Τα παπουτσα μας

Πλησιαζοντας στον χειμωνα(αντε, αντε) δεν μπορω να μην εκφρασω τον θαυμαζμο και την αιωνια πιστη μου στο καλυτερο δημιουργημα στον χωρο του παπουτσου:

Γω θέλω να εκφράσω το θαυμαζμό μου για το πλάζμα που φορά τα παπούτσα αυτά, αλλά δεν γκζέρω το όνομα του…:-s

Δεν μ’ αρέσει το χρώμα.

Ουτε εμενα αλλα την εβαλα χαριστικα για το κοριτσι. Μαυρες μποτες ftw.

Πέρα από τα adidas superstar που είναι τα πιο θεικά παπούτσια έβερ -μαζί με τα ολ σταρ- λατρεύω και αυτά

Τα βρήκα σε αυτό το χρωματάκι, το γαλαζοπράσινο/λαχανί:

Φοβερά :smiley: (και 30 ευρώ μόνο, ακόμα πιο φοβερά!)

30 ευρώ? 8O

Εδώ τα adidas τα χτυπάνε πολύ και δε μπορούμε να πάρουμε ένα παπούτσι οι άνθρωποι.Στη ταιβάν μένεις?

Ναι, και δουλεύει και στο εργοστάσιο.

Όχι, απλά πήγα στο Mega Outlet (Θεσσαλονίκη) και δε με ενοχλεί που το συγκεκριμένο παπουτσάκι είναι περσινό μοντέλο :slight_smile:

Και πάλι δεν έχω πετύχει εδώ παλαιότερα μοντέλα γκαζέλ(φτηνότερα δηλαδή),αν και είμαι λιγάκι δύσκολος δηλαδή γκαζέλ θα έπερνα κανα μαύρο η μπλε.

Τα περσινά μοντέλα είναι τα καλύτερα, πάντα! :thumbup:

Τα πρώτα τα είχα κι εγώ αλλά τα είχα πάρει μετά από all star οπότε δεν την πάλεψα για πάνω από 2-3 μήνες…
Μου φαινόντουσαν πολύ σκληρά παπούτσια!:?

@dεχtcha: Superstar. ΝΕ. Είναι παπουτσάρες. Αλλά τα ΜΑΙΤΑΛ Superstar είναι τα κλασσικά, άσπρα με μαύρες ρίγες…

Μιας που ερχεται ο χειμωνας (μην μιλαμε ακομα για σανδαλακια και πεδιλα, βαρεθηκα!), ειμαι ερωτευμενη απο περυσι με τα μποτινια τα χαμηλα αυτα με το τακουνακι!Αχ!:roll: Φετος θα κανουμε σχεση, το εχω βαλει σκοπο ζωης!:smiley:

Και ας ριξουμε και ενα χειροκροτημα για τις μπαλαρινες που ειναι παντος καιρου και χαριτωμενες!

Κι αλλο ενα για τα αθλητικα που μας συνοδευουν μεχρι το περιπτερο τα Κυριακατικα πρωινα!:stuck_out_tongue:

Ζήτω οι μπαλαρίνες και τα παπουτσάκια του τσάκι τσαν.

ποσοι απο εσας προσεξαν τα παπουτσια σε αυτη τη φωτο?

εγώ και δε μου άρεσαν. Δε ταιριάζουν στην όλη εικόνα…

Βάλε καμια ενδεικτική φώτο απο τα μποτίνια που λες, ακούγονται ενδιαφέροντα αλλά δεν πολυπιάνω το πώς θα είναι :-s

Ωραίο, αλλά και δύσκολο πράμα τα παπούτσα.
Αυτό τον καιρό είμαι ερωτευμένη με κάτι γόβες… it was love at first sight :-s
(σε μαύρο)

@ dexter:
Μάλλον εννοεί αυτό: Ωραία είναι κι αυτά με στενό τζιν για χειμώνα

Απαίσια και τα 2[-X

Εσύ μόνο άβαφες με σταράκια και μαύρο τιραντάκι θες :lol:
(α, και να είναι ξένες κατα προτίμηση :p)