Τι κανετε τωρα?

Έλα ρε συ,μην το παίρνεις κατάκαρδα!δεν πειράζει…την επόμενη φορά θα είσαι πιο τυχερός!:slight_smile:

Τι δουλειά και με πιο σκεπτικό?

M1n @n1s1xxx1s k 3g0 t p@th3n0!!! 1n3 p00 1m@st3 3m0:p

Ελά ήρεμησε, είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρείς:wink: Καλό κουράγιο και να σε σίγουρος ότι θα προκύψουν άλλες δεν χρειάζεται να στεναχωρίεσαι

Μα καλά πως μπορούν ΄άνθρωποι να γράφουν έτσι μου πήρε κανά 10 λεπτό…

Από κατάστημα.Λόγω αδυναμίας για μακρόχρονη δέσμευση.Επίσης πήρα χυλόπιτα για δουλειά με φυλλάδια.:frowning:

Όλο το καλοκαίρι με απορίπτουν.Την ίδια στιγμή ένα ξαδελφάκι στην αγγλία μου είπε ότι εκεί οι δουλιές μερικής απασχόλισης είναι παραπάνω από πολλές.:frowning: Αν για το σκεπτικό να πηδίξω απ’ το μπαλκόνι,που είμαι 18 και δεν έχω βρεί ακόμη δουλειά.

Πήγες και τους είπες ότι θες δουλειά για ένα μήνα ξέρω γω? Χαχαχα! Φυσικό και επόμενο να σε απορρίψουν! Βέβαια αυτό με τα φυλλάδια μου ακούγεται κουφό.

4 μήνες,μέχρι τα χριστούγεννα.Επίσης,αυτό συμβαίνει απ’ το Ιούνιο.:frowning:

Φίλε πραγματικά πρέπει να κάνεις κάτι πολύ λάθος για να μην σε παίρνουν…

Σε φυλλαδια καλυτερα που δεν σε πηρανε, ξεπατωμα ειναι.
Try τιποτα σε τηλεφωνικο κεντρο, ζητανε ατομα συνεχεια σε τετοια.

Ευχαριστώ,μόλις είπες αυτό ακριβώς που σκεφτόμαι κι εγώ τους τελεύταιους 6 μήνες…όταν μιλάμε όμως για πάτο,δεν υπάρχει πιο κάτω…:frowning: Τώρα δεν ξέρω και τι να κάνω,να ψάξω δουλειά μέχρι να αρχίσει η σχολή,ή το αφήσω?

Τι καλοσύνη:p Εεεμ βέβαια με τέτοια μουσική που ακούει…αναμενόμενο:p

Κουράγιο ρεεεε κάτι θα βρείς !!!:slight_smile:

Nihilist jk of course:D

Απορία:Ανστα 18 σου δεν έχεις δουλεύψει,είσαι ρεμάλι?

Τι λες ρε Πυραμιδα?Εδω υπαρχουν 30ριδες που τρωνε ακομα τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας.Μη τρελαθουμε τωρα…

Kοινώς αργόσχολοι…:lol:

Κοινως βουτυροπαιδα… :wink:

Σαν αυτούς φοβάμαι μην γίνω.:frowning: Και νιώθω σαν τρομερά άσχημα που η μόνη δουλειά που κάνω κάθε καλοκαίρι είναι ένα θείο μου(χαρτζηλίκι).Αλλά βασικά το κούρασα το θέμα,οπότε σταματάω εδώ.:frowning:

Τρωω ασπρη σοκολατα…:slight_smile:

Τι μαρκα παιδι μου? :slight_smile:

Μια γερμανικη απο το Lidl…

Lidl rools! :smiley: :respect:

Παω να παιξω το Black Album στα drums. :smiley: :vibrate: :metal: