Ναι, ειμαι ο Ιπποτης της Ασφαλτου, χαχα
Σας τιμαει το γεγονος πως η πρωτη μαχη θα κρινει με πιο στρατοπεδο θα παω…
Αλλα επειδη εγω ποτε δεν κοιταξα το ατομικο μου συμφερον αλλα παντα εκανα ο,τι μου ελεγε η καρδια και η συνειδηση μου η απαντηση δεν θα ειναι δυσκολη… Οι πολεμιοι ηδη μου εχουν κανει μια καταπληκτικη προσφορα για δωρεαν σπαμαρισμα. Περιμενω και την προταση των κοριτσιων…
witch
June 22, 2007, 7:18pm
Thorgal:
Ναι, ειμαι ο Ιπποτης της Ασφαλτου, χαχα
Σας τιμαει το γεγονος πως η πρωτη μαχη θα κρινει με πιο στρατοπεδο θα παω…
Αλλα επειδη εγω ποτε δεν κοιταξα το ατομικο μου συμφερον αλλα παντα εκανα ο,τι μου ελεγε η καρδια και η συνειδηση μου η απαντηση δεν θα ειναι δυσκολη… Οι πολεμιοι ηδη μου εχουν κανει μια καταπληκτικη προσφορα για δωρεαν σπαμαρισμα. Περιμενω και την προταση των κοριτσιων…
Τα κορίτσια προσφέρουν , δωρεάν ξόρκια και φίλτρα για 1 μήνα , πολλά εδέσματα και ακόμα περισσότερα μπόνους ανάλογα την απόδοση σου Ιππότη!
karvou:
παιδιά… Τζάμπα τσακώνεστε…
Το original πολέμιοι line up είναι:
Εγώ, Led Zeppelin, Nihilist, montecristo και ο προδότης ο Cozy που γράφτηκε στο φαν κλαμπ των Scorpions… Για να γίνεις πολέμιος, πρέπει να απαρνηθείς δημόσια τους Scorpions και να ορκιστείς τυφλή υποταγή στους σκοπούς των πολέμιων για παγκόσμια κυριαρχία και επιβολή μαθημάτων αγγλικών στον Meine…
Αν θέλετε να έρθετε με το μέρος μας και να είστε κοντά στις παγκόσμιες εξελίξεις, δηλώστε συμμετοχή τώρα…8)
Καλά τώρα το είδα αυτό… Εγώ που είμαι από τα ιδρυτικά μέλη, δεν έχω λόγο? Ο cozou είναι παρελθόν: πήγε με τον εχθρό κ είναι προδότης…
Ο Φίλιππας είναι με τους πολέμιους…
Και ναι ο τζουτζούκος freedom είναι σαφώς με τα κορίτσια…
Επίσης θέλω στους πολέμιους επίσης την “μηχανή” του πολέμου, το γνωστό μας spambot !!!
OxiOlga
June 22, 2007, 10:19pm
OxiOlga:
Τοσο ασημαντη ειμαι…
Ναι.
Επισης διαφωνω με την προσθηκη καποιου ακομα μελους στους πολεμιους. Δεν εχει δειξει κανεις οτι ειναι ικανος να σταθει στο πλευρο μας.
Therion
June 22, 2007, 10:28pm
Εγω θα κανω το πουλλλακι.
Την τσουτσου τελοσπαντων.
witch
June 22, 2007, 11:04pm
Λοιπόν ο Νihilist ειναι δικός μας! τελος!
karvou
June 22, 2007, 11:20pm
ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τέρμα η βία εδώ μέσα. Όχι άλλες αιματοχυσίες… Αυτό είναι η επιθυμία της Όλγας και θα υπερασπιστώ τις επιθυμίες της (και ας προτίμησε τους οχτρούς ). Μη με αναγκάσετε να βγάλω το ραβδί του moderator :lightsabre: . Όλγα, όποιος σε στεναχωρήσει πάλι πες μου να τον αναλάβω…
Η επιβολή της τάξης είναι μία ευγενική προσφορά των πολέμιων…
OxiOlga
June 23, 2007, 12:24am
karvou:
ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τέρμα η βία εδώ μέσα. Όχι άλλες αιματοχυσίες… Αυτό είναι η επιθυμία της Όλγας και θα υπερασπιστώ τις επιθυμίες της (και ας προτίμησε τους οχτρούς ). Μη με αναγκάσετε να βγάλω το ραβδί του moderator :lightsabre: . Όλγα, όποιος σε στεναχωρήσει πάλι πες μου να τον αναλάβω…
Η επιβολή της τάξης είναι μία ευγενική προσφορά των πολέμιων…
Αχ βρε Δημητρακη μου… τι καλος,ευγενικος και γλυκουλης που σαι μαζι μου…
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ που με υποστηριζει εδω μεσα και χιλια μα χιλια ευχαριστω…
Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!
Επειδη εισαι πολυ καλο παιδι θα κερασω μονο εσενα απ το γαλακτομπουρεκο που μολις εφτιαξα…
Για μας δεν έχει τπτ;;; =P~
OxiOlga
June 23, 2007, 12:54am
Δωροδοκεις τα μελη του φορουμ???
Σα δε ντρεπεσαι!!![-X [-X
Edit: Μοιαζω με τζουτζουκο?
Τα μπονους θα ειναι και αυτο ΜΟΝΟ για 1 μηνα? Χμμμ:-k … Αν η προσφορα μου αναγνωριστει ΜΟΝΟ για ενα μηνα τοτε ειναι ευκολο να διαλεξω στρατοπεδο…
ΥΓ: Τι ακριβως εννοεις με το “ανάλογα την απόδοση σου Ιππότη!”???=P~ =P~
:x :x :x :x :x
witch
June 23, 2007, 1:25am
karvou
June 23, 2007, 4:48am
OxiOlga:
Αχ βρε Δημητρακη μου… τι καλος,ευγενικος και γλυκουλης που σαι μαζι μου…
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ που με υποστηριζει εδω μεσα και χιλια μα χιλια ευχαριστω…
Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!
Επειδη εισαι πολυ καλο παιδι θα κερασω μονο εσενα απ το γαλακτομπουρεκο που μολις εφτιαξα…
μόλις γύρισα σπίτι. Είναι 4:47, πεινάω σαν λύκος και με το γαλακτομπούρεκο με πέθανες!!! Πεινάααααααωωωωω. Θέλω γαλακτομπούρεεεεεεκοοοοοοοοο:p
witch
June 23, 2007, 10:17am
Thorgal:
Τα μπονους θα ειναι και αυτο ΜΟΝΟ για 1 μηνα? Χμμμ:-k … Αν η προσφορα μου αναγνωριστει ΜΟΝΟ για ενα μηνα τοτε ειναι ευκολο να διαλεξω στρατοπεδο…
ΥΓ: Τι ακριβως εννοεις με το “ανάλογα την απόδοση σου Ιππότη!”???=P~ =P~
όχι το μπόνους είναι ανάλογα με την απόδοση , αν είσαι καλός θα το έχεις όσο έισαι καλός αν όχι τοτε το χάνεις , το ξόρκια είναι προσφορά του μήνα καθώς και τα φίλτρα!
Μολις ακουσατε γλυκο πεσατε σαν τα κορακια πανω…ενω ο ΚΑΡΒΟΥ με υποστηριζε χωρις να ξερει τιποτα για το γλυκο…[-X
ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ Δημητρακη θα κερασω και ας πεφτουν τα σαλια στους αλλους…
karvou
June 23, 2007, 1:52pm
Για να είμαι ειλικρινής όμως, αν το γαλακτομπούρεκο είναι καλό, θα έχω άλλο ένα λόγο για να σε υποστηρίζω!!! :lol: :lol: