Τι κανετε τωρα?

ότι πεις γλυκιά μου :oops:

Xειροδικω τα οπισθια μου! #-o

να γιατί … είπα το i do!:stuck_out_tongue:

Δώστους να καταλάβουν!!! :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :roll: :roll:

Εχω γινει κοκκινος απο τον ηλιο σε ολα τα σημεια του σωματος μου εκτος απο το επιμαχο και δεν λεει να εχει διαφορετικο χρωμα τωρα.Κριμα ειναι.

:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Είδες; Καλά το είχα πει… Όλα οδηγούν στο γυμνισμό! #-o :lol:

Και στον χιππισμό, όπως θα έλεγε και ο bluezlick!!! :smiley: :smiley: :smiley: :hippy: :hippy: :hippy:

Πω πωωω.Μολις τωρα εφαγα το πρωτο μου καρπουζακι!Αυτα ειναι… :smiley:

Βαριεμαι και σκεφτομαι τροπους να εξαυλωσω-εξαερωσω-αφανισω-απανθρακωσω-τεμαχισω-πολτοποιησω τον σαδιστη απεναντι με το κομπρεσερ που απο χθες μου τα χει κανει σαν αεροστατα…

Τωρα εσυ κανεις show. :wink: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ναι,μετα θα παρουσιασω και το Bravo Roula 2,the kitsch strikes back!:stuck_out_tongue:

Αντε με το καλο και εις ανωτερα.Ολο και κατι φημες ακουγονταν για το ονομα σου αλλα τωρα που το επιβεβαιωσες και εσυ δεν εχω καμια αμφιβολια τωρα πια. :stuck_out_tongue: :lol: #-o

Σ ευχαριστω μαν και σε σενα επισης και δεν θα ξεχασω ποτε την πολυτιμη βοηθεια σου και τις απιστευτες ικανοτητες σου στο τσαπαρί,στο παραγαδι και τον αργαλειο.#-o :stuck_out_tongue: :lol:

Ευχαριστω. :cry:
Ok stop spamming!

Διαβαζω (προσπαθω δηλαδη) Εισαγωγη στη Γεωλογια για το τεστ της Δευτερας…

Εντιτ: Περιμενω να παραγγειλω σουβλακια!!!

Και τι σας ενδιαφερει εσας ρε αλητες τι κανω εγω τωρα?Στο Big Brother βρισκομαστε και δεν το ξερουμε? :evil: Ηθελα να ηξερα ποιο ανωμαλο καθικι δημιουργησε αυτο το topic! NTΡΟΠΗ! [-X

προσπαθω να μαθω ουτι!

προσπαθώ να δω πόσο αντέχω χωρίς τσιγάρο μετά το φαγητό.

τσιγάρο.

Δύο λεπτά άντεξες; :lol3: You’re so pathetic! :stuck_out_tongue: