Αυτά τα κλασσικά τα αντίντας όμως, με τις 3 ρίγες ε. Τα σπάνε.
Ναι, απαυτά τα μαύρα έχω και γω.
Αυτά τα κλασσικά τα αντίντας όμως, με τις 3 ρίγες ε. Τα σπάνε.
Ναι, απαυτά τα μαύρα έχω και γω.
me too…και δεν σκοπευω να το κανω…τα κρινω κοροιδια…κακα τα ψεματα,τι ειναι???πανινα παπουτσια…τους κολλανε μια τσαμπα και τα πουλανε 70-100ευρω…οταν το πραγματικο τους κοστος ειναι 20-30…
και πολλα λες 20-30 ε. ασχετο οτι μονο τετοια φοραω και εχω να φορεσω αλλα απο πεμπτη δημοτικου…αλλα ειναι φανταστικα παππουτσια. ναι μεν ειναι πανινα, αλλα κρατανε οσο δεν κρατησε αλλο παππουτσι σε μενα. αλλα μου την σπαει πολυ που τα φορανε τωρα ολοι και το παιζουν καποιοι. πριν γινουν μοδα, αναγνωριζες ετσι συνηθως τους ροκαδες. κριμα μιλαμε, πολυ κριμα. η μοδα ειναι εγκλημα…
Converse + Vans
Ούτε γω έχω φορέσει ποτέ all star… Αλλά νταξ, όχι και 100 ευρώ ρε. Με 40-50 βρίσκεις άνετα.
all star
Σταρακια και μονο… Ειναι πολυ βολικα… Μου αρεσουν και παρα πολυ τα ξεφτισμενα και τα σκισμενα…
vans,etnies,emerica γενικα οτιδηποτε skate ειναι αρκετα ανετο και πιο γερο απο τα αλλα
α παναγία μου,μανία με τα καραβόπανα
Αθλητικα, all star και παει λεγοντας:p Και φυσικα… καλτσες. Ειναι ανεση οσο να ναι.
Aθλητικα στο φουλ
Μισω τα σταρακια,δε μου ειναι και βολικα καθολου
ψήνομαι να ανοίξω κάνα γρουπ στο φεησβουκ “φωτιά στα πανιά των ολσταρακίων”
Σανδαλοπεδιλακια το καλοκαιρακι να δροσιζονται τα ποζαρακια!
μ; :-s
Ο ανθρωπος αλλαζει…:roll:
Αληθινό.
17 $ στην Αμερικη, ο,τι χρωμα θες κι εδω περα κανουν μεχρι κι 70 ευρω… Ειδικα πριν 3-4 χρονια που δεν φοριουνταν οσο τωρα ειχε παρει η αδερφη μου καταμαυρο μποτακι με 70 ευρω :? Αλλα οκ κρατανε πολυ, φοριουνται παντου κτλ.
Τα παπούτσια μου, πλέον έχουν το χρώμα του χώματος της Μαλακάσας. Ακόμα τα θυμάμαι που ήταν μπλε… σινφ, κλαψ
Τα θυμάμαι! Απίστευτα παπούτσια!
ομοίως και τα δικά μου κίτρινα allstar με τις μαργαρίτες 60 ευρώ το ζευγάρι παρακαλώ
άλλο ένα τέτοιο στους maiden και δεν με ξαναδούν