Τα παπουτσα μας

Από αυτό το μοντέλο Adidas έχω πάρει τουλάχιστον 5 ζευγάρια στη ζωή μου. Μου αρέσει πάρα πολύ το σχέδιό τους. :thumbup:

Στα all-stars το βασικότερο καλό είναι πως πηγαίνουν με τα πάντα, ανεξαρτήτου χρώματος. Jeans, βερμούδες, φόρμες, ακόμα και κουστούμια… 8)

Αυτά τα adidas δεν είναι superstar? das beste

Δε φοράω ποτέ παπούτσια. Κυκλοφορώ ξυπόλητος και νιώθω τα αγκάθια και τις πέτρες κάτω στις πατούσες μου. Το περπάτημα έτσι γίνεται πιο τσρου, πιο γνήσιο, πιο κοντά στη φύση βρε αδερφέ (κάποιος μου είπε κάτι για μαζοχισμό, αλλά γέλασα).

Και αν είναι πια να περπατήσω φορώντας υποδήματα, θα προτιμήσω κάτι σε γούνινο. Επίσης τσρου. Όπως τα κάτωθι μποτάκια. Γούνινα και διακριτικά, ό,τι χρειάζεται ένας μεσημεριανός περίπατος στο πάρκο…

Αυτά είναι false metal γιατί είναι άσπρα και από συνθετική γούνα. Τα TRUE METAL WARRIOR`S BOOTS είναι από γούνα αλεπούς και καφετί:!:

Είμαι τσρου, αλλά ποιός είπε οτι είμαι μέταλ? 8O :!:

Εχουν και το logo των manowar και πανε ασορτι με τα σωβρακα.

Επίσης κάνουν 3 μύρια και τα παίρνεις από το shop.

[-X

O true metaller πιάνει μόνος την αλεπού, την γδέρνει με τα χέρια του και στη συνέχεια φτιάχνει μόνος τα μποτάκια.

Άμα είναι fighter,αν είναι μάγος και μάλιστα με φλώρικα μαγικά?

Τότε αυτομάτως χάνει την ιδιότητα του true metal warrior. Τον καθαιρούν οι MANOWAR.

Επίσης, αυτά μου αρέσουν:

γκουχγκουχκαγκουραςγκουχγκουχ
:roll:

Ναι, χάλια είναι ρε φρίντομ. Τα αντίντας που πόσταρες τις προάλλες, είναι πολύ ωραία. Ραζζ.

Εγώ αυτή τη περίοδο φοράω αυτά:

και κάτι reebok classics δεν βρίσκω φώτο

Και μπασκετικά αυτά:

Πολύ κιτς τα μπασκετικά ρε μαν :stuck_out_tongue: Ο φλορινιότης είσαι ?

τι παπούτσια να φοράμε μωρέ καλοκαιριάτικα???σαγιονάρες κα ξερό ψωμί.

Μέχρι και στη δουλειά με σαγιονάρες πάω αυτές τις μέρες.Ναι αυτές τις λαστιχένιες.

Υπάρχουν και οι άντρες σε ετούτο το forum και κάποιοι δε φοράνε σαγιονάρες.Μπαίνουν χαλικάκια στο πόδι.

Η σαγιοναρα κανει τη πατουσα μαυρη:|

Σωστός!

Πράγματι,αλλά γι αυτό έχει εφευρεθεί το σαπουνόνερο,γνωστό για τις καθαρτικές του ιδιότητες.Μόλις μπεις σπίτι πλένεις τα πόδια σου και είσαι κομπλέ…