αλλαξα την μια πλευρα και εβαλα μονη μου ραφια να την κανω βιβλιοσιντιοθηκη αναμεσα στις αφισες και μετα προσθεσα κ φωτα για το βραδυ(ολοι λενε οτι φερνουν σε χριστουγεννα αλλα εχει τελειο φωτισμο για βραδυ…οποιος δεν εχει τι να κανει στον ελευθερο χρονο του ας τα φτιαξει…εγγυηση λεμε!!!8))
Παλιότερα είχα στον έναν τοίχο αφίσες συγκροτημάτων (κλασσικά :p) και στον άλλο τοίχο πάνω από το γραφείο είχα κολάζ από τις σελίδες του Αρκά που έκοβα από το Ε. Ήταν όλος ο τοίχος γεμάτος, χωρίς κενά, είχε πλάκα και ήταν φωτεινό…
Τώρα που το παίζω κουλτούρα ( :roll: :p) έχω το “Tentation de Saint Antoine” του Dali
Στο δωματιο που εχω στο πατρικο μου εχω μια Maiden κ 2 Metallica [kill’em all κ μια με την φατσα του Hetfileld] [κλασικα πραγματα]
Ενω στο σπιτι μου εχω μια πανινη του Master of Puppets μια Slipknot , μια Lamb of God, μια Arch Enemy και μια Maiden [απο το Metal Hammer :p]
Είχα κάποτε ένα δωμάτιο γεμάτο με αφίσες συγκροτημάτων,αλλά κάπου στη πορεία με κούρασε.Τώρα έχω δύο πίνακες,τη σχολή των αθηνών και το turne du chat noire,εκπληκτικοί αμφότεροι.Όσο μεγαλώνω μου αρέσουν τα απλά πράγματα.
δυο πινακες,φωτογραφιες, μια αφισα μπιτλζ και σχεδιακια μου…:Ρ
επιπλεον εχω και καποια αρθρα ή καρε απο κομικ (φωτοτυπιες παντα οχι τα αυθεντικα προς θεου)
τα περισσότερα είναι εκτυπώσεις σε σελίδες Α4 . δν ξέρω αν γενικά το δωμάτιο φαίνεται ωραίο έτσι ή κακόγουστο … είμαι σίγουρος όμως πως αν τλκ το γεμίσω θα είναι σαν κολάζ και θα έχει φαν …
[SPOILER]πρώτο , εκτύπωση με λογκοζ από συγκροτήματα π μ αρέσουν .
αφίσα στον τοίχο από το κλασσικ ροκ με τις 50 κιθάρες π έγραψαν ιστορία στο R’n’r .
την αφίσα στα δεξιά την τσίμπησα από την συναυλία στη λάρισα !!! ανεβήκαμε σε κάδους , κάναμε τις μαιμούδες και τώρα στολίζει το δωμάτιο !!!
η ντουλάπα μου ! την αφήνω στην αρχική ανάλυση για όποιον θέλει να ‘ψαχουλέψει’ τις αφίσες από τις συναυλίες .
αφίσες από το χαμερ …
και η σημαία αυτή είναι πάνω από την βιβλιοθήκη με τους δίσκους ! NWOBHM !!!
πλεον εχω,χμ,clash- london calling,the lost boys,the dark knight,fear and loathing in las vegas,scarface, και επροστεθη και ενας stormtrooper 1.20 σχεδον στο υψος,που τον εχω βαλει διπλα σε καθρεπτη…
Δισκοβόλε τη δεύτερη, την 2700x3600, μπορείς να την ξαναβγάλεις σε μεγαλύτερη ανάλυση; Νομίζω ένα μόριο στη γωνία κάτω αριστερά είχε ένα νετρόνιο παραπάνω στον πυρήνα του, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
ΟνΤόπικ: Στο σαλόνι μια μεγάλη τζακ ντάνιελς και στον απέναντι τοίχο 4 αφίσες από ένα ηβεντ κολλημένες στραβά η μία πάνω στην άλλη. Στο υπνοδωμάτιο σένια αφίσα Karmakosmetix. Γενικά όμως θέλω να βάλω κι άλλες, στο σαλόνι ειδικά, θα δείξει…