Παναθηναϊκός

Εχει.

7 Likes

Τι στο διάολο έχουν πάθει ξαφνικά; είναι μπάσκετ αυτό; μηδέν όρεξη στην άμυνα, καθόλου νεύρο.
Τον Μπράουν γιατί τον έχει στον πάγκο και με τον ΟΣΦΠ και σήμερα;

Ρε ανικανοποιητε :stuck_out_tongue:

Άστονα ρε, καλά κάνει. Από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Τέλος καλό όλα καλά.

2 Likes

Δεν είναι θέμα ικανοποίησης ρε συ. Στο πρώτο παίξαμε τραγικό μπάσκετ.
Και για να είμαι ειλικρινής όταν έγινε το 0-8 στο ξεκίνημα του 4ου και πήγε η διαφορά στους 11 πίστεψα ότι τελείωσε το ματς, δεν ειχαμε περάσει ούτε δευτερόλεπτο μπροστά μέχρι και το 35’. Τέσπα κερδίσαμε.

Το έχω ξαναπεί, έχω μια ζούρλια με τον μπασκετικό ΠΑΟ, έχω φάει τα νιάτα μου στο κλειστο :smile:

2 Likes

Τεραστιος Χουαντσο, ο καλυτερος μας παικτης στην so far στην σαιζον.

Το καλυτερο κομματι του ματς ηταν η 13 χτες.

2 Likes

Ειδικά τις στιγμες που τρώγανε γιουχα από τους νοσταλγούς.

Ευτυχώς δεν το είδα από την εμετική ελεηνική τηλεόραση που κλείνει τα μικρόφωνα για να μην ακούγονται συνθήματα

3 Likes

Μιλάμε για σφαγή, όχι αστεία.

Υ.γ Ρε ξεφτιλες κοράκια δεν θα σας περάσει, τα βάζετε με τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Έχει μια καποια παραπανω γλυκα να κερδίζεις με κόντρα, αλλά θα πεθάνουμε αν σε καθε ματς εκτος μας παιζουν ετσι.

Συνήθισε το και πάρτο απόφαση γιατί έτσι θα πάει φέτος.
Σε αντίθεση με κάποιους άλλους…

Αν το ματς δεν είχε τόσα bloopers και ταρζανιές θα είχα αποκοιμηθεί στην καρέκλα πριν το ημίχρονο.

Τρομερά κακή ομάδα οι Ιταλοί, η χειρότερη που έχω δει φέτος. Εμείς παίζουμε στο 40-50% ακόμα, θα πάμε πολύ καλύτερα

Πολύ δύσκολο ματς απόψε και εν μέρει λογικό.
Εξαιρετικά κουρασμένη η ομάδα μετά τα δύο ματς μέσα στην εβδομάδα, η παρέα του Λιόλιου έβαλε το ματς 1,5 μέρα μετά το ματς στην Μπολόνια.

Πέρα από αυτό, ρε Αταμάν 33 λεπτά ο Ναν σήμερα;…

Ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος, αυτός ο εξαίρετος παράγοντας που ΔΕΝ ήταν στέλεχος της ΑΕΚ και ΔΕΝ τη βοήθησε με τη διαιτησία και την ΕΠΟ, ούτε ειχε ποτέ εμπλοκή με στημένους αγώνες μαζί με τον Μπέο, αυτοπροτάθηκε λέει στον Αλαφούζο και έφαγε πόρτα οπότε τώρα θα συνεργαστεί (λένε) με τον Ολυμπιακό. Ο οποίος Ολυμπιακός είχε βάλει λυτούς και δεμένους να τον βρίζουν μέχρι πέρυσι. Ο Αλαφούζος εξάλλου δε χρειάζεται βοήθεια για να πάρει το πρωτάθλημα, τα εξωαγωνιστικά τα έχει όλα υπό έλεγχο.

Φυσικά οι Γιαννάκηδες του κόσμου τούτου δε μετράνε καθόλου μπροστά στα xgoals και τις τελικές, ως γνωστόν αυτά δίνουν πρωταθλήματα και όχι το ποιος ελέγχει την ΕΠΟ. Ως κουτσομπολιό το βάζω μόνο.

Στον Ολυμπιακό θα έχει, λέει, τη θέση “άτυπος σύμβουλος σε θέματα ΕΠΟ”, ΠΟΣΟ ΕΛΛΑΔΑ :joy:;

1 Like

Χωρις να αμφισβητω οτι ο τυπος ειναι μεγαλο λαμογιο και μες στην βρωμια,να σημειωσω οτι περσι δεν εφτανε αυτος για να παρει πρωταθλημα η αεκ.Που σημαινει -για μενα παντα- οτι στην εποχη του var,που δεν γινονται τα αισχη της περασμενης 25ετιας,αν εχεις πραγματικα καλυτερη ομαδα απο ολους,μπορεις ανετα να παρεις πρωταθληματα.Αλλα εμεις δυστυχως εχουμε το σιχαμα διοικηση,οποτε να’χαμε να λεγαμε,να’χαμε να πουμε και να περνανε τα χρονια…

Τα έχουμε πει δεκάδες φορές αυτά, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε. Πριν το Var για να πάρέις πρωτάθλημα από ομάδα που είχε την ΕΠΟ δικιά της έπρεπε να έχεις 2 φορές καλύτερη ομάδα. Και βασικά αυτό δεν έγινε ποτέ πέρα από τον ΠΑΟ του 2004 και την ΑΕΚ του 2018. Αμφότερα ειδικών συνθηκών πρωταθλήματα.

Μετά το VAR πάλι δεν αρκεί να έχεις λίγο καλύτερη ομάδα, πρέπει να έχεις αρκετά καλύτερη, ας πούμε 10 ή 20% (σχήμα λόγου, μην αρχίσουμε να συζητάμε ποσοστά). Με 5% το έχασες. Και πάλι όμως καμμία ομάδα που δεν είχε πρόσβαση στην ΕΠΟ δεν το πήρε. Ακόμα και ο ΠΑΟΚ πέρυσι (ομολογουμένως το πιο κόντρα σε διαιτησία πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια) είχε πρόσβαση στην ΕΠΟ, έστω και μικρότερη.

1 Like

Ζήσαμε να μάθουμε ότι ο ολυμπιακός του '20-'22 είχε πρόσβαση στην επο.

Είχε πρόσβαση στον Κλατεμπεργκ, πήγε κατευθείαν στο στόχο και έκοψε τους μεσάζοντες.