Το επόμενο παπούτσι που θα πάρω λογικά! Ήδη έχω ένα κάρο all starακια όμως.
ωραιος, μοντιφαηντ Τοπ 10 αγαπαμε
να κανω και το δικο μου μπραγκινγκ
απορω πως δεν τοκανα και πιο πριν
Αυτά εδώ είναι οι λατρείες μου:
Τώρα έχουν ξεθωριάσει λίγο αλλά εξακολουθώ να τα λατρεύω.Ήταν κεραυνοβόλος.:-s
:hippy:
:)
λοιπον το χειμώνα φοράω αρβίλες και all star. γενικά προτιμώ αθλητικά. τώρα τελευταία φοράω κάτι που πείρα από ένα μαγαζί αθλητικά και αυτα, τα πείρα γιατί τα all star έχουν γίνει πολύ σκατά άσχετα που ακόμα τα φοράω ε και μερικές φορές πρέπει να ντύνομε ανθρωπος :lol::p. το κολακαίρι άμα τύχει να πάω θάλασσα, γιατι δεν μου αρέσει, φοράω και σαγιοναρες (φλιπ φλοπ) :lol::lol::lol: αυτά!
Αυτα πηρα πριν 1-2 μηνες.
αυτα λεω να παρω τωρα, εχω να παρω χρονια asics αλλα ειναι ανετα
εχω 4 ζευγαρια σταρακια ενα μαυρο (κλασικα), ενα κοκκινο, ενα πρασινο κοντο (βιντατζ)
και… τα καμαρια μου!!!
οριστε
Tα 'χει ο μπινες ο αδερφος μου, αλλα φοραει ενα νουμερο μικροτερο ο καριολης. :x
Γαμανε παντως…
Eγω προσφατα πηρα αυτα σε ασπρο-γκρι.
Τι ποστάρεις ρε μαλάκα αυτή τη φωτογραφία σε αυτό το θρέντ;
Όλοι ξυπόλητοι είναι!
μεχρι να παρω πρεφα οτι κυκλοφορουν παραλιγο να τα αποσυρουν…
χαχαχα δν το πρόσεξα !
Onitsuka Tiger…Έρωτας που κρατάει χρόνια…
Πρώτο κεραυνοβόλο χτύπημα αυτά, 110 ευρώ από ελληνικό κλεφτοκοτάδικο πριν χρόνια…
Τελευταίο κόλλημα αυτά, 60 ευρώ από αγγλία, τέλος το κλέψιμο από τα ντόπια γιδομάγαζα.
Και που να ήξεραν όσοι αγοράζουν all star, πως στην Αμερική κάνουν 30$ μόνο (20 ευρώ δηλαδή)
εγω στις εκπτωσεις πηρα 2 ζευγαρια all star 59 ευρω και τα δυο μαζι. χα!
στηρίζουμε
κι εγώ 110 τα πρώτα που πήρα :?
έρωτας μεγάλος αν κ δεν φοράω εδώ και αρκετό καιρό. περιμένω να βγάλω πάτους, γιατί έτσι όπως περπατάω χαλάνε οι μαλθακοί πάτοι των ονιτσούκα εν ριπή οφθαλμού.
Αν είσαι κοντά στα 100 κιλά και περπατάς σαν τον Τσικουδιά (sic) τότε ναι δεν αντέχουν και πολύ, αλλά είναι σκυλιά τα άτιμα, κάθε μέρα φόρεμα και δεν καταλαβαίνεις ότι φοράς παπούτσα (με το συμπάθειο) και φθορά ελάχιστη σε σχέση με την χρήση τους.
8O Πάρα πολυ ωραία είναι!
Εγώ θα ήθελα αυτά:
εγω αυτο σε μαυρο κατα προτιμηση :oops:
=P~