+1 τρομερος αυτοσχεδιασμος:)
Η κορωνα του θεου Bruce Dickinson στο Hallowed Be Thy Name απο το Live:Rock In Rio.8O
3.55 και μετα.Τι αλλο να πω?
Anselmo στο drag the waters…
Αν και δεν ειναι ακριβως κραυγη μεσα σε κομματι, αυτο που κανει ειναι κατι ανεπαναληπτο και μοναδικο.
Βεβαια οταν μιλαμε για τον καλυτερο μεταλ τραγουδιστη και μια απο 4-5 μεγαλυτερες φωνες στο χωρο της ροκ τα πραγματα ειναι πιο απλα.
Προσκυνουμε το μυροβλητη Μπρους…
(καπου στα 2 λεπτα ειναι)
Το “Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeee!” στο Where Dead Angels Lie των Dissection…Αποκοσμο…
+1. O Anselmo το χει ρε. Οπως και στο yesterday don’t mean shit. Βεβαια δεν ειναι ακριβως κραυγη. Σαν βρυχιθμος ειναι.
Τα πρώτα που μου ήρθαν:
Slayer-Angel of death
Iced Earth-Slave to the dark
NAI!MΠΡΑΒΟ!
Judas Priest - touch of Evil
Rage against the machine - Freedom (freeeeedooom)
Sepultura - Desperate cry (cryyyyyyyyyyyy)
Pantera - Cemetery gates
:thumbup:
Σωστόοοοος!!
Στο ομώνυμο κομμάτι του Monumental Possession (DHG), ο Aldrahn, εκεί που λέει
“in the tunnel - tunnel” ακούγεται ίσως η πιο απόκοσμη κραυγή που έχω ακούσει.
Θεϊκό.
Δεν έχω και ήχο να σας πω σε ποιο δευτερόλεπτο είναι, μετά το 1ο λεπτό είναι πάντως.
‘‘ΗEART OF STEEL’’
3:52 , πριν το solo
Η πιο ανατριχιαστικη στιγμη του Heavy Metal !!!
‘‘RIDE THE SKY’’
RIFF, Κραυγη και μετα το XΑΟΣ !!!
Καθε κραυγη του Γιγαντα Oliva και μια ανατριχιλα !!!
Στο τέλος επίσης του Fucking hostile η παραμορφωμένη κραυγή.
Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις…
Αφου ανεφερα πιο πανω κραυγες των Eric Adams, Kai Hansen, Jon Oliva ας συμπληρωσω και μερικους ακομη που μoυ εχουν χαρισει απειρες στιγμες πορωσης:
Harry Conklin, David DeFeis, Rob Halford, Steve Benitto, Midnight, Blackie Lawless, Klaus Meine, Udo Dirkschneider, Daniel Heiman, Jari Maenpaa …
Xμ… ειναι λιγο περιεργη η επιλογη μου… εχω πορωθει με τη κραυγη του ozzy σε ενα live στην αρχη του paranoid…
Kai Hansen στο Rebellion In Dreamland:!::bow2:
Οι κραυγές του Chuck (Shuldiner) στο Live In LA στο Spirit Crusher και στο τέλος της συναυλίας. Και οι κραυγές του Halford πολύ πορωτικές στα Live.
Τον πούστη…
Και του Tate στο Queen of the reich
O Corey στο τελος του reborn (Stone Sour)…
Brutal Truth - Walking Corpse !!! :!: :!: :!: :!: