Εδω θα λεμε ποια ειναι τα αγαπημενα μας γλυκα.Θα λεμε 2 ειδη.Αυτα που ειναι σπιτικα,απο ζαχαροπλαστειο κτλ και η κατηγορια με τα ετοιμα απο super market, περιπτερα κτλ που μπορει να περιλαμβανει απο παγωτα μεχρι μπισκοτα,σοκολατες η οτιδηποτε τελοσπαντων παρομοιο.Λοιπον,τα δικα μου αγαπημενα ειναι η τιραμισου και απο τα αλλα Lacta με πραλινα που ειναι σταθερη αξια στο στομαχι μου το χειμωνα! =P~
-Βάβλα με πραλίνα, τριμμένο αμύγδαλο, σαντιγύ, σιρόπι σοκολάτας και δύο μπάλες παρφέ σοκολάτα
-Προφιτερόλ
-Black Forrest
Γενικά δεν είμαι πολύ των γλυκών, μόνο για κάποια πολύ συγκεκριμένα τρελαίνομαι8)
Δεν τρωω πολλα γλυκα γιατι ειμαι ηδη πολυ γλυκουλης, οποτε κινδυνευω αμεσα απο ζαχαρο!!8)
Η εκατομμυριοστή φορά που το λέει!!! #-o :lol:
Αληθεια?? Δεν το θυμομουν…:-s
Με καλυψες σχεδον…
+Εκλερακια.
Δεν μ’αρεσουν τα σιροπιαστα με καρυδι.
Το μονο γλυκο που πρεπει να φαει καποιος για να νιωσει ανθρωπος, ειναι το τριγωνο Πανοραματος. Ολα τα αλλα ειναι υποκαταστατα.
Καλα αυτες τις μερες εχω τσακισει…
Κατι εκλερ (μεγαλα ατομικα)
κατι κωκ
Προφιτερολ
Τρουφες
Παγωτα (παροτι ειμαι κρυωμενος 'εν μπορω με τετοια ζεστη να μην φαω κανενα)
και επετε συνεχεια
ΜΑΝΑ πηγαινε μια βολτα μεχρι το ζαχαροπλαστειο…
Ερωτηση σε αυτους που μενουν κατα Θεσσαλονικη μερια.Η μπουγατσα θεωρειται γλυκο? :-k
Η γλυκια μπουγατσα ναι.
Η αλμυρη μαλλον οχι.
το αγαπημενο μου γλυκο ειναι κρεπα…ειναι πορωση…μετα ειναι η βαφλα, και απο ζαχαροπλαστεια κ τετοια ειναι τα εκλερακια…πο…αυτα ειναι:p
:yahoo:
Kρεπα με σοκολατα κ μπισκοτο…Απολαυση.
Και εχω και πολυ καιρο να φαω.
+1000
…ΟΚ,νομιζω οτι ειναι επιτυχιμενο το θεμα αυτο…
Δε μου λετε τιποτα για τα ετοιμα ομως και με στεναχωρειτε.
ωχ…παραδοξως ελαχιστα ειναι που μου αρεσουν…
σοκολατοπιτα που την πουλαει ενας φουρνος στου ψιρη
μιλφειγ(ευχομαι να το εχω γραψει σωστα),κατα προτιμιση ενα που κανει η γιαγια μου:D )
τρουφες
κρεπα σοκολατα(μπισκοτο κτλ)
και τελος μερικες παστες σοκολατας(οσο πιο απλες τοσο καλυτερα)
πόσα κιλά είσαι??
δεν εχει να κανει…και γω τρωω παρα πολυ αλλα διατηρω τελεια την σιλουετα μου!
Ειμαι 90 κιλα και 1.94 υψος ανα ρωτας εμενα.
Μαλλον τον Σταθη ρωταει…
τα παντα! ολα τα γλθκα μου αρεσουν πολυ πολυ! κ αυτο φαινετε!