Τα παπουτσα μας

Ποιο μοντέλο είναι δαύτο?

Σκέφτομαι της ADIDAS το Superstar II, λεω να ξεκολλήσω απο τα σταράκια

Αυτα τα εχω 1,5 χρονο, σρυ για την εικονα βαριομουν να την μικρυνω :stuck_out_tongue:

Και αυτα 2,5 χρονια αλλα οχι με καρο στην γλωσσα, αλλα με ασπρο .

ABIBAS - Stan Smith II :):slight_smile:

ANTIPAS - Shoes 11

Αυτα τα χω 2 χρονια +
Και αυτα τα πηρα περυσι…Με μαυρο κορδονακι(απο τα all star μου) ομως…

Αll star οχι πλεον…Εκτος οτι ειναι αβολα για χειμωνα ειναι οτι χειροτερο με τα νερα κλπ…

Επισης οι μποτες ενω μ αρεσουν με κουραζουν παρα πολυ για αυτο δεν εχω δωσει και τα ομολογουμενως πολλα λεφτα να παρω καποιες και ετσι εχω κατι timberland παλιες κιτρινες του αδερφου μου8)…

Οι μπαλαρινες ειναι χαλιαααααα…Φορεσε οτι αλλο θες οχι μπαλαρινες ομως…Εκτος απο αυτες που εχουν και το πιασιμο απο πανω.Αυτες μ αρεσουν:D

Διαφωνώ για μπαλαρίνες, αν εξαιρέσεις κάτι φιογκάκια κλπ μαλακίες, και άμα δεν είναι πολοί ανοιχτό το παπούτσι, μετράει άσχημα!

προς όλους τους συμφορουμίτες !
[SIZE=“7”][CENTER]ΠΡΟΣΟΧΗ !![/CENTER][/SIZE]

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=415

:lol::stuck_out_tongue:

Oι μπαλαρίνες αν και άνετες γενικά είναι ότι πιο χαζοχαρούμενο εχει κυκλοφορήσει η γυναικεία μόδα

Όχι.

Κιράτζο με απογοητεύεις.:frowning:

Τα δικά μου έχουν άσπρο χρώμα όπου έχει ροζ η φωτογραφία.

Σου δινω και προθεσμια να το διαπιστωσεις μονος σου…

Αυτες οι μπαλαρινες ειναι απολυτα χαζες

Αυτες ή καπως σαν και αυτες μπορουν να δειξουν μια χαρα σε τυπισα με φουστιτσα μαυρο κολαν η κατι τετοιο…

Δηλαδη ενταξει πολλες φορες προτιμω τις μικρες χαζουλες μποτες που ποσταρε πριν μερικα χρονια η αλοη.

Tο πρώτο μακρυά εννοείται, το δεύτερο είναι οκ.

Αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο:

που δεν ειναι πολύ ανοιχτό το παπούτσι και φαίνεται μόνο το πάνω μέρος του ποδιού.

Επίσης κάτι αντίστοιχα πάνινα που δένουν σα πέδιλο (δε βρισκω εικονα γμτ), σε συνδυασμό με ένα βραχιολάκι στον αστράγαλο είναι το απόλυτο φετιχ!

Freedom είσαι κακόγουστος.Όξω

φριδομ δυσχαιρένεις τη θέση σου ποστ με ποστ. να το ξέρεις αυτό.

Απαξιώ ρε. Ο μανος θα με καταλάβει.

](http://img27.imageshack.us/i/dsc05962s.jpg/)[/IMG]

All star FTW!

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown: [-X

Αυτα(τα δικα μου δεν ειναι διγλωσσα) και κατι αλλα adidas καφε με μωβ…8)

Καλα σας χωνουν τα ολ σταρ…