Γι αυτό έπαιρνε 3-3 τα πέναλτι ο παο στα ντέρμπι λογικά μπας και γλιτώσει το σπάσιμο του 1-4 στη λεωφόρο.
Γι αυτό δεν βγαίνει και ο Δούρος στο τηλέφωνο μη σου πω
Τραγική εμφάνιση.
Με το στανιό ένα γκολ σε κάθε ματς ρε ανίκανοι.
Φάτε το γκολάκι τώρα σε ένα ματς χωρις φάση του Παναιτωλικού.
Νατο το γούρι χεχε
Ναι ναι, γνωστό ήταν ότι συνεργάζεται μαζί τους. Επίσης, ο πατέρας του είναι παλαίμαχος του Ολυμπιακού, είναι ο αμυντικός Βασίλης Ιωαννίδης.
Εγώ θα τον έκανα κάνσελ πάντως.
1.8 το χρόνο για σέντερ φορ με 1 γκολ φέτος… Τζόλε πάρτους τα όλα
Νομίζω έχει κατέβει το γκράφιτι από τα αποδυτήρια του Καραισκάκη εδώ και αρκετό καιρό.
Προσωπικά τα θεωρώ βλακείες όλα αυτά
Πωωωω ρε χάλια, ιδέα δεν είχα. Ευτυχώς τους έχω κόψει τους ποδοσφαιρικούς από πέρσι και έχω ησυχάσει
Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Μαντέψτε πόσες φορές αναφέρεται ονομαστικά ο Μελάγιες στον Μίδα και κερδίστε υπέροχα δώρα!
ΥΓ: Το ανέβασα εδώ γιατί υπάρχουν συμπάσχοντες Ολυμπιακοί και δεν ήθελα να προκαλέσω!
Σοβαρό άνθρωπο ανέβασες , οι Ολυμπιακοί τον βρίζουμε περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους μαζί
Αν δεν έχει γράψει “διδακτική ήττα σαν νίκη” είναι ημιτελές το αρθρο
“ο προπονητής της Παρτιζάν”
Να σου πω την αλήθεια καλός μου φαίνεται ο Μελαγιες σε κάποια άρθρα που έχω διαβάσει. Δεν προκαλεί γενικά. Και ο δικός μας ο Κούβαρης καλός είναι.
Κάτι άλλες γλίτσες, ξεφτιλες τύπου Παπαδογιάννη και Καλκαβουρα είναι αυτοί που εκνευρίζουν κόσμο στην γκαζετα.
Ειδικά ο Παπαδογιάννης…
Έχεις δίκιο δεν είναι από αυτούς που προκαλούν, αλλά εδώ και χρόνια δεν έχει ιδέα από πραγματικό ρεπορτάζ της ομάδας. Απλά γράφει τη γνώμη του.
Ο Παπαδογιάννης είναι για τα σκυλιά
Συμφωνώ για Μελαγιες, οκ μου φαίνεται και ξέρει 5% παραπάνω μπάσκετ από τον μέσο μπασκετικό έλληνα ρεπόρτερ (που ξέρει 1% μπάσκετ).
Για Κούβαρη, οκ δε μου έχει κάνει κάτι ο άνθρωπος, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τις αναλύσεις του… κι ο γραπτός του λόγος είναι λες και μιλάει σε καφενείο, και η ανάλυσή του για τα πεπραγμένα του αγώνα είναι 30 χρόνια πίσω.
Από τα 4 «δημοφιλή» σάιτς, αλλα χωρίς να τους έχω διαβάσει όλους συστηματικά, ο μόνος που μπορεί να κάνει μια λίγο καλύτερη εμβάθυνση στον αγώνα είναι ο Τσίμπος που γράφει στο SDNA. Προφανώς το σάιτ απευθύνεται αποκλειστικά σε παναθηναϊκούς αλλά το αναφέρω γιατί όλο και κάποιος εδώ μέσα θα τον έχει διαβάσει .
Για παράδειγμα:
Το εκπληκτικό δεκάλεπτο του Ολυμπιακού, το τρικ του Ζοτς και η πεντάδα που έκανε την διαφορά για την Παρτιζάν https://www.sdna.gr/mpasket/1259248_ekpliktiko-dekalepto-toy-olympiakoy-trik-toy-zots-kai-i-pentada-poy-ekane-tin
Πολύ ωραία ανάλυση.
Να έχεις βάλει 48 ποντους στο ημίχρονο στην έδρα σου και να είσαι πίσω…
Κάκιστο μπασκετ από την ομάδα, άμυνα με τα μάτια σε συνδυασμό και με τα σφυρίγματα από τα κοράκια που τους εχουν δώσει καμια 10;ρια πόντους για πλάκα με αποκορύφωμα τις 3 βολές στην λήξη του 1ου δεκαλεπτου. Ειλικρινά, τι άθλιος κανονισμός είναι αυτός…
Επίσης 2/9 τρίποντα…
Πολύ δύσκολα τα πράγματα, λείπει ενέργεια.