Τα παπουτσα μας

Ε ναι σιγουρα αλλα η flat για καθε μερα ειναι πιο ξεκουραστη.:wink:

και το τακούνι… :wink:

Σε θαυμαζω για την ισορροπια σου. Εγω ειμαι ανισορροπη.:stuck_out_tongue:

Σημερα πηρα καινουργια σταρακια!!!
Μαυρα αυτη τη φορα…8)

Κάποιος κλέβει τους Αλέξανδρους!

Καλα το ειχα πει οτι ειχα μαυρα All Stars αλλα εσυ που το ξερεις οτι με λενε Αλεξανδρο?

Όλα μάυρα?Αν είναι έτσι πάμε αντίθετα,γιατί εγώ είχα μάυρα+πήρα κόκκινα!
Με γειά πάντως βρε!

αφου το λες στο Introduce Yourself ρε καμμενε.

Koιτα, το τακουνι δεν ειναι ο,τι πιο ξεκουραστο υπαρχει στον πλανητη γη!:stuck_out_tongue:
Αλλα ειναι περισσοτερο θεμα συνηθειας και αναλογα ποσους ποντους τακουνι ειναι…:wink:

κλασικά ασπρόμαυρο allstar

Κάλτσα με πέδιλο ή σανδάλι.
Αν μάλιστα γίνεται, όσο το δυνατόν πιο κοντό το παντελόνι (δεν αναφέρομαι σε σορτσάκια ή ψαράδικα. Για κανονικά παντελόνια λέω), οσο το δυνατόν πιο αξύριστο το πόδι και όσο το δυνατόν πιο πάνω τραβηγμένη η κάλτσα.
Αυτά είναι…

Παντου και παντα all star.

Εκτος απο οταν παω για μπαλα.

Adidas θρησκεια.

Αυτή τη περίοδο κάτι κλασικά μαύρα Reebok, κάτι Adidas με λογότυπο Miami Heat και κάτι παρδαλά χρώματα (κυρίως για να σκάω μυτη στους αγώνες που έχουν κοπεί για καλοκαίρι και να βάζω τα μπασκετικά στα αποδυτήρια :p), κάτι άσπρα Stan Smith ΚΑΡΑΓΑΜΗΜΕΝΑ. Δεν παίζει να ναι τόσο διαλυμένα ειλικρινά. Σκατά αν πατήσω θα τα καθαρίσω στο άλλο παπούτσι.

Από μπασκετικά κάτι Nike δεν θυμάμαι όνομα τώρα έχω καιρό να τα βάλω και κάτι διαλυμένα ζευγάρια Converse για μπασκετ με παρέα.

Απο πρωτη γυμνασιου all star στην καθημερινοτητα. Τα λιωνω και μετα περνω καινουριο ζευγαρι. Πολυ βολικα! Πεδιλο το πολυ σε παραλια. Τακουνι με τιποτα- βαρατε με κι ας κλαιω (αντε κανα τριποντο σε κανα γαμο :Ρ). Τον χειμωνα παλι all star αλλα αν δεν παλευεται αρβυλιτσα (timberland φαση, κλασσικα :Ρ)
Αν υπαρχει κατι που την σπαει ειναι η μπαρετα, οι φιογκοι κτλ και φυσικα το διχαλο πεδιλακι στους αντρες. Μπλιαχ!

All Star δεν έχω φορέσει ποτέ. Δεν ξέρω καν την αίσθηση στο πόδι.

basketακι And1

nike air max 97 η αλλιως millenium8)

asics onitsuka tiger.

Μαύρα Αll Star και αθλητικα adidas