Τι κανετε τωρα?

ακουω μουσικη με εναν φιλο μου!!!τον νικολα…

Βαριέμαι…

Εξαιρετικά ενδιαφέρον μοιάζει. Επειδή μάλλον περνάω τοπογράφος μηχανικός και έχω ακούσει ότι εκεί έχει μπόλικα μαθηματικά έχει και τέτοια πράγματα?

Βασικά αυτά είναι θεωρία πιθανοτήτων, προχωρημένη. Πέραν από τα καθαρά μαθηματικά / στατιστικά τμήματα, ξέρω ότι κάνουν τέτοια πράγματα ως μάθημα επιλογής σε πολυτεχνεία, αλλά σε ηλεκτρολόγους ή σε τμήματα που έχουν σχέση με Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Χλωμό το βλέπω για τοπογράφους, οπού από ότι ξέρω κάνουν τα στοιχειώδη μαθηματικά στα πρώτα εξάμηνα.

Εγώ για τοπογράφους, ξέρω από μια φίλη ότι έκανε μετρήσεις στο δρόμο μες το Ιουλιάτικο λιοπύρι για κάτι 6ωράκια… :stuck_out_tongue:

Eχω μια δικαιολογουμενη εξουθενωση απο το μπανακι που προανεφερα και το μετεπειτα sex. :naughty: :slight_smile: :hippy:

Βαριέμαι…

Ελα ρε ευκολες ειναι… Μην αγχωνεσαι… :stuck_out_tongue:

Εγω ακομα να παω για μπανιο… Και την εχω και στα ποδια μου…#-o

Τς τς, αισχρολογίες[-X

Δεν υπαρχουν βρομικες εκφρασεις, αλα βρομικα μυαλα…:stuck_out_tongue:

+1000

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν εχω λογια πλεον μπροστα στο φαινομενο που λεγεται manos87!!!

Ε ενταξει,πες ετσι.Παραηταν απλο αυτο μεσα στο σποιλερ.Μολις μαθω διαιρεση δεκαδικων θα ασχοληθω και με αυτο στο καπακι.:lol: :lol:

break από την σκατοπτυχιακή μου! εεεεελλλεεεεοοοοοςςςςςς!:?

ακόμα βαριέμαι…

και σήμερα ανακάλυψα το spoiler!

δεν ερχεσαι απο δώ να τελείωσουμε??? αυτές τις στατιστικές σημαντικές???:roll: :?:-k:-s

Έεεεεεεεεεεελαααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…και αύριο μέρα είναι…

:drunk: :bounce: :wacko: :vibrate: :yahoo:

Tωρα ειμαι στη δουλεια και μαλλον σε κανα 2ωρο θα σχολασω αλλα μετα λεω να παω Τεχνοπολη στο Φεστιβαλ Κομικς απο εχει και μια εκδηλωση ο συλλογος φιλων Τολκιν. Αυτο αρχιζει 8:30 αλλα εμενα κατα τις 9 μαλλον με κοβω να ειμαι εκει αν και θα προσπαθησω και για νωριτερα. Αντε ψηθητε!!!:wink:

Διαβαζω…:–