ντρεπουμαι… :oops:
lol
Καλά δεν είναι δα και τόσο περίεργο
Το περίεργο θα ήταν να μην κοιτούσε. Εύγε Neniel!!!
Και βέβαια όχι
Αθώα παιδάκια που νομίζετε οτι ο Δαβίδ κοιτάει (γυναικείους) κώλους.Το στρίνγκ κοιτάει,για να το συγκρίνει με αυτά που φοράει ο ίδιος και ίσως να πάρει ιδέες για τις επόμενες αγορές του.
[SPOILER]Λευτεριά στη Μύκονο![/SPOILER]
Ποσο κλασσικη σκηνη!!!
Δε μπορεί!!! χαχαχαχαχαχαχααχα
ψιλοασχετο: δεν εχει πραγματικα χοντρα μπουτια η τυπισσα? δηλαδη σε φαση να μην μπορω να μην τα κοιταω
είναι οι λεγόμενες “μπουτάρες” 8)
:lol3::lol3::lol3: Γεια σου ρε μπεκαμ αληταρα!!!
θελω να πιστευω πως εχετε δει πως ειναι απο αλλο αγωνα αυτα ε
:lol:
σωστοοος
Και βασικά είναι πριν από κάμποσα χρόνια όταν ο Μπέκαμ είχε πρωτοπάει στην Αμερική. Jesus, γιατί το ξεθάψατε τώρα?
Τέλος του μήνα θα είμαι Ρέθυμνο για τα μπανάκια μου, πρώτη φορά στην Κρήτη! Όσοι έχουν έχουν πάει αυτά ακριβώς μου λένε! Διάολε δεν μπορώ να περιμένω!!!
Σκαστε ρε αρκουδεηδες και εδω εχει 15 βαθμους και συννεφια!
Ωχ,ωχ,ωχ…
Τι να πω,καλά κουράγια:p
Βέβαια οι φοιτήτριες δεν θα είναι τόοοοσες όσες μέχρι τον Ιούνιο αλλά και πάλι καλά θα φας.
Καλά για τουρίστριες δεν συζητώ.Από τον Μάιο και μετά εδώ κάτω γίνεται χαμός,σβήνουν τις φοιτήτριες(εντάξει όχι όλες!)χαλαρά!
Άμα θες και σπίτι κέντρο,αρχές παλιάς πόλης(για εύκολο “φόρτωμα”),πες να αφήσω τα κλειδιά κάτω από το πατάκι!
Χαχαχα ευχαριστώ πολύ! Θα πάω να φορτωθώ σε φιλαράκι που κάνει μεταπτυχιακό εκεί, αυτό που λέμε “οικονομικές διακοπές”.
Τέτοια μου λες και δεν μπορώ να περιμένω…μία μέρα πέρασε μόνο το κέρατο μου;;;
Btw σήμερα πήγα για μπάνιο στο Μαύρο Λιθάρι…τα ματάκια μου!! Το προτείνω σε όποιον θέλει να δει καλά κορμιά!
Πρωτο μπανιο τη παρασκευη…παντου μπραζιλ μαγιά και τέτοια…η κατασταση μου ειναι χειροτερη αποτι περιμενα…ερχεται δυσκωλο καλοκαιρι