εικονα, προφανως την κραταω. Αλλα λες “με καποιους ορους”: ενας παραγοντας που για καποιον λογο περναει στο ντουκου. Κι ο Σπαν “καποιους ορους” ειχε στο μυαλο του (ηθελε να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη). Γιατι τοτε λεμε οτι ειναι αχαριστος στον Παναθηναϊκος που τον αγκαλιασε, ενω ο κακομοιρος Σλουκας ηταν καταφρονεμενος παριας; Σιγα κιολας, λεφτα βρηκε, ορους δεν βρηκε, επαγγελματιας ειναι, εφυγε. Simple business life.

Στη μεγαλη εικονα, οι δυο περιπτωσεις (στα δικα μου ματια) ειναι ιδιες. Αλλα οι λεπτομερειες την αλλαζουν, οπως σε ολα τα ανομοια πραγματα στη ζωη.

Btw, ωραια η παρομοιωση με Νικοπολιδη ή Κωνσταντινου, κι ας ειναι ποδοσφαιρικη, ωραιος ο Παντελης. Πολλα ειναι τα παραδειγματα, οχι μονο αυτα. Οι περισσοτεροι ειστε μικροτεροι ηλικιακα, μηπως να θυμηθω τον Αποστολακη; Αλλα ας μην ξεφευγω. Ολοι “ορους θετουν” γκαιζ και ο κοσμος παντα θα “μισει” τους “προδοτες”. Το θεμα ειναι τι χαρακτηρα βγαζεις προς τα εξω οταν κανεις τη μεταβαση και πώς επικοινωνεις την αποφαση σου. Στην περιπτωση Σλουκα, η μεγαλη εικονα δεν αρκει. Για εμενα τουλαχιστον.

Δεν θα επιβαρυνω περισσοτερο το νημα, ειναι “Παναθηναϊκος” και οχι “Σλουκας”.

2 Likes

Δύσκολα να είμαι μικρότερος σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Οι περιπτώσεις Νικοπολίδη, Αποστολάκη και πολλές άλλες (Λάκοβιτς πχ, κανέναν δεν έχει μισήσει ο Ζέλικο όσο αυτόν) είχαν να κάνουν καθαρά με λεφτά. Κανείς δεν αμφισβήτησε τη θέση τους στην ομάδα που ήταν. Τους έδωσαν περισσότερα, έφυγαν, καλά έκαναν.

Οι περιπτώσεις Σπανούλη, Σλούκα, Κωσταντίνου, Παπαπέτρου ήταν αγωνιστικές. Οι ομάδες που τους είχαν δεν τους έδιναν το ρόλο που ήθελαν (ή στην περίπτωση του Κωνσταντίνου, κανένα ρόλο απολύτως). Επίσης θεμιτό να φύγουν. Εν τέλει όλα επιστρέφουν στη συμπεριφορά. Ίσως το βλέπουμε από τη μεριά μας οι παναθηναϊκοί αλλά του Σπανούλη του προσφέραμε τα πάντα εκτός από τη ηνία που είχε ο Διαμαντίδης. Δεν το λες κακή συμπεριφορά. Στον Σλούκα δεν καταδεχόταν ο προπονητής να μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο για να του σπάσει τον τσαμπουκα. Ε ξερωγω, άλλη συμπεριφορά μοιάζει

Τεσπά, πολύ το αναλύσαμε και σε κάθε περίπτωση δεν αφορά κανέναν άλλον πέρα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Δεν είπε τίποτα κακό για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ο Σλούκας ή για το σύλλογο. Τα έχει με συγκεκριμένα άτομα που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.

4 Likes

Καλή η κουβέντα για τον Σλούκα κ όλη η ίντριγκα, πάντως ο Γκραντ είναι αυτός που είναι θεωρώ ο αφανής ήρωας και κουβαλησε και με το παραπάνω σε πολύ σημαντικές στιγμές φέτος

7 Likes

Σαφέστατα, τρομερά σημαντικός παίκτης για την ομάδα.

Για εμένα πάντως ο MVP είναι ο Λεσόρ.
Απίθανα πράγματα από το θηρίο, κράτησε μόνος του σχεδόν το 5 όλη τη χρονιά με 30+ λεπτά σε όλα τα ματς απέναντι σε ομάδες με 2 ή και 3 ψηλούς.

Και επίσης είναι και γαμώ τα παιδιά! :grinning:

1 Like

Οπωσδήποτε απόκτηση αναπληρωματικού σέντερ όμως

Ο Πολωνός αποδείχθηκε λίγος, ο Κωστάκης ειδικά στην Ευρωλίγκα δεν το πολυέχει, ο δε Ντίνος το 'χει αλλά δεν είναι η θέση του

2 Likes

Βασικο ισαξιο σεντερ,κι οχι αναπληρωματικο.Πουαριε,Μισιτς και Χεζονια και ειμαστε κομπλε…

Για άσσο, μάλλον έκλεισε ο Λορέντζο Μπράουν.

Από πηγή που ότι είπε πέρσι το καλοκαίρι βγήκε 100%.

Για τη χρονιά θα κάνω απολογιστικό post. Τεράστια λατρεία και μόνο για τη φετινή ομάδα. Μας γέμισε όσο δεν πάει. Μας θύμησε πράγματα που είχαμε ξεχάσει πως είναι να νιώθεις.

8 Likes