Πώς κυκλοφορείτε το καλοκαίρι εντός των 4 τοιχών;

Σαφής ερώτηση, αναμένω ασαφείς απαντήσεις. Το τόπικ πρόκειται για ΠΟΛΛΣ και σε γενικές γραμμές

Έντιτ: Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως επέλεξα την επιλογή ΤΡΙΤΗ όχι γιατί ντύνομαι κανονικά, γυμνός κυκλοφοράω, απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι άφρο και δε θα περάσει.

Γυμνος μονο εκτος σπιτιου.
Μεσα στο σπιτι με κρανος για να μην τραυματιζομαι οταν πεταω.

Φοραω κατιτις ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ελαχιστο για να μη με πουν ξετσιπωτο/-η (aka εχω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μικρο πεος/στηθος)…

Στήθος με πέος διαφέρει. Παρακαλείσθε όπως διευκρινίσετε ώστε να γνωρίζω κατά πόσο είμαι σε θέση να στείλω ιδιαίτερο μήνυμα.

Φοράω πολλά πολλά ρούχα!:-s

Και τα δυο…

Μείνε σταντμπάι για την παρτούζα το λοιπόν , αδερφέ μου:!:

Γυμνος. Για να αυνανιζομαι χωρις να λερωνομαι.

Εληφθη!!

Τι? Δεν πιανει τοιχο η ταβανι?? Με απογοητευεις…

Οπως κυκλοφορω ολο το χρονο.Μποξερακι και παντουφλες :stuck_out_tongue:

Με κανονικά ρούχα, γιατί βαριέμαι να ντύνομαι-ξεντύνομαι καιεπίσης έχω στο σπίτι κλιματιστικό οπότε δεν ζεσταίνομαι.

Γυμνός γιατί τα προσόντα δεν κρύβονται.Δεν παραθέτω όμως φωτό

Το καλοκαίρι φοράω κάλτσες αθλητικές, εσώρουχο, T-shirt και σορτσάκι όταν είμαι στην Αθήνα. Όταν πάω διακοπές, το μαγιό γίνεται ένα με το δέρμα… :oops:

τισερτακι σορτσακι και ποτε καλτσες διοτι ζεσταινομαι ουτε και παντοφλες διοτι μου την σπανε…κυκλοφοπω ξυπολητος…\

(εμαθα εμαθα κρβου!!! γραφω ellinika!!)

Μηπως εισαι αυτος;:-s

Εγω αντιθετως ειμαι παντα με παπουτσια…

όχι βρε… εγώ έχω πολύ περισσότερο στυλ από αυτόν!!!8)

Αυτος θα μπορουσε να ητανε ο Bluezlick!!!:stuck_out_tongue:

Τό κάθε δωμάτιο στο σπίτι μου έχει τουλάχιστον 5 τοίχους, οπότε αδυνατώ να απαντήσω

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ :smiley: :smiley: :smiley:

ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΜΑΜΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΦΥΛΟ ΣΥΚΗΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΟΡΑΩ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΤΑΝΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΕΞΩ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΛΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ALLSTARAKIA

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ