Είμαστε οι άντρες γουρούνια?

Να τονίσω πάντως, πως η δομή του σώματος του γουρουνιού και του ανθρώπου είναι πολύ όμοιες. Τυχαίο?

άλλο ένα καλό και παλιό, για να μη λέτε πως δεν πιστεύω στην ισότητα των φύλων και ποστάρω μόνο σε ένα από τα 2 τόπικς…

Χρειάζομαι τη συμβουλή σου για κάτι τρομερά σημαντικό: Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η κοπέλα μου με απατά. Βλέπω όλα τα “κλασικά” σημάδια:
Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν.
Aρχισε να βγαίνει συχνά έξω “με τα κορίτσια” και όταν τη ρωτήσω με ποιά κορίτσια, μου απαντά: “κάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις”.
Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια.
Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.

Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι’ αυτές μου τις υποψίες. Ίσως βαθιά
μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε “με τις φίλες
της” και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που
μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφηκα πίσω
από το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε
κάποιος άλλος. Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα
πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιά ρόδας μου. Γι’ αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου:

…να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το Πρά@@@@@ρ και να το φτιάξω μόνος μου;

Σχετικά με το θέμα… Αν είμαστε αναίσθητα γουρούνια… αυτές είναι ευαίσθητες γουρούνες! :stuck_out_tongue: :lol: :smiley:

Τα γουρούνια είναι πιο καθαρά απ’ ότι νομίζουμε… τους αρέσει η λάσπη για να διώχνουν τα έντομα από πάνω τους (αν δεν κάνω λάθος) :-s

Ε, σα να ψιλοείμαστε…:roll:

Ναι, ειστε… Γιατι μας φερεστε παραγματικα πολυ ασχημα μερικες φορες… Οχι ολοι βεβαια… Βασικα πιστευω οτι πιο πολυ ειστε παρεξηγημενα οντα …

Μην αρχισουμε να αναλυουμε το γεγονος οτι καποιοι πιστευετε οτι ειμαστε κατωτερες…

[SIZE=“2”]Ναι.[/SIZE]

[SIZE=“1”]Γραφω αυτη την προταση γιατι δεν ποσταρει μονο το ναι. :Ρ[/SIZE]

Κορίτσα γιατί το λέτε αυτό???Τα αγοράκια είναι τέλεια.i luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuve them…

Πες τα, πες τα!
Παντως για να πω και κατι σοβαρο που μου ηρθε, ο μονος τροπος για να ευχαριστηθειτε πραγματικα τις σχεσεις σας, ειναι να αγαπατε και να θαυμαζετε το αντιθετο φυλο (ή τελοσπαντων το φυλο της προτιμησης σας :p).

:lol:

Να κ ένα καλό κορίτσι!:smiley:

oϊνκ οϊνκ

we sure do that :wink: :wink: :wink: :wink:

Δυο τελίτσες και αλλαγή χρώματος στο άσπρο.

Τέλος πάντων, σίγουρα υπάρχουν άντρες που είναι γουρούνια, αλλά οι γυναίκες είναι πολύύ χειρότερες. Όταν ο άντρας σε παρατάει λες “α τον μ@λάκα” και αρχίζεις να βρίζεις τους άντρες. Η γυναίκα θα σε αφήσει με τρόπο που θα σε πληγώσει γιατί είναι ΚΑΚΙΕΣ

(το κακιές πώς γράφεται? κακΙές ή κακές? το κακιά πάντως με “ι” ανάμεσα γράφεται)

Αν ειναι οι αντρες γουρουνια, τοτε οι μπατσοι τι ειναι?:-k

Οι μπάτσοι είναι δολοφόνοι, και εαν είναι και άντρες, είναι γουρούνια-δολοφόνοι.

Γαματος συλλογισμος!
ΚακΙες ειναι το σωστο. Πιο τρου.

Όντως…

Αν οι άντρες είναι γουρούνια, τότε οι γυναίκες είναι η λάσπη μέσα στην οποία κυλιούνται.

Xμ…αρχετυπικό…Γκόμενες που κυλιούνται με μαγιώ στη λάσπη…Είστε γουρούνια…:stuck_out_tongue:

Ζαρντινιέρες με στολή:p