Τα παπουτσα μας

Έχει κανένας υπόψη του παραπλήσια παπούτσια με αυτά (Adidas - Super Trekking Formotion GTX); Επειδή έχω προγραμματισμένα κάτι ταξιδάκια στα βόρεια και χειμώνα θέλω κάτι αδιάβροχο και ζεστό.

woot woot. Τhanks Neniel! :smiley: :smiley:

You’re welcome Astaldo. Είχα πάει τις προάλλες σ’αυτό το μαγαζί ν’αγοράσω υπνόσακο, γι’αυτό το θυμήθηκα. Εύκολη πρόσβαση, κοντά στο Μετρό Μοναστηράκι.

Και περίπου 700 χιλιόμετρα από Καβάλα αχχαχαχαχαχα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εεεε ήταν μια λεπτομέρεια που δεν είχα υπ’όψιν μου προφανώς :stuck_out_tongue:
Δε βαριέσαι, αν δεν βρεις μαγαζί στα μέρη σου κάνε μια παραγγελία.

Κάτι τέτοιο θα παιχτεί. Χαζομάρα που δεν πήγα να τσεκάρω την Παρασκευή που κατέβηκα (πάλι) Αθήνα!

Anyway ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!!!

:bow2::bow2::bow2:

LAKAI προσκυναμε

αυτο . . .

τα εχω πολλα χρονια, και εχουν αλλαξει χρωμα απο ασπρο σε καφε…

αυτο . . .

δυστηχως, απεβιωσαν μετα απο συναυλια μαιντεν το 08’… :frowning:

και για το τελος, κρατησα το καλυτερο

τα πηρα σε μαυρο, αλλα μετα απο την συναυλια των σκορπιονς στο λυκκαβητο το 04’, και επειδη μπηκαν στο πλυντηριο εγιναν μωβ 8O

Θελω απεγνωσμενα αυτα!!!

Στην Πατρα, βεβαια, τα βρηκα 150?. 8O :lol:

Ομως, τα βρηκα και στο ebay με συνολικο κοστος περιπου 95?.

Πανακριβα και παλι, αλλα λογικα θα με βολεψουν για παααααρα πολυ καιρο.

Εχει αγορασει κανει παπουτσια (ή και αλλα προϊοντα) απο ebay;;; Αξιζει γενικα ή δεν μπορεις να εμπιστευτεις;;;

2 φορές έχω αγοράσει, περιμένω και άλλα 2 ζευγάρια, απλά όπως και με το κάθε τι τσεκάρει το feedback των sellers.

Νταξ, λεει 99,6% positive feedback εχοντας σε παρενθεση τον αριθμο 1134, που φανταζομαι ειναι ποσοι εχουν αγορασει απο αυτον.

Αυτό είναι. Μια χαρά θα 'σαι, σωστό νούμερο διάλεξε μόνο (προσοχή σε US και UK μεγέθη) και θα 'σαι άρχοντας!

το σταρακι το δερμάτινο το μαύρο πιο πάνω είναι τρελό παπούτσι. Παίζει να φοράω μόνο αυτό εδώ και κανα μήνα
Σταν σμιθ έκανα τη μαλακία να τα ξαναπάρω σε μαύρα πριν από κανα δυο βδομάδες, είχα ξεχάσει ότι τρίζουν απίστευτα, δεν τα χω φορέσει ακόμα έξω

οντως… σαν παλια γκαραζοπορτα.

Το τελευταίο που πήρα είνα αυτό:

Έχω άλλα 2 Adidas(το ένα με χρατς χρατς:p) και 2 ζευγάρια(Vans,Pointer) χιλιοφορεμένα και ξεσκισμένα αλλά τα γουστάρω περισσότερο απ’όλα!
Βέβαια δεν τα φοράω πια:(

:-k

χθες ειχα κάνει ενα ποστ που έλεγε πως και εγω ειχα χαλάσει ενα γαμάτο ζευγάρι παπούτσια που μόλις είχα πάρει στο Live των maiden στο περιστέρι το 99’…που είναι τώρα?? βαρεθήκατε το οφ τοπικ???

ΑΓΑΠΑΜΕ CONVERSE [COLOR=“Black”]ALL STAR[/COLOR]! ([COLOR=“Red”]Λ)[/COLOR]

Παίζει να έχω άπειρα ζευγάρια σε διάφορα χρώματα, εκ των οποίων όμως συνήθως φοράω μόνο κάτι denim που πάνε με όλα :stuck_out_tongue:

Κορίτσια πείτε. Θέλω μαύρες γόβες, ψηλές, σχεδόν στιλέτο τακούνι ΑΛΛΑ να είναι πολύ στενές στα πλαϊνά γιατί αλλιώς μου φεύγουν απ’το πόδι. Καμιά πρόταση; Έχετε κανα μαγαζί συγκεκριμένο υπ’όψιν που να πουλάει παπούτσια με στενές φόρμες; Ή να περπατήσω με υπομονή όλη την Πατησίων και το Mall μπας και…;