:lol: ειπαμε…ναχουν και λιγο γουστο…αλλα #-o
μετα απο gods of metal
:lol: ειπαμε…ναχουν και λιγο γουστο…αλλα #-o
μετα απο gods of metal
πολύ φανμποήστικα τα βλέπω !
Σκεφτομαι γυναικεια ποδια συνεχως αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια εννοεις.Οταν βρεις φωτο βαζεις και ισως παρω το μερος σου σε κατι που κυριοι λεγεται ΣΤΥΛ και οπως φαινεται ο φρη το κατεχει.
:oops:
Τέτοια στο περίπου, μαλακό ύφασμα, και όλο μαύρο, φοριόντουσαν πολύ πριν 2-3 καλοκαίρια θυμάμαι, όταν μπει η κοπέλα μου μσν θα της πω να βγάλει τα δικά της φώτο και να τα στείλει:p
Επίσης κάτι τέτοια
με μαύρη κορδέλα μέχρι τον αστράγαλο όμως είναι επίσης όμορφο σε κοπέλα με ωραίο πόδι.
Λοιπον ναι τα πρωτα μ αρεσουν.Ειναι αυτο που ειπα και εγω παραπανω.Αρκει να συνοδευονται και απο μπαλαρινε ντυσιμο γενικως και η κοπελα να χει ωραιο σωματακι κλπ κλπ κλπ:D(δεν ξερω αν η κοπελα σου ειναι ετσι μπορεις να στειλεις φωτο αν θες:)8))
Μπορεις ομως να σβησεις το ποστ σου απο το ‘‘επισης’’ και μετα.Δεν θα βλαψει κανεναν και το γουστο σου θα παραμεινει στα ψηλα επιπεδα που ξερουμε[-X
ή …καπως ετσι…
για αρκετα χρονια…εως οτου το καπνισμα και οι κρεπαλες δεν επιτρεπουν τοσο βαρος με ολο το σιδερο που ειχαν μεσα και αναγκαστικά πας στα ολ σταρ τα οποια μετα γουσταρεις γιατι ειναι κατι πρωτόγνωρο…επειδη…περπατας και πετας…!!!
Κι εγώ ετούτα φοράω αυτό το χειμώνα. Σε μαύρο όμως.
Και έχω και ένα ζευγάρι δερμάτινα πιιο χαμηλά, επίσης μαύρα. Πριν κανά τρίμηνο είχα αγοράσει κάτι περίεργα σε ένα χρώμα κάπως λεοπαρδαλέ, εντελώς έπικ φέηλ. Για χρόνια πάντως τα αγαπημένα μου ήταν τα κλασσικά κίτρινα μποτάκια Τίμπερλαντ. Πριν κανά μήνα δεν άντεξαν και ψόφησαν. Επίσης ψόφησαν οριστικά πρόσφατα και κάτι καφετιά χαμηλά που είχα, τα οποία μ’ άρεσαν πολύ σε στυλ αλλά και άνεση, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκαν μούφα ως κατασκευή. Είχαν ανοίξει δυο τρεις φορές, ο πάτος είχε αντικατασταθεί επίσης δις, μέχρι και σε τσαγκάρη τα πήγα, αλλά δεν κατάφερα να τα κρατήσω στη ζωή. R.I.P.
Ολ Σταρ δεν έχω φορέσει ποτέ μου!
ΕΠΟΠ?
Τα πρωτα λεγονται μπαλαρινες ανιδεε.
Φωτογραφια στο ιντερνετ δεν βρισκω απο μαυρες ομως, ολο κατι παρδαλες εχει.
Για το δευτερο εγκρινω. Εχω κατι τετοια με μαυρη κορδελα που δεν πηγαινει τοσο ψηλα(και να θελα δηλαδη, δεν φτανει), και μου αρεσουν πολυ. Για το καλοκαιρι μονο εννοειται. Flat, κομψα, ομορφα.
Δυο τρεις φορες ομως κοντεψα να φαω γενναιες γλιστρες.
Άνθρωπος με γούστο επιτέλους!
Bασικά στο δεύτερο με την κορδελίτσα θα συμφωνήσω κ γω,είναι όμορφο για καλοκαιρινές εξορμήσεις
συν,έχω λιώσει με ποστ bleedin
με κούραζαν παλιότερα, γι αυτό ξεκίνησα τ’ αθλητικά
ontopic παλιότερα κι εγώ all star φορούσα…μετά το πήγα στα vans… και τώρα δν έχω κάποια αγπημένη μάρκα (κάτι lakai έχω)
να γιατι ειπα καπως ετσι…αλλα και παλι…καπως ετσι…νταξ…το φτιαξα καπως τωρα:p
και γαμω τα παπουτσια ομως ε
αυτα εχω:D.και τα πηρα το καλοκαιρι…βρισκονται αν ψαξεις δισκοβολε.
για βοήθα με ρε παπαρδέλα …
εγω τα πηρα απο μαγαζι με μπασκετικα…βασικα τα συγκεκρημενα οπως γραφει και πανω ειναι η συλλεκτικη εκδοση για τα 30 χρονια top ten…και αξιζουν μια παραπανω απτα υπολοιπα…τα πηρα αποτι θυμαμαι γυρω στα 85…αν εισαι απο Θεσσαλονικη μπορω να σου εξηγησω πως να πας στο μαγαζι.
I needed new shoes so I bought these because they kind of remind me of Greece’s flag! (and I love chucks)