Τα παπουτσα μας

The only flag they remotely remind of is that of Israel.

Shortly, EPIC FAIL.

#-o #-o #-o #-o #-o #-o
τα γνωστά με τον κολόμβο και την περιέργεια του .

τα all star εχουν υποστει την απαραιτητη φθορα

πραγματικά μ κάνετε πλάκα με τα ολ-σταρ . μια φορά τόλμησα να φορέσω τέτοια ας πούμε παπούτσια κ μ κράτησαν 3-4 μήνες #-o .
γέμισαν φλόμπες !δν φοριόντουσαν λέμε ! ενώ τα αδίδας νιώθουν εμένα κ την τσέπη μου ! όλα τα ζευγάρια μ μέχρι τώρα μ κράτησαν αξιοπρεπέστατα για 2++ χρόνια . και το πόδι μέσα στο αδιδας γουστάρει , ενώ στα άλλα ανυπομονεί πότε θα βγει έξω .:lol::lol:

what does it mean φλομπες?

τρύπες ! μεγάλες τρύπες ! πολύ μεγάλες τρύπες .

αφήνω του αγαπητούς συμφορουμίτες να οργιάσουν με χυδαίους αστεϊσμούς , εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια μου.

Γιαυτο, επειδη εχεις δικιο, ΜΟΝΟ one star/star player

ειναι χοντρα και δε νιωθουν

Δεν θέλω να σας ποσβάλλω, αλλά θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον το θρεντ αν ήσασταν γυναίκες…

[SIZE=“7”][CENTER]ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΕΤΙΧΙΣΤΗΣ[/CENTER][/SIZE]

:stuck_out_tongue:

Εγώ είμαι φετιχιστής;;;;;
Εσείς είστε φετιχιστές αν τη βρίσκετε με φωτογραφίες τρύπιων all star!!

ελπιζω να μην αναφερεσαι στα δικα μου γιατι δεν ειναι τρουπια

Δισκοβόλε βολιότης???

Γιατί τη λέξη φλομπά (ως τρύπα) μόνο απο βολιότη την έχω ακούσει :stuck_out_tongue:

Tι μανια ειναι αυτη με τα allstar. Τα μπουκοταρω μονο και μονο γιατι εχουν γινει τοσο mainstream. Κατι απλα αθλητικουλια της puma εχω και με εχουν βγαλει και 6 μηνες μεχρι τωρα με απειροελαχιστα σημαδια φθορας.

:lol::D:lol:
ναι , βολιώτης .

Χαχαχχα, μονο εμεις το λεμε :smiley: Πρωτοπορουμε :stuck_out_tongue:

Α και ον τοπικ:

Αυτα

Αντε ρε κουναβια να πουμε !

Adidas μονο !
Τα δικα μου…

@timeous/diskovolos: Ρε σοβαρά, μιλάγα μ’ ένα φίλο μου και λέγαμε κάτι άσχετο…Και μου λεειι σε κάποια φάση: Kι έκανα εκείνο, και μετά βλέπω μια φλόμπα ΝΑΑΑ στο παντελόνι μου!! Και είχα μείνει κάνα 2λεπτο με απορία

άλλες βολιότικες λέξεις που’ χω μάθει είναι: λέσος (δεν ξέρω πως γράφετε)
ρόκα (= καλαμπόκι ! :lol:)

θα θυμηθώ κι άλλα

έχει γεμίσει ο τόπος παπούτσα στο δωμάτιό μου

4 ζευγάρια DC (3 μαύρα, 1 άσπρο με άσπρα κορδόνια στο ένα και μαύρα στο άλλο //_-) εκ των οποίων τα 2 έχουν αγοραστεί εδώ στην εκπληκτική τιμή των 80 καναδικών δολλαρίων (και τα 2 μαζί ε!) ενώ στην Ελλάδα το φθηνότερο ζευγάρι είναι ακριβότερο απ’αυτά τα 2
To ένα απ’αυτά το’χω 2 χρόνια … έχουν περάσει τα πάνδεινα τα καημένα τα παπουτσάκια και απλά δεν νιώθουν, δεν έχουν τρυπήσει / σκιστεί καθόλου

1 ζευγάρι μαύρα Lakai που τα πήρα τη μέρα που παίζανε οι Faith No More

1 ζευγάρι μαύρα Emerica που το φοράω πολύ σπάνια

και random μπότες γιατί εδώ έχει πολύ χιόνι (ΠΟΛΥ χιόνι όμως)

//_- ! :stuck_out_tongue:

A και εννοείται τα ποδοσφαιρικά μου! Adidas F90 αν και προτιμώ τα παλιά μου που ήταν κάτι άσπρα Nike δεν θυμάμαι όνομα μοντέλου, για φάλτσα ήταν ό,τι πρέπει αλλά πλέον δεν μου’ρχονται :`(

Μποϋκοτάρετε τα All Star ! ;p

Θεος! Κι εγώ τέτοια έχω. Ποιο μοντέλο?

Κατά 90% Select. Νομίζω έτσι λέγεται, έχουν και κάτι σαν αυτοκολλητάκια κάτω απ’τη φτέρνα που γράφουν Select :stuck_out_tongue:

Δεν έχω το κουτί εδώ μαζί ;/