προφανως…η βαρεμαρα ειναι μανα πολλων κακων…
Εγω δεν εχω καταλαβει την αιτια αφτου του τοπικ γιαυτο και δεν εχω ξαναγραψει!(Νομιζω!)
Οτιδηποτε και να ποσταρεις πρεπει να εχει την προταση …ποσταρω σε αυτο το τοπικ!
Τρωω χαμπουυργκερ και ποσταρω σε αυτο το τοπικ
Κατουριεμαι και ποσταρω σε αυτο το τοπικ
Νυσταζω και ποσταρω σε αυτο το τοπικ!!!
Ειναι ανουσιο!Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει σε καιτι ασ το κανει…
Βλεπω Live and Loud.
Let’s go fucking crazy!!!
Κοιμαμαι ορθιως.
Εχεις ενα δικιο… κανονικα θα επρεπε να ηταν “Τι κανατε πριν μπειτε στο forum” ή “Τι θα κανετε βγαινοντας απο το forum”.Κατι τετοιο…:-s
Τρώω πρωινό,κοιτάζω αν υπάρχουν τίποτα μουσικά νέα…αυτα!καλημέρα σε όλους!!!
Skype,manager,msn.
Τρωω καρυδια…
Σκεφτομαι κατι ατομα που δεν εχουν κανενα ενδιαφερον στη ζωη τους και ασχολουνται με μικροπραγματα ολη την ωρα…Ααααα και ποσταρω σε αυτο το θεμα… :bye:
o λόγος που δε το κάνουμε, είναι γιατί κάποιος θα πρέπει να είναι πολύ χαζός για να μην καταλαβαίνει, ότι τώρα-τώρα απλά ποστάρουμε.
Είναι σα να πας στο “Τι ακούτε τώρα” και να ποστάρεις μόνο τη νότα που ακούς εκείνη τη στιγμή. Για να επιστρέψουμε επί του θέματος, εγώ έχω το ένα μάτι καρφωμένο στο φιλικό του Ολυμπιακού, το άλλο μάτι στα 23 e-mail που μου εστάλθησαν από χθες και δίχως να βλέπω προσπαθώ να ντυθώ για να βγω με του που θα λήξει το ματς…
Καλή ομάδα ο Πανιώνιος. Ήδη μας έχει δείξει πολλά κενά και λαθάκια που πρέπει να διορθώσουμε… Ελπίζω να μας πιέσουν ακόμα περισσότερο στο β ημίχρονο…
Παω να φαω ενα γιαουρτακι…!
βαριέμε και ετοιμάζομαι να σας αποχερετίσω:cry:
Πεθαινεις??
Παιζω ξυλο με κουνουπια και ειναι και πολλα τα γμμενα.
Σε δερνουνε στανταρ.
To εχω παιξει over…
H αληθεια ειναι οτι με εχουν ξεσκισει.
Επιδρομη κανουν ρε πστη μ.
Πρεπει να ειναι καμια 6αρα στο δωματιο και εχω σκοτωσει αλλα 2.
Συμβουλη: Αναπτηρας, και σπρευ… Το καλυτερο φλογοβολο… Αρχισε να τα κυνηγας, αλλα προσοχη σε επιπλα, κουρτινες κλπ…
Metallica- Live @ Rockwave Festival
Αναμνησεις…
Τρωω τα φρουτακια και τρελαινομαι με τον Ozzαρο.