Μηχανή ή Αυτοκίνητο;

Η Μηχανή είναι ένας πολυπλοκος μηχανισμος που πολλοι αποκαλούν “σκοτώστρα”. Παρρόλα αυτα χαρίζει στους αναβάτες την αίσθηση της ταχύτητας.

Το αυτοκίνητο είναι ένας πιο πολύπλοκος μηχανισμός.

Αυτοκινητο σαφως.Ασφαλεια,ανεση,ταξιδακια…
Αλλα βενζινη και παρκινγκ ----> προμπλεμς.

Μηχανη μεγαλου κυβισμου μονο αμα εχεις την καυλα.
Μηχανακι (50-125) για μεσα στην πολη και για το παρκινγκ.Μετραει πολυ.

Η σπουδαιοτερη τοποθετηση ολων των εποχων.

Τιποτα απ’τα δυο, ποδια-λεωφορειο.

Μηχανή. Τέλος.

+1

Και μετρο βεβαιως βεβαιως…

ακριβως!

Αυτοκίνητο uber alles!!!

Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, δε φοράς κράνος, δεν κινδυνεύεις το ίδιο από τους άσχετους οδηγούς που κυκλοφορούν, έχεις ηχοσύστημα, το αυτοκίνητο όταν το παρκάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις πεσμένο μετά, μπορείς να βάλεις και καμιά βαλίτσα για καμιά εκδρομή, μπορείς να πάρεις πολλούς φίλους μαζί (ή και κατοικίδια) και πολλοί ακόμα λόγοι…

για το κέντρο μέρα, υπάρχουν οι συγκοινωνίες που μας συμφέρουν περιβαλλοντικώς, οικονομικώς και κοινωνικώς μερικές φορές (βλέπε φετίχ manos87 με σορτσάκια…)

+100000000000000

Πες τα ρε παππού. Γι’αυτο σε πάω!

Ακριβως! Ειναι ηλιθιο να κυκλοφορεις με αμαξι στο κεντρο, ενω υπαρχουν τοσα μεσα συγκοινωνιας. Βεβαια, το 60%-70% των αυτοκινητων που κυκλοφορουν κεντρο ειναι ταξι που ειναι και υπευθυνα για το κυκλοφοριακο χαος του…

αυτοκίνητο γιατί ζούμε στην Ελλάδα

Απο το πολλ αυτοκινητο, κανονικα και εγω λεω ποδια, τρόλεϊ, λεωφορειο, ηλεκτρικος, μετρο και στην αναγκη κανα ταξι.

Α! και σχεδον ποτε τραμ ειναι αισχος.

+1

Εξαλλου τις τουριστριες και τα σορτσακια τους μονο με τις συγκοινωνιες μπορεις να τις καμαρωνεις!!!:smiley: 8)

Άφησε και για μας τπτ ρε! 8)

Δεν υπαρχει προβλημα ρε, αυτο τον καιρο φτανουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!:yes:

Μια που ξέρεις τα κόλπα βρες και καμμία για μας! :smiley:

1)Aκροπολη
2)Πλακα
3)Μοναστηρακι-Θησειο
4)Ερμου

Πηγαινε εκει μια μερα, πρωι προς μεσημερακι και δεν θα χασεις!!!:smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Έχω εξεταστική τώρα… :frowning:

Βρες εσύ για όλους και θα σε αφήσω να αγγίξεις (με τα ακροδάχτυλα, μην είμαστε και πλεονέκτες) την υπερσπάνια έκδοση του Somewhere in Time που κοσμεί τη συλλογή μου! :smiley: :wink:

Μηχανή προτιμάω με χίλια…Μια street και ειδικά αγαπημένες μου οι CBR.
Πάντως αν έμενα Αθήνα θα χρησιμοποιούσα ΜΜΜ για τους λόγους που ανέφερε ο καρβού.Προς το παρόν μετακινούμαι με ποδήλατο ή με πόδια :stuck_out_tongue:

Αυτοκίνητο, όταν χρειάζεται οπωσδήποτε. Οι λόγοι είναι αυτοί πού ανέφερε ο kavou.

Ποδήλατο