εχω την ιδια muse
Ναι αλλά η δική μου είναι καλύτερη.
οχι αμα ζωγραφισω το ρεζιστανς επανου
φλωρος mode=on
Οπως εισαι ξαπλωμενος στο κρεβατι μετα απο μια επισοδειακη νυχτα με σεξ αλκοολ ναρκωτικα σουβλακια μουρες λιγο ακομα σεξ κλπ βλεπεις απο πανω σου αφισα no country for old men,δεξια σου τεραστιο καδρο με φωτογραφιες απο rally acropolis μονο(καμενος γιεα) διπλα αφισα alternative 4 πισω απο τη πορτα αλλη μια αφισα acropolis,στη ντουλαπα απο μεσα τα εισιτηρια απο συναυλιες απεξω μια απο μαη 68(πρωτοτυπη:p),μετα αφισα powerslave και μερικα καδρακια με δικες μου φωτογραφιες(οχι τη φατσα μου)…α και μια αφισουλα απο την εκθεση φωτογραφιας που καναμε
φλωρος mode=off
Τις επομενες μερες θα υποστει ολικη ανανεωση το δωματιο οποτε θα αλλαχτουν και οι τοιχοι…θα τρεξω προς εξαρχεια μερια να βρω ορισμενα πραγματα…
Υπαρχει κανενας αλλος που να σιχαινεται τη θεματολογια,την τεχνοτροπια και τελικα το αποτελεσμα του luis royo?:)…
η καλυτερη διασκοσμηση για το σπιτι:οι αφισες απο το δρομο8)
Μία και μοναδική αφίσα Led Zeppelin.
Λεπον εχουμε και λεμε… 4 αφισες με μηχανες (Μια GSXR-1000 K5, μια Yamaha R1, μια Daytona 675 και μια Augusta F4 Tamburini), μια αφισα του Καστιγιο, Κατι εξωφυλλα του Πρωταθλητη, 2 αφισες Metallica…
Μια αφισα και μια σημαια Blind Guardian
Kαι μια ακυρη cult αφισα-ζωγραφια του Ζαν Γκαμπεν απο το “Ο Αλητης”
που θα βρω αυτη των faith no more απο την αθηνα ρε παιδια?
ναι ειδικα αν γεμισεις ολοκληρους τοιχους με αυτες βγαζεις πολυ ωραια αποτελεσματα
Πριν λίγες μέρες πρόσθεσα μια μικρή αφίσα του Monotheist των Celtic Frost, δώρο στην digipack έκδοση του album. 8)
Ενα πανο Darkthrone - The Cult is Alive
kαι poster
Emperor - IX Equilibrium
Satyricon - Nemesis Divina
- μια Νορβηγικη σημαια
Γαμαει, ναι. Τελευταια εχω βαλει κι εγω καποιες ωραιες απο συναυλιες. AmenRa, Brant Bjork, Cult of Luna και Mono. Η βλακεια ειναι οτι στα 3 τελευταια δεν εχω παει αλλα ειναι ομορφες οι αφισες (και η Brant Bjork υπογεγραμμενη :D).
Έχω μία με βουνά και λαγκάδια και κάτι ρυάκια κ άλλη μία με τους AC/DC του '79 που είχε στο 3πλό DVD του “Plug Me In”. Παρόλ’αυτά δεν είμαι υπέρ να γεμίζεις το δωμάτιο με αφίσες groups…
'Εναν πίνακα φίλου που μου θυμίζει λίγο Tom Waits και κάτι μαυρόασπρες postcards από 'Αμστερνταμ.
Μία του Angus Young απο Αθήνα,μία των Maiden απο Αθήνα πάλι το 2007 και μία άπο δικό μου λάιβ που τη καβάτσωσα απο τον δρόμο!! (πρ’ιν βάψω το δωμάτιο μου είχα πολλές,αλλα ήταν του Τζόρτζεβιτζ και και άλλων!!! χαχαχα :lol: )
Να, ας πούμε μια τέτοια διακόσμηση μετράει πολύ…
για καναδυο χρόνια είχα έναν απόλυτα άσπρο τοίχο χωρίς τίποτα πάνω, αλλά τελευταία τον έκανα Robert ParkeHarrison VS Zdzislaw Beksinski και ανοίγει η ψυχή μου κάθε φορά που τον κοιτάω =ρ
Συγκεκριμένα έχω αυτά από parkeharrison
κι αυτά από beksinski
υποθέτω πως μόλις την κάνω για στρατό θα φάνε ξήλωμα με συνοπτικές =[
Tον Zdzislaw Beksinski τον ανακαλυψα προσφατα και ειναι πραγματικα καταπληκτικα
τα εργα του.
εχω ξεκινησει σε ενα τοιχο αλλα ρε γμτ 8ελει τουλαχιστον 70 αφισες για να γεμισει.wtf?εχω μαζεψει απο τον δρομο και εχω παραγγειλει και απο το νετ και παλι λιγες ειναι. καμια ιδεα??
να σου πω,
οταν αλλαζα τον χωρο
ειχα παρει εξωφυλλα απο λαιφο,αθενς βοης, κτλ και με κολλα που χρησιμοποιουν για τις αφισσες στο δρομο τις κολλησα στο ξυλο( βιβλιοθηκες κτλ).γινεται και στους τοιχους και βγαινει ωραιο, σαν ταπετσαρια ενα πραγμα