Τα παπουτσα μας

Adidas,μαυρα με λευκες ριγες.

αναλογα την περισταση μπορει να με δει κανεις με ισα παπουτσια, αναλογα την εποχη ή πεδιλο ή μπαλαρινα σε σκουρα χρωματα…(δεν ειναι τοσο ασχημο οσο ακουγεται) με σταρακια και αν θελω να την σπασω στον αδερφο μου, γοβα μαυρη στιλετο… :smiley:

τα συναυλιακα μου παπουτσια και ενος φιλου μετα απο cavalera :stuck_out_tongue: εγω ειμαι με το δεξι (παπουτσι παντα :stuck_out_tongue: )

Θα postάρω αύριο photo με το 2ο ζευγάρι μου που είχα βάλει στους Offspring…

Πώς λέμε “το χώμα βάφτηκε καφέ”… κάτι ανάλογο :stuck_out_tongue:

Μονο τα δικα μου ειναι οκ; Ισως να φταιει που ειναι μπορντο, καινουρια και που εχουν μαυρα κορδονια :-s
Αληθεια, θα τα βαλω να τα δειτε :Ρ

Ορίστε:

σκέτη σκόνη.
αντρου.
το θέμα είναι να’χουν λάσπη

Θα’χαν λάσπη αν το χώμα ήταν βρεγμένο :stuck_out_tongue:

Έπρεπε να postάρω και pic από κάλτσες αλλά είπα να μην το ξεφτιλίσω :lol:

Μετά από τους Offspring, γυρνάω σπίτι και βγάζω τα όμορφα μπλε παπουτσάκια μου. Δεν ανάβω το φως για να μην ξυπνήσω το υπόλοιπο σπίτι και περπατάω μέσα στο σκοτάδι με τις κάλτσες. Το άλλο πρωί η μάνα μου, πήγε να πάθει συγκοπή. Οι κάλτσες ήταν τόσο βρώμικες, που είχα γεμίσει όλο το σπίτι με χώματα… :oops:

Εγω εχω δυο ζευγαρια ολομαυρα all star (απο τα οποια το ενα εγινε σκατα στο ροκγουειβ), ενα ζευγαρι κοκκινα all star και αρβυλες (καλα μονο το χειμωνα, και μονο που βλεπω καποιος και τις φορανε το καλοκαιρι βγαζουν καλους τα ποδια μου)…
Αα, εχω και κατι μουφα αθλητικα για κανα μπασκετακι, δν ξερω τι μαρκα, ουτε με ενδιαφερει!

ωραια παππουτσια, πραγματικα. και εγω εχω κοκκινα σταρ και θελω πολυ κοκκινες αρβιλες, αλλα δεν ξερω που πουλανε.

Ολ Σταρ ιζ φολς

λατρεία, έχω 4-5 ζευγάρια. το πρώτο ήταν το κλασσικό μαύρο με μαύρη ρίγα και το χα πάρει ο μαλάξ 100 ευρώ :lol:

το τελευταίο το πήρα 40 έουρος :roll: και είναι ψιλογκέυ αλλά μ’ αρέσει :p. αυτό που χω λιώσει περισσότερο απ όλα (ακολουθεί το καφετί) ειν αυτό όμως. πατίνι το χω κάνει.

Τα έχω και 'γω αυτά τα αθλητικά, είναι πολύ βολικά και μαλακά χωρίς να είναι ογκώδη. (βέβαια εξακολουθώ να φοράω πιο συχνά τα all star :-k) Τα μπεζ είναι πιο ωραία απ’τα δικά μου μαυρόασπρα τώρα που τα ξαναβλέπω :frowning:

:lol: :lol: :lol: :lol:
υπεροχα…:lol:

πήρα κάτι μαυρουδερά αδμιραλ.
πολύ μπροστά,τ’αγαπώ,15 ευρά το ένα:)

30 το ζευγάρι? Για Admiral ακριβά είναι.

35,αλλά μου έκανε έκπτωση η πωλήτρια γιατί με ερωτεύτηκε

Εγω αυτο το παθαινω συνεχεια:p :smiley: