Τα παπουτσα μας

http://www.zappos.com/n/p/dp/41847792/c/33026.html

Ότι πιο άνετο έχουν νιώσει τα ποδάρια μου.

Ω ναι, DC θυμάμαι φόραγα στο Γυμνάσιο. Και Osiris κτλ κτλ :!:

Παντως γι’αυτα που λετε περι ολ σταρ σωστα ειναι. Ενηγουεη, εχω σταμπαρει μαγαζι στη Σωτηρος που δεν πουλαει πανω απο 45, αντε 50, σε σχεση με αλλα μερη που βρισκω εως και 70 το μποτακι.

Ολ σταρακια φοραω απο τελη δημοτικου και πλεον τα βρισκω φοβερα ανετα. Αλλα τι μαλακιες μου λετε οτι κρατανε πολυ. Ειναι πανι με σολα. Καθολου πολυ δεν κρατανε. ΟΛΑ μου τα ζευγαρια, εκτος απο κατι ροζπορτοκαλοροδακινι που μου ειχανε κανει δωρο και τα εχω βαλει λιγες φορες, εχουν το κλασσικο σκισιμο εδω.

Σε κατι αλλα, εχει φυγει τελειως το πανι απο δω.

Γενικα δεν κρατανε πολυ.

Μικρη φορουσα παρα πολυ αθλητικα adidas και τα λατρευα. Κριμα που μαμηθηκαν κι αυτα ομως.

all star χρωμα βυσσινι , οτι πιο rock

http://www.zappos.com/n/p/p/7291336/c/144.html

τετοια φορω…αλλα τα εχω κανει σαν τα μουτρα μου…
δεν τα βρισκω στην ελλαδα γαμωτεν

Σωστά τα λέει η Ράνια! Εγώ που φοράω καθημερινά all star, κάθε χρόνο ίδια εποχή θέλω καινούρια.
Κι επειδή ο λαός τα ζήτησε(;;;), ορίστε τα τωρινά μου :Ρ

Εμενα γαμωτο τα all star δε λενε να παλιωσουν με τιποτα. Και κλεινουν και ενα χρονο τωρα τον Αυγουστο. Εχουν μονο το συνηθισμενο σκισιμο μπροστα στα πλαγια.:stuck_out_tongue: Θα επανελθω με φωτο.

εγω πηρα κατι κοκκινα γκευ σταρακια προσφατως…
δεη ροκκ

Ωωωωωω!!! Και εγω τα ιδια αλλα χαμηλα οχι μποτακι !!!8) Γιατι τα λες γκευ καλε ?

adidas μόνο,δεν καταδέχομαι να φοράω άλλα παπούτσια.

Και τα abibas καλα ειναι…:lol: :stuck_out_tongue:

DC δεν είχα πάρει, Osiris είχα πάρει θυμάμαι κάποια που είχα τρελαθεί, αλλά ήταν τεράστια! :stuck_out_tongue:

edit: Ήταν αυτά σε μπεζ:

άσε φίλε,την πάτησα μια φορά.πήγα να πάρω adidas και μου βγήκανε adipas.όπως ο πασχάλης,που λέει πήγε να πάρει ρολόι seiko και του βγήκε seigol :lol:

Τώρα που είναι καλοκαίρι, all star το μποτάκι στο κλασσικό άσπρο μαύρο χωρίς σχέδια πάνω, που έχουν ξεκινήσει κι ανοίγουν στο πλάι. Επίσης ένα ζευγάρι μπεζ παπούτσια ψιλοαθλητικά και απίστευτα μαλακά, που δε θυμάμαι μάρκα. Κι ένα ζευγάρι μαύρες παντόφλες admiral για την παραλία. :stuck_out_tongue:

Το χειμώνα all star ή αν βρέχει, ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια.

Μην το γελάς καθόλου… κάτι παπούτσια που πήρα από το Lidl από τα πιό άνετα που έχω φορέσει…

Κάτι παπούτσια με παρόμοιο σχέδιο είχα αγοράσει 20 ευρώ όταν ήμουν γυμνάσιο. Είχα σκοπό από πριν να δώσω τόσα λεφτά, αλλά είχα ζητήσει από τη μάνα μου 50 ευρώ για να βάλω τα άλλα 30 στην τσέπη :stuck_out_tongue:

Μα το θεό θέλω να μου απαντήσει κάποιος σοβαρά. Τι διάολο βρίσκετε στα all star και τα φοράτε όλοι, εκτός φυσικά απ το ότι είναι trend και must για τους “ροκάδες”.
Δυό φορές αγόρασα στη ζωή μου και το σκυλομετάνοιωσα. Χειρότερα και πιο άβολα παπούτσια απ αυτά δεν έχω ξαναφορέσει. Τρίτη φορά εννοείται δεν θα υπάρξει.

Tα σταρακια στο θεμα ανεσης εχουν ενα μεγαλο συν και ενα μεγαλο μειον. Το θετικο ειναι οτι κραταν τα ποδαρια δροσερα σε σχεση με αλλα παπουτσια. Το αρνητικο ειναι η σολα τους που ειναι σαν να περπατας ξυπολυτος και χειροτερα. Πολυ λεπτη και επιπεδη σολα κανει τα κατω ακρα να νιωθουν Τον πονο.

Απο στυλιστικης πλευρας ωραια ειναι. Μια φορα εχω παρει πριν απο δυο χρονια και ζουν ακομα γιατι τα φοραω μονο λιγες φορες το καλοκαιρι αλλα κωλοανοιξαν απο περισυ-προπερσυ στο κλασσικο σημειο. Που να τα φορουσα συχνοτερα.

Να τo:

Moκασίνια παλικάρια. :slight_smile:

Είσαι φλώρος.

+1 στο ποστ του μεταλονόμου. Εγώ παίρνω από συνήθεια πλέον καθώς βαριέμαι να κοιτάω για παπούτσια, και ρούχα γενικώς. Αλλά τα έχω βαρεθεί, κάτι adidas με ρίγες έχω ερωτευτει.

Κάτι τέτοιο.

nihilst απ ότι έχω καταλάβει είναι μάλλον και θέμα ποδιού. Έχω φίλο που διαμαρτυρόταν ότι τον χτύπαγαν στο πλάι και μάλιστα τα χε πάρει και λίγο μεγαλύτερα. Δεν ξαναφόρεσε. Εμένα πάλι και δε με χτυπάνε και θεωρώ ότι είναι απίστευτα μαλακά. Πάντως αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι χαλάνε γρήγορα.

Ίσως είμαι περίεργος αλλά δεν μπορώ με τίποτα παππούτσι που δεν έχει κορδόνια ή να σφίγγει με κάποιο τρόπο στο πόδι. Φοβάμαι ότι θα μου φύγει και γενικά η αίθσηση αυτή δε μου αρέσει καθόλου.