Τι κανετε τωρα?

Τρωω Lacta…

κανω μαθημα στο πανεπιστημιο->

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 1

:? :?

Γυρισα απο σχολη και ετοιμαζομαι για εσωωωω.

Τσακιζω μια κουτα Kinder Bueno =P~ =P~ =P~

Θα μας τρελάνεις εσύ με τις σοκολάτες! (άντε, μη πάω και κάνω ποστ σοκολάτες νο.2 στις φωτογραφίες!! :lol: )

Ε τι να κανω αφου εχω τρελα :smiley:

Τα Bueno ειναι θρησκεια.

Ειμαι μπροστα στο PC και βαριεμαι

Δοκίμασες να πας από πίσω? :-k

Σαπιζω, μετα θα τηγανησω πατατες και μετα εξω για καφεδακι!:slight_smile:

βαριεμαι αφορητα!!

Μολις εσκασε στο internet cafe ενας τυπος με μια μπλουζα που λεει με μεγαλα γραμματα βαριεμαι Δεν πιστευω να εισαι εσυ:-k

ισως…μπορει να μαι και εγω…ισως ναι ισως οχι!!!

Μπα, δεν ειναι emo. Μην ανυσηχεις, δεν εισαι εσυ

Πινω ενα ζεστο και αχνιστο nes!:roll:

διαβάζω την συνέντευξη muse…

Κάθομαι σπίτι μου :cold: με θερμόμετρα και ζεστά… Ακόμα κι έτσι, χίλιες φορές καλύτερα από το να μαι στη δουλειά:D

Κουράγιο, τα πέρασα κι εγώ από την Παρασκευή μέχρι χτές!..Μιά κούπα τσάι, 2 καπάκια ρούμι ή βότκα και μια γερή κουταλιά μέλι…και πάρτο κάτω το παλιοκρύωμα!:lightsabre:

Περαστικά!

Θενκς! Μα που σταδιάλα το έχω βάλει αυτό το ρούμι; Μόνο κάτι μπύρες βρίσκω…:smiley: Τέλος πάντων θα επικεντρωθώ στο τσάι:(

Θυμήθηκα που μου λέγανε ως παιδί “Μην πίνεις παγωμένα νερά”. Εγώ όμως κατέβασα 1 παγωμένο (μπούζι) νερό κι ένα άις-τι μέσα σε μισό λεπτό μετά από την μπάλα… Την επόμενη ένιωθα ένα γαργάλημα στο λαιμό. Μετά ένα τσίμπημα όταν κατάπινα… Μετά προσεβλήθη η αναπνευστική κοιλότης… Τώρα ξυπνάω κάθε μισή ώρα τη νύχτα για να φυσήξω τη μύτη μου. Αισιοδοξώ όμως ότι η τελική νίκη θα είναι δική μου:metal:

:lol: May the force be with you!..Και άλλη φορά όχι παγωμένα μετά την μπαλίτσα, έτσι; Άντε και άμα δεν βελτιωθείς θα σου στείλω τη γιαγιά μου να σου κόψει βεντούζες! :lol3: Ευκαιρία για DVD και μουσικούλα! Και πάλι περαστικά!