Τρωω Lacta…
κανω μαθημα στο πανεπιστημιο->
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 1
:? :?
Γυρισα απο σχολη και ετοιμαζομαι για εσωωωω.
Τσακιζω μια κουτα Kinder Bueno =P~ =P~ =P~
Θα μας τρελάνεις εσύ με τις σοκολάτες! (άντε, μη πάω και κάνω ποστ σοκολάτες νο.2 στις φωτογραφίες!! :lol: )
Ε τι να κανω αφου εχω τρελα
Τα Bueno ειναι θρησκεια.
Ειμαι μπροστα στο PC και βαριεμαι
Δοκίμασες να πας από πίσω? :-k
Σαπιζω, μετα θα τηγανησω πατατες και μετα εξω για καφεδακι!
βαριεμαι αφορητα!!
Μολις εσκασε στο internet cafe ενας τυπος με μια μπλουζα που λεει με μεγαλα γραμματα βαριεμαι Δεν πιστευω να εισαι εσυ:-k
ισως…μπορει να μαι και εγω…ισως ναι ισως οχι!!!
Μπα, δεν ειναι emo. Μην ανυσηχεις, δεν εισαι εσυ
Πινω ενα ζεστο και αχνιστο nes!:roll:
διαβάζω την συνέντευξη muse…
Κάθομαι σπίτι μου :cold: με θερμόμετρα και ζεστά… Ακόμα κι έτσι, χίλιες φορές καλύτερα από το να μαι στη δουλειά:D
Κουράγιο, τα πέρασα κι εγώ από την Παρασκευή μέχρι χτές!..Μιά κούπα τσάι, 2 καπάκια ρούμι ή βότκα και μια γερή κουταλιά μέλι…και πάρτο κάτω το παλιοκρύωμα!:lightsabre:
Περαστικά!
Θενκς! Μα που σταδιάλα το έχω βάλει αυτό το ρούμι; Μόνο κάτι μπύρες βρίσκω… Τέλος πάντων θα επικεντρωθώ στο τσάι:(
Θυμήθηκα που μου λέγανε ως παιδί “Μην πίνεις παγωμένα νερά”. Εγώ όμως κατέβασα 1 παγωμένο (μπούζι) νερό κι ένα άις-τι μέσα σε μισό λεπτό μετά από την μπάλα… Την επόμενη ένιωθα ένα γαργάλημα στο λαιμό. Μετά ένα τσίμπημα όταν κατάπινα… Μετά προσεβλήθη η αναπνευστική κοιλότης… Τώρα ξυπνάω κάθε μισή ώρα τη νύχτα για να φυσήξω τη μύτη μου. Αισιοδοξώ όμως ότι η τελική νίκη θα είναι δική μου:metal:
:lol: May the force be with you!..Και άλλη φορά όχι παγωμένα μετά την μπαλίτσα, έτσι; Άντε και άμα δεν βελτιωθείς θα σου στείλω τη γιαγιά μου να σου κόψει βεντούζες! :lol3: Ευκαιρία για DVD και μουσικούλα! Και πάλι περαστικά!