Αφισες και διακοσμηση του χωρου σας

Μια Οpeth-Blackwater Park (cover του cd).Μια Μεταλλικα μια ac dc- for those about to rock(cover του cd)
Mια με ενα Nissan 350Ζ.Αυτα τα λιγα.

Όχι έγω, ο ντράμερ μου, έχει γεμίσει το δώμα του με τις αφίσες τσι μπάντας μας:
http://www.facebook.com/album.php?aid=76644&id=72422433193

Εγώ τις έχω φτιάξει.8)

ο τοιχος με τα διαφορα η’ τοιχος οτι να’ναι…και…

οπως τον εχει ονομασει η παρεα μου,ο τοιχος με τα <<κρεατα>>,δεν μ’αρεσει ο ορος αλλα εμεινε!!![-X και μονο μακρυμαλλιδες εννοειται μπαινουν εκει…(ο σβησμενος ειναι για να μην παρεξηγησει κανεις…βαριεμαι:lol:)

εχω πολλες…
μμ λοιπον εχω μια μεγαλη συστεμ,μια μεγαλη μεταλικα και περα απ αυτες εχω διαφορες μικροτερες(απο μιουζ μεχρι χειτμπριντ)
α εχω και μια γουαλας και γκρομιτ:lol:

εγω εχω βαλει μια metallica και μια opeth. Α και μια του… Galleti :lol:

μια rotting christ, μια dimmu borgir (το εξωφυλλο του enthrone darkness…) και μια πααααααααρα πολυ παλια in flames…
ηθελα μια hendrix που μου αρεσε αλλα δεν την πηρα…

έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που κόλλησα αφίσα στους τοίχους μου…

μια τεραστια σημαια acdc στο ταβανι,ενα ρολοι των zeppelin 2 αφισες sabbath και καμια 15ρια πιο μικρεσ την monica belluci:D

ρολοι zeppelin???μου βαζεις ιδεες να αγορασω 8):thumbup:

για να καλυψω λιγο την ασπριλα του τοιχου εχω βαλει αρκετες με αποτελεσμα να εχει γινει ψιλοποουζερ:p

5 full metal alchemist , 1 one piece και 1 KISS :lol:

υπαρχει και μια πιο μικρη αφισουλα απο marx brothers για να δειξω οτι ειμαι κουλτουριαρης

1 ξυπνητήρι Metallica, μία μεγάλη αφίσα Pantera και διάφορα εισιτήρια από συναυλίες και “διαφημιστικά φυλλάδια” από πάρτυ που έχω πάει.
Α, και μια νεκροκεφαλή, δώρο από την αδερφή μου. 8)

Μεγάλα χαρτόνια με στίχους, κυρίως από death. Δεν έχω βρει καμια αφίσα που να αξίζει να την βάλω στο δωμάτιό μου

Λοιπόν εγω έχω μία αφίσα απ’ την ταινία American History- X, μία αφίσα απ’ το grindhouse (death proof-planet terror), μία του Bruce Lee, μία του Jonny Rotten, μία από τους ramones, μία από τους vodka juniors, κι ένα ταμπλό με μίνι αφισάκια και με αποκόμματα εισιτηρίων από συναυλίες που έχω πάει…Αφίσες έχω κι άλλες αλλά δεν έχω χώροοοο

Μια μεγαλη αφισα Pantera(κολλημενη 10 χρονια στο ιδιο σημειο),2 αφισες Hatebreed,μια Kickback,κατι αλλες απο live(Madball,Skarhead,Public Enemy κλπ),φωτογραφιες μου με μουσικους,κατι καρτες με αυτογραφα και 2 καδρακια με εισητηρια απο συναυλιες.

Αυτα τα ολιγα.8)

μια αφισα με τους κοιλιακους μου

χωρος για αλλες αφισες δεν υπαρχει (λογω μπυρας και σουβλακιου)

Mια των Peppers πάνω από το κεφάλι μου στο κρεβάτι και μια τεράστια Pink Floyd ( εξώφυλλο Wish You Were Here ) που μου έφεραν τώρα δώρο στη γιορτή μου και είμαι καλυμμένη…

όταν είσαι αραχτός στο κρεβάτι βλέπεις :

μπροστά αφίσα με τους in flames

πίσω αφίσα εξώφυλλο master of puppets

τέρμα αριστερα πάνω στις ντουλάπες αφίσα εξώφυλλο ace of spades και Operation - Mindcrime

μπροστα απ την πορτα βλεπεις μια αφίσα απ’ την εξέγερση του πολυτεχνείου και απο κάτω κρεμασμένο ένα ξιφίδιο (dagger)

στην πόρτα καλλημένη απο μέσα αφίσα powerslave και απέξω φαίνεται ένα κολάζ απο εφηερίδες και περιοδικά (μέσα απ το γύαλινο μέρος τη πόρτας)

σε δίαφορα σημεία : κασκόλ καλλιθέας, μικρές αφίσες ian gillan και randy roads , αφίσα με μοτόρι που κάνει σούζα στην εθνική, μαύρα κερία, κολλημένα κίτρινα χαρτάκια για να γράφει όποιος μπάινει ότι μαλακία θέλει…

και δεξία απ το κρεβατι μια μεγάλη αφίσα Luis Royo :

αυτό είναι πάνω κάτω το δωμάτιο…

και δίπλα

και ανεβαίνει:

ενδιαφέρων το electromagnetic radiation spectrum…

έχει και λίγο dark side of the moon απ οτι βλέπω κάτω δεξιά… 8)