Παναθηναϊκός

Εντωμεταξυ μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Έστω ότι βλέπουν ότι δεν εμπνέει τους παίχτες ο Αλόνσο. Ότι δεν σταυρώνει εντεκάδα σωστή. Ότι δεν έχει πλάνο. Ότι δεν διαχειρίζεται τίποτα και κανέναν σωστά… Ποιον θα φέρουν…
Εμπιστεύεται κανείς Παπαδημητρίου ή Τζαβέλα ή οποίο γίδι αποφασίζει; Να φέρει ποιον που θα είναι καλύτερη επιλογή;

7 μήνες ήξεραν ότι φεύγει ο Μπερνάρ, όντας ο καλύτερος παίχτης μας, και τελικά με τόσα εκατομμύρια σε αγορές αριστερό εξτρέμ δεν πήραμε ποτέ. Και παίζει (όχι ότι είναι κακός) ένας που είχαν πάρει για κεντρικό μεσο-δεκάρι πέρσι…

1 Like

Κεραμιδα.

Απίστευτο νέος άνθρωπος. Rip :disappointed:

Και μη χειρότερα…

Αδιανόητο!

Πριν τρεις μέρες έπαιζε στο ΟΑΚΑ…
Παγωμάρα, τι να πεις τώρα…

Διαβάζω σήμερα έχει γενέθλια και η κόρη του…

Αυτό με το μισοάδειο μπουκάλι βότκα και τα 2 ποτήρια, ποιος δαιμόνιος τανακάλυψε ήθελα να ξερα.

Υπαρχουν στιγμες σαν αυτες που δεν πιστευω πια στο ανθρωπινο ειδος. Κριμα στον ανθρωπο που χαθηκε, κριμα επισης που εξαιτιας αυτης της τραγωδιας εμφανιζονται γυμνοσαλιαγκες σαν αυτους στο σκρινσοτ.

2 Likes

Κρίμα ρε γμτ τόσο νέος. Τι να πω. Ελαφρύ το χώμα.
Αυτά διαβάζουμε και φρικαρουμε

1 Like

Τι να πεις γι’ αυτό τώρα.

Τίποτα.

Να αναπαυθεί εν ειρήνη και να έχουν δύναμη οι δικοί του άνθρωποι.

1 Like

Υπαρχουν κι αλλες στιγμές που αυτοί που γραφουν αυτα… μετα θαυμάζουν στην ελληνική τηλεόραση (και δημοσιογραφία… χαχα ας γελάσουμε κλαίγοντας) και περνάνε καλα… τα γιδια…
Είμαστε η ντροπή της ντροπής ακόμα και μετα από εναν θάνατο…
Μονο θλίψη

Αν κατι αποδειχτηκε για αλλη μια φορα σημερα ειναι οτι δεν υπαρχει πιο ξεφτιλισμενος επαγγελματικος κλαδος απο τους ελληνες Δημοσιογραφους. Δεν λεω πολλα γιατι φορτωνω. Α επισης μπασταρδε Ραπτοπουλε, τα χειροτερα σου ευχομαι ρε γαμημενε.

Τι να πεις για τον ανθρωπο πραγματικα, τρομερο σοκ. Γαμω τον Ινφαντινο και την σκουπιδοδιοργανωση του, το οτι γινεται αποψε το παιχνιδι ειναι τραγικο.

2 Likes

Ούτε καν γιαούρτια δε χρειάζονται

1 Like

Τι τραγικο να συμβαινει ολο αυτο… δεν εχω τι να πω… η ζωη ειναι πολυτιμη και πρεπει ολοι να την αντιμετωπιζουμε ετσι…

Και τα σκουπιδια ειναι σκουπιδια και ολοι πρεπει να τα αντιμετωπιζουμε ετσι.

Ψοφο στους διάφορους Σάλιαγκες, τίποτα λιγότερο.
Και μετά να μιλάμε για τα σπίτια τους και την υπέροχη θέα γαμω τα πάντα τους.

Ο Νίκας πρέπει να έκανε σε 15 λεπτά περισσότερα από όσα έκανε ο Γερεμεγιεφ σε 80. Μου αρέσει που πέρυσι κάποιοι θεωρούσαν ότι ο ψηλός θα έπρεπε να είναι και ο πρώτος μας φορ. Μόνο αν έχεις κλείσει τον αντίπαλο στην περιοχή του μπορεί να προσφέρει.

Κατά τα άλλα, καλύτερη ανάπτυξη σήμερα (απίστευτο τι μπορεί να κάνει μια απλή αλλαγή στην πλευρά των στόπερ - το ξέραμε κι από πέρυσι βέβαια), κακές επιλογές όμως στην επίθεση κοντά στην περιοχή και μηδέν αυτοματισμοί. Αμυντικά όμως και πάλι κακοι. Κωτσιρας τα βρήκε σκούρα αλλά είχε και σημαντικές ενέργειες, Μλαντενοβιτς πολύ κουρασμένος παρότι το παιχνίδι ήταν στα μέτρα του. Τσεριν πολύ καλός, Τετε μόνος του, Μπακασετας φάνηκε πόσο πρόσφερε όταν έφυγε (Ουναι δεν πρέπει να ακούμπησε μπάλα και τράβηξε και πολύ πίσω την ομάδα).

Κατά τα άλλα ο δεξιός επόπτης ήταν για γέλια, δεν πρέπει να πέτυχε ούτε μια απόφαση και όλες ήταν υπέρ του ΟΦΗ.

Διαβάζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει όντως αυτό το σενάριο. Ή που είμαι μεγάλος προπονητής και δεν το ξέρω ή που ο Αλόνσο είναι τόσο προπονητής όσο κι εγώ. Φοβάμαι να δώσω απάντηση.

3 Likes

Με τον ΟΦΗ δεν μπήκε ο Νίκας ομως;