Τι κανετε τωρα?

Πως αντεχεις εκει μεσα ρε; Νταξ καλο μαγαζι, αλλα μου τη σπαει η πελατεια του :stuck_out_tongue:

Ακουω Iced Earth για ζεσταμα.:smiley:

For every young one that has died
Vengeance is mine!

BAΡΙΕΜΑΙ

Τα σπαει το μαγαζι… αν και μερικες φορες κουραζει η μουσικη του…

Α εγω διαβαζω φυσικη εργαστηριο γιατι γραφω αυριο…(δυσκολα θα το περασω)
Ξερεις τι ειναι να διαβαζεις μεσα στην ζεστη και να περνανε οι τουριστριες απο κατω, και να σκεφτεσαι οτι ο παραλια ειναι λιγα μετρα πιο κατω??:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mετράω αντίστροφα τα λεπτά για το Rockwave…:lol:

Ασε καταλαβαίνω και γω δουλεύω αντί να έχω τις κοχόνες μου να λιάζονται σε κάποια παραλία.:frowning:

Μιλαω στο MSN ακουω κανα τραγουδακι, περιμενω να ψυθουν οι μπριζολες για να φαω και να φυγω για μαλακασα!

Ακριβως τα ιδια.:-s Μονο που οι μπριζολες εγιναν.:stuck_out_tongue:

Μιλάω στο msn και περιμένω ένα φίλο μου να μου στείλει κάτι σελίδες για άυριο…:frowning:

Γαμάτο είναι. Μου αρέσει η μουσική που βάζει και η διακόσμιση. Αλλα όντως η πελατεία είναι κάπως. Το μόνο ωραίο απο θέμα πελατείας ήταν ένα ξανθό τζετ!

Ξενη η ελληνιδα?:roll:

Πρέπει να ήταν μεικτή!

Δεν μας κανει…[-X

καλα, αμα την έβλεπες…

Θα πάω να χτυπήσω ένα φραπέ.

Α! BTW πιστεύει και άλλος, εκτός από εμένα, ότι ο φραπέ είναι πολύ καλύτερος στο πατροπαράδοτο shaker του χεριού παρά στο ηλεκτρικό χτυπητήρι ( που είναι και του Σατανά )?

Πίνω φραπέ και περιμένω να κατέβει το demo των dark of the sun και freedom.

Οχι, η τεχνολογια εχει μπει για τα καλα στην ζωη μας για να την κανει πιο ευκολη και πρεπει να την εκμεταλευτουμε…Τωρα αν εσυ εισαι μαζοχα εγω δεν φταιω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink:

Όχι με τίποτα.Στο shaker δε μου φτιάχνει καλό αφρό ποτέ

γύρισα από “βόλτα” και λιώνω μέσα…