Τα παπουτσα μας

κι εγω σελεκτ. Τα κατάμαυρα δεν είναι?

έλα προσπάθησε ρε συ !

σίγουρα είναι κτ ακόμη π θα σ έκανε εντύπωση …

[SPOILER]σκέψου

έλα το κλασσικό ατατα[/SPOILER]

:lol:

OOOOOOO ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΟ

ΜΠΙΜΠΑΑΑΑΑ

Όχι το περίγραμμα του ποδιού είναι άσπρο. Και τα κορδόνια αν και πριν κάτι μήνες τα’χα αλλάξει και είχα βάλει άσπρο-μαύρο.

Στο lakai.com δεν βρίσκω ολόιδια με τα δικά μου απ’τα Selects, πρέπει να’ναι Standard μοντέλο ενώ εκεί έχει διάφορα άλλα.

Άμα δε βαριέμαι καμιά μέρα θα τα βγάλω φωτογραφία

Αν θυμάμαι καλά είχαν πάει 58 γιούρα από Slut Xtreme στο Χαλάνδρι.

:thumbup: κομπλε…Αλλά δεν έχουμε τα ίδια. εμένα είναι φουλ μαυρό. Παντως μ’ εχουν βολέψει πολύ

Αυτα ειναι παπουτσια ρε!

Συγχαίρω παρ’αυτα Almighty για το γούστο του!

Αυτα εχω!:smiley:

με αυτά τα παπούτσια έχω γυρίσει όλες τις συναυλίες ! ήρωες !!! τι ολ σταρ κ @@ !
αυτά έχουν αντέξει μος , ξενύχτια σε κτελ-οσε και πολλά άλλα π θυμάμαι κ κλαίω-γελάω …:smiley: (πολύ σάλτσα έχωσα) . επιφυλάσσομαι . θα βγάλω φωτο όλα τα αξιότιμα αδιδας μου …8)

Τα παλιά μου DC μετά τους Offspring. Και αυτά για 2 χρόνια τα φόραγα, μετά σταμάτησαν να μου κάνουν.

Τελικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις … σχεδόν δηλαδή:p

Και μενα εδω και 2 χρονια δεν εχουν παθει τιποτα!

χαίρομαι που έχουν απομέινει κάποιοι τίμιοι :smiley: θάνατος στις παντόφλ…εε συγνώμη, στα vans :stuck_out_tongue:

Ο Freedom οταν κανει search για τσοντες γραφειι footjob!!

ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα !!!

:D:D

η μαλακία είναι πως φοράω το ίδιο νούμερο με τον πατέρα μ κ τώρα μ ζητάει να του χαρίσω κανένα ζευγάρι γτ έχω μαζέψει πολλά #-o

Και όλοι οι Αντίντας να πάτε για βρούβες… 8)

μπορεί να αρέσουν στον δισκοβόλο αυτά με βάση ότι διάβασα στις άλλες σελίδες. Ναι έχω πολύ χρόνο για σκότωμα.:stuck_out_tongue:

και κλασσικά που είναι 4ης γενιάς και σε λίγο καιρό πάω για καινούργια γιατί με στενεύουν πλέον 8)

αν σου πω πως έψαχνα για τα συγκεκριμένα reebok θα με πιστέψεις ;;;; :stuck_out_tongue:

αλλά βρήκα τα παραπάνω αδιδας σε ένα μαγαζί κ είπα “δν γαμιέται ;” αυτά θα πάρω .

Χαχ, 45 ευρά μαζί με έξοδα αποστολής από ημπέη. νοτ μπαντ.

μερικά προϊόντα δν τα στέλνουν ελλάδα κ όσο μεγαλύτερο νούμερο τόσο πιο δύσκολο να βρεις . (45 φοράω):slight_smile:

κουκλια:)