Είμαστε οι άντρες γουρούνια?

Anyway, δε θυμάμαι τι έχω γράψει σ’ αυτό το thread, αλλά η απάντηση είναι σίγουρα ΟΧΙ.- :wink:

πιστευω οτι αυτο το thread προσβαλει κοινωνικες ομαδες ατομων . οποτε :lock:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

ρε δεν ειμαστε γουρουνια με την κακη ενοια,εγω το βρικω πολυ γαματο να κανω γουρουνιες με την παρεα μου!!!
Υ.Γτις γουρουνιες πολλοι αγαπησαν, το γουρουνι κανεις!!!

Πες καμια γουρουνια!

θελεις λεπτομερειες???
τεσπα
γουρουνιες θεωρω μικρες πραξεις που ενοχλουν τις γυναικες!!!
π.χ ειμαι με μεγαλη παρεα σε σπιτι φιλου μου και κατα τις δυο το πρωι παιρνει τηλ μια κοπελα(συμμαθητρια που ηξερε οτι θα κοιμομασταν ολοι μαζι)εμεις δεν την θελαμε επειδη ειχαμε προαποφασισει οτι θα ναι αντρικη βραδια.τεσπα αποφασιζουμε οτι για να την διωξουμε πρεπει να κανουμε κατι ριζικο -και αρχιζουμε και κανουμε πυροκλανια μπροστα της!!
Υ.Γαυτο ισως ξεπερναει το επιπεδο της γουρουνιας και φτανει το επιπεδο της μαλακιας!!!

[SIZE=“5”]JOHN_VLA IS HERE!!![/SIZE]

Ξεθαβω.

Ειστε οι περισσοτεροι. Αλλα ειστε ανωτεροι, σας αγαπαμε, δεν αντιμιλαμε κ.λ.π. :slight_smile:

[COLOR=“Purple”]Νομίζω έφτανε η μσν-συζήτηση που πόσταρε το Θεριό νωρίτερα…
Το έχεις παρακάνει…

Εξαντλείς την υπομονή μου…

[SPOILER]αλλά σου έχω αδυναμία… πως να το κρύψω…? :slight_smile: :stuck_out_tongue:

σε αυτή τη σκηνή λέμε… “κρίμα τα χρόνια σου στο φεμινιστικό κίνημα…”[/SPOILER]

Οι άντρες δεν είναι όλοι γουρούνια…
Αν και το σωστό για ορισμένους είναι…
“παρακαλώ μην προσβάλλετε τα ζώα, δεν σας φταίνε σε τίποτα.”

Oooooo!:oops: :ok: Katse na valw to “skliro” proswpeio mou pali::blues:

Πες οτι κάνεις πλάκα γιατί αρχίζουν να παίρνουν όλοι τα πάνω τους - για να μην πω να ψωνίζονται-!

[COLOR=“Purple”]Πλάκα κάνει… σε μένα!
Μην ανησυχείς. :wink:

Τα χρόνια της στο φεμινιστικό κίνημα δεν πήγαν τζάμπα :stuck_out_tongue: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=tJ9VUcu0NP0

Respect…

:lol:

[SIZE=“4”]Είσαστ[/SIZE]ε!!!:stuck_out_tongue:

Γνωστο.

Κτηνοβατισσες…

Ύποπτο αυτό που λές tolkki!Τί ακριβώς σου κάνουν οι γυναίκες??:lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δε μπορω να σου πω.Εχουμε και ανηλικα στο φορουμ :smiley:

σιγά μην είμαστε γουρούνια…γιατί κάνουμε τίποτα κακό…απλά συμπεριφερόμαστε ανάλογα με το πως μας συμπεριφέρονται οι γυναίκες…

Ναι!Ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε για να χαίρεστε…:stuck_out_tongue: :slight_smile:

τα γουρουνάκια με τις γουρουνίτσες τότε!:wink: :smiley: